Відновити пароль apple id

Для кожного власника пристроїв від компанії Apple невід'ємною частиною системи є особистий Id. Він відкриває доступ до Itunes Store, App Store, можливість створювати резервні копії, що дозволяють переносити дані з одного апарату на інший. Людина може забути свій Id і тоді необхідно виконати відновлення пароля Apple.

Що робити, якщо забув Епл айді

Компанія намагається всі свої пристрої об'єднати в єдину мережу, щоб людина могла отримати доступ до файлів, даних, сидячи за комп'ютером, використовуючи планшет або айфон. Щоб увійти в аппстор з усіх цих девайсів, знадобиться одна пара логін/код, але що зробити, якщо користувач забув пароль від Apple або особистий ідентифікатор? Всі апарати за умови, що ви на них хоча б раз заходили в обліковий запис зберігають ваш Id. Інструкція, де подивитися Епл айді:

  • перейдіть в розділ «Налаштування»;
  • відкрийте будь-якій з офіційних магазинів (аппстор або айтюнс);
  • якщо раніше ви заходили під своїм логіном, то ваш ідентифікатор буде відображатися.

Якщо такий метод не допомагає, служба техпідтримки компанії підготувала кілька варіантів того, як відновити пароль apple id:

  1. За допомогою e-mail, який ви вказали при створенні облікового запису.
  2. Відновити, використовуючи контрольні питання.
  3. Через службу двоетапної перевірки (за умови, що ви її раніше активували).

Як дізнатися свій Епл айді і пароль

Один з найпростіших способів, як згадати Епл айді – двоетапна перевірка. Для захисту iPhone компанія розробила систему, яка покращує захист телефону. Щоб цей пункт спрацював, слід активувати аутентифікацію заздалегідь. Виконується процедура наступним чином:

  1. Зайдіть на вкладку «Мій Apple ID, введіть код, клацніть по напису «Скинути пароль», натисніть «Далі».
  2. Відкриється наступна сторінка, на ній необхідно написати ключ перевірки. Він повинен бути у вас записано, його надсилали при налаштуванні двоетапної перевірки. Вкажіть девайс, на який повинен прийти код.
  3. Введіть присланий код на ПК і придумайте новий пассворд.
  4. Якщо перевірочний код втрачено, залишається тільки зв'язуватися з підтримкою користувачів.

Як відновити Епл айді і пароль через пошту

Реєстрація айфона в системі завжди проводиться з прив'язкою девайса до електронної скриньки. Наступний спосіб, як відновити пароль apple id допоможе вам зробити це швидко і легко, якщо є доступ до e-mail. Необхідно просто оформити лист із запитом на отримання пассворда. Складається процедура з декількох кроків:

  1. Перейдіть на сторінку керування обліковим записом, тапніте посилання «Скинути пароль». Вона розташовується у верхній частині екрана.
  2. Встановіть галочку навпроти рядка «Аутентифікація по email». Клацніть «Далі», введіть електронну адресу, раніше вказаний при реєстрації.
  3. Повинно прийти повідомлення, в якому вказані інструкції щодо процедури відновлення ID і заміні пассворда.

Як скинути Епл айді, відповівши на контрольні питання

У разі відсутності доступу до електронкою загублені особисті дані для входу до служби компанії можна буде відновити ще одним методом – правильно відповісти на контрольні питання. Для цього на своєму айфоні виконайте наступні дії:

  1. Зайдіть в управління учеткой, в правому кутку кликніть «Скинути пароль».
  2. Галочку в цей раз виставте навпроти «Відповісти на контрольні питання». Тисніть кнопку «Далі».
  3. Система попросить вас написати свій ID, внести дату народження, дати відповіді на запитання. Всі вони були сформовані під час реєстрації облікового запису.
  4. Відповіді ви повинні знати, якщо все введено вірно, буде можливість поставити новий пассворд до з.

Іноді користувачі настільки переживають за безпеку даних, що створюють запитання, на які самі ж потім не можуть відповісти. Навіть, якщо не пам'ятаєте лише один з вірних варіантів, вам доведеться вирішувати проблему за допомогою служби підтримки клієнтів компанії. Звернення можна оформити з відповідної сторінки, наприклад, в сервісі аппстор. Знову відкрийте відповіді на питання, але вкажіть, що не пам'ятаєте деякі з них. Для підтвердження запиту необхідно заповнити форму. Далі залишається тільки чекати відповіді сервісу підтримки.

Відео: як відновити пароль Епл айді

Випуск №14 - Як відновити пароль від Apple ID

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!