Пеленгатор онлайн за номером телефону через інтернет: програми відстеження

З різних причин у людини може виникнути бажання дізнатися, де зараз знаходиться власник смартфона. На допомогу може прийти програма для відстеження телефону за номером, яка здатна запеленгувати розташування девайса, на який вона була налаштована. Відстеження може вестися з мобільного або комп'ютера.

Пошук по номеру телефону

Визначити місце розташування мобільного пристрою вдається за допомогою вишок зв'язку або супутників (через систему GPS). Якщо ж вам потрібно знайти за номером телефону людини безкоштовно, то єдиною вашою надією залишиться інформація з мережі. Дізнатися місцезнаходження абонента без його згоди і встановленого на контрольований смартфон спеціального додатка можуть тільки спецслужби через звернення до оператора зв'язку. Всі онлайн сервіси пеленгатори, які пропонують знайти апарат з номером, не маю такої можливості.

Якщо вам не вдалося встановити додаток для стеження, то отримати дані можливості немає. Ви можете спробувати в будь-якій пошуковій мережі написати мобільний шуканого людини. В інтернет іноді потрапляє інформація з анкет з Однокласники, Вконтакте, Авіто, де люди вказують адресу, свій мобільний. Це єдиний реальний доступний спосіб отримати якісь відомості про незнайомому людині тільки за номером стільникового.

Місцезнаходження за номером телефону

Пеленгація мобільного можлива, якщо попередньо встановити і налаштувати спеціальну програму. Надалі вона буде передавати вам дані про абонента на комп'ютер або смартфон. Програми для стеження не заборонені, часто використовуються батьками для контролю дітей, власниками таксопарку або транспортної служби. Потрібно лише включити на отслеживаемом мобільному пеленгатор, і ви зможете знайти адресу за номером телефону безкоштовно онлайн в будь-який момент.

Слід враховувати, що визначення місцезнаходження людини повинно проводитися з його згоди. Законом забороняється проводити незаконне стеження. Коли ж ви завантажили утиліту і встановили на мобільний, вам знадобиться GSM-пеленгатор онлайн і обліковий запис (реєстрація на сайті) до нього. Далі програма на комп'ютері покаже вам на карті точку, де зараз знаходиться абонент.

Пошук людини за номером телефону

Пеленгатор для знаходження людини на карті використовує вишки оператора, супутники, які шукають відгук на сигнал від маячка. Пошук абонента за номером мобільного телефону безкоштовно без спеціального ПО провести не можна. Виняток становлять випадки, коли надходять дзвінки з погрозами або вимога заплатити гроші (шантаж). Самостійно шукати місцезнаходження власника не слід. Зверніться в правоохоронні органи, і вони через запит до оператора зв'язку знайдуть зловмисника.

Пеленгатор онлайн

Працює будь-локатор онлайн за номером телефону за таким же принципом, як і відомі всі навігатори або GPS-трекери. Система отримує від сусідніх веж супутників зв'язку або дані про місцезнаходження абонента і передає всю інформацію в особистий кабінет на андроїд-пристрій або ПК. Для відстеження обов'язково потрібен доступ в інтернет, завантажити і встановити пеленгатор на мобільний людини, якого хочете відстежити. Інакше шукати користувача не можна, тому сервіси, які стверджують, що можуть визначити місцезнаходження абонента, як правило, є обманкою.

У мережі зустрічаються такі сайти, які тільки емулюють процес пошуку. Далі події можуть розвиватися за двома основними сценаріями:

  1. Нібито йде процес пеленгації, потім вискакує повідомлення з проханням відправити смс для отримання даних вакансій. Якщо це зробити, то з рахунку буде знята сума більша, ніж за звичайне sms.
  2. Після введення стільникового вискочить повідомлення, що слід завантажити спеціальну програму, яка з вашого пристрою зможе знаходити потрібного користувача. Це може бути exe файл або торрент. При інсталяції на ваш ПК буде запущений вірус або встановлено багато стороннього ПЗ, яке вам зовсім не цікаво.

Програма визначення місця розташування за номером мобільного телефону

Будь Пеленгатор онлайн за номером телефону повинен отримувати сигнал від шуканого об'єкта. Для цього потрібна спеціальна програма для пошуку телефону, яку встановлюють завчасно. Без неї відстеження провести не вдасться. Ті варіанти, які запропоновані в інтернеті можна отримати, запустити, але вірогідність виконання пеленгації вкрай мала. Додаток може імітувати роботу, але потім попросить зв'язатися з автором, щоб придбати/отримати ключ активації (як на відео нижче) або надіслати смс.

При необхідності стежити за дитиною, машиною, слід використовувати програми з офіційного магазину Android. За згодою абонента до вас будуть приходити дані про те, де зараз знаходиться даний апарат (і не обов'язково, що людина разом з ним). Існує кілька гарних прикладів таких утиліт:

  • Lost Android. Додаток покаже на карті точку, де знаходиться в даний момент апарат.
  • Wheres My Droid. Виконує такі ж функції, як вищеописаний пеленгатор.
  • GPS стеження про. Дуже простий в налаштуванні, використанні пеленгатор. В режимі онлайн можна подивитися, де знаходяться ваші близькі.

Дізнайтеся,як перевірити смартфон на віруси.

Відео: GSM-pelengator

Визначити місце розташування за номером телефону - gsm пеленгатор викриття

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!