Спеції для потенції у чоловіків

Вік, нервові перевантаження, хвилювання можуть істотно знизити здатність чоловіка до повноцінного інтимного життя. За рахунок використання спецій для потенції можна відновити колишнє здоров'я, усунути проблеми. Ознайомтеся з інформацією про десяти найбільш добре зарекомендували себе приправах, рекомендаціями щодо їх вживання.

Чим спеції корисні для чоловіків

Ефективність лікування травами довела сама життя. З давніх часів лікарі часто тільки травами ставили людину на ноги. Особливо добре вивчений перелік рослин, що стимулюють чоловічу статеву функцію. Багато хто з них служать сировиною для виготовлення спецій, які здатні покращувати смак їжі, стимулювати сексуальні можливості чоловічого організму. Сильний аромат спецій для потенції дає тонус нервової системи, а входять до складу елементи сприяють припливу крові до органів сечостатевої системи, омолоджують організм.

Спеції, що підвищують потенцію у чоловіків - топ-10

З усього довгого списку спецій для потенції, які посилюють еректильну функцію, виділяють десять позицій, ефективність яких виражена сильніше. Приправи мають відмінності по складу, ступеню пекучості, але єдині в ефекті впливу на статеву сферу чоловіків. Особливості кожної спеції вимагають особливого підходу при використанні: одні приправи необхідно вживати в первозданному вигляді, інші – рекомендується піддавати обробці.

Шафран

Приправа по праву вважається однією з найкорисніших у світі. Рослина багата аскорбіновою кислотою, великою кількістю мінеральних компонентів (калій, залізо, цинк, магній, мідь, кальцій, селен, залізо), лінійкою вітамінів А і В, флавоноїдами і ніацином. Окремо необхідно сказати про шафранале – антиоксиданте, заключающем властивість цитотоксичності по відношенню до раковим клітинам. Одним з найважливіших складових шафрану є альфа-кроцин, який має здатність пригнічувати ріст ракових клітин.

Речовини шафрану здатні зміцнювати чоловічу потенцію вже за рахунок сильного загальнозміцнюючої дії на організм. Високий вміст вітамінів групи В, цинку надає стимулюючу дію на потенцію. Інгредієнти: чотири жилки шафрану, 4 штуки чорного перцю, 25 г імбиру, чайна ложка чорного чаю, 1,5 склянки води. Пряність перемолоти, змішати, засипати в чайний відвар. Далі залити водою, поставити на водяну баню, довести до кипіння, зняти з вогню, процідити.

Імбир

Пряність є справжньою коморою такого мікроелемента, як цинк, без якого неможлива вироблення тестостерону. Крім цинку імбир містить калій, натрій, кальцій, фосфор, вітаміни В 1, В 2, З і А. Одним із виражених властивостей цинку є здатність стимулювати кровообіг, що позитивно впливає на посилення статевого збудження.

Вживати імбир можна як у чистому вигляді, так і в складі різних сумішей. Часто доповнює імбир продуктом служить мед. Щоб посилити статевий потяг і зміцнити імунітет, рекомендується скористатися наступним рецептом: 300 грам чистого подрібненого імбиру змішати з мелкопорезанным великим лимоном, додати 4-5 столових ложок меду. Отриману суміш настояти 24 години, після чого зберігати в холодильнику. Вживати за годину до статевого контакту.

Кориця

Спеція володіє сильним тонізуючим ефектом, її вживання допомагає подолати стрес, синдром втоми, нервові перевантаження, всі ті чинники, які не кращим чином позначаються на потенції. Кориця є джерелом вітамінів В, РР, С, А, К, Е, мікроелементів: цинку, калію, фосфору, магнію, заліза, натрію, марганцю. Активну стимулюючу функцію виконують такі речовини як циннамилацетат (знімає запалення простати), коричний альдегід (пригнічує патогенні мікроорганізми). Вживати корицю можна як добавку до кави або медового настою.

Барбарис

Однією з популярних трав є барбарис. Рослина багата біологічно активними речовинами, містить мінеральні солі, вітаміни групи В, Е, К, дубильні складові, алкалоїди, кислоти. Приправа підтримує здоров'я печінки, жовчного міхура, виводить з організму токсини, нормалізує рівень цукру в крові, перешкоджає прогресуванню пухлин.

Настоянку з свіжих або сушених плодів барбарису корисно приймати чоловікам для профілактики простатиту, відновлення статевої функції. Настій спеції можна поєднувати з лимонником або шипшиною. Сушені ягоди добре заварювати у вигляді чаю, додавати до компотів, розтирати в порошок, посипати м'ясні страви. Можна їсти свіжі плоди або заморожувати на зиму.

Часник

Природний антибіотик часник містить більше 400 корисних компонентів. Якщо приймати його щодня, організм отримає захист від хвороботворних мікроорганізмів, вірусів. Часник володіє знеболюючою дією, захищає роботу серця і судин, виводить шлаки з шлунково-кишкового тракту, практично не має протипоказань.

Часник підвищує імунітет, посилює кровообіг у статевих органах, що призводить до підвищення потенції. Якщо щодня з'їдати по 2-3 часточки прянощі, це стане відмінною профілактикою раку простати. Часник корисний тим, що блокує надлишкове вироблення кортизолу, стимулює синтез тестостерону. Корисно їсти свіжу або сушену спецію.

Коріандр

Сушені насіння коріандру багаті ефірними маслами, які підвищують лібідо і покращують ерекцію. Корисні і свіже листя кінзи – вони є природними афродизіаками, продовжують час статевого акту і перешкоджають раннього сім'явиверження. Коріандр багатий вітамінами групи В, Е, А, посилює передачу нервових імпульсів, що викликає стійке статеве збудження.

Кінза може використовуватися в свіжому вигляді в салатах, супах, сушеному вигляді в якості доповнення до м'яса, риби, соусів. Спеції для потенції повертають чоловічу потенцію, підвищують сексуальну активність чоловіків. У кориандре міститься природний аналог тестостерону – андростерон, який усуває проблеми з млявою ерекцією. Протипоказаннями прийому спеції є ішемія, холецистит, гіпертонія, знижена кислотність шлункового соку.

Кардамон

Ароматна спеція кардамон є першою у списку продуктів, які усувають статеве безсилля і швидке сім'явиверження. Для чоловічої потенції корисні відвари (заварювати окропом) і настої (настоювати на водяній бані) приправи, вживання її в сушеному вигляді в якості доповнення до свинини або курки, невелику кількість корисно додавати до кави. Застосування спеції для потенції допомагає усунути порушення еректильної функції, запалення передміхурової залози, поліпшити погані показники спермограми, підвищити слабкий статевий потяг.

Дія кардамону засноване на стабілізації роботи гормональної, нервової і судинної систем. Плоди рослини посилюють заповнення кров'ю печеристих тіл статевого члена за рахунок розширення судинного просвіту. Це робить стабільної ерекцію. Протизапальну властивість кардамону перешкоджає утворенню захворювань простати. Відвари або настої рослини зменшують розмір залози, відновлюють її функцію.

Кардамон корисний і при вже розвилася аденомі простати. Він прискорює обмінні процеси в органах малого тазу, що негативно позначається на розмноженні атипових клітин, сприяє скороченню пухлини при аденомі. Лікування полягає в прийомі відварів. Вони ж нададуть допомогу по посиленню статевого потягу, що пояснюється високим вмістом рослинних ферментів у прянощі.

Активні компоненти підвищують лібідо, заспокоюють при стресових і депресивних станах, посилюють роботу гіпофіза і збільшують сексуальний потяг. При поганих показниках спермограми (менше 75% рухливих сперматозоїдів) застосовують сушені спеції для потенції. Вони допомагають прискорити вироблення здорових статевих клітин чоловіка, позбутися патології обмінних процесів, поліпшити кровообіг, посилити синтез тестостерону, перешкоджати передчасної еякуляції і ослаблення чоловічої сили.

Майоран

Спеції для чоловічої потенції відмінно підходять для використання в м'ясних стравах. Такий приправою є майоран, який посилює лібідо, сексуальну активність, зважаючи сильним афродизіаком. Його властивості відомі ще з часів Стародавньої Греції, де пряність додавали до страв легіонерам, щоб посилити їх войовничість і сміливість. Крім цього, майоран усуває нервові розлади, має тонізуючу, противокатаральным й антисептичні властивості.

Народна медицина використовує пекучу пряність для лікування цинги, шлункових захворювань, головних болів, безсоння, астми, депресії. Відвари з рослини або додавання його до чаю сприяють відновленню чоловічої потенції. Пряність підсилює сексуальне збудження, покращує кровообіг у статевих органах та сечовидільної системи у чоловіків і жінок, нормалізації здоров'я. Щоб приготувати такий засіб, потрібно залити 1-2 столові ложки трави 1 склянкою окропу.

Кріп

Традиційна чоловіча кухня повинна включати кріп свіжий або сушений. Вічнозелена рослина є джерелом мінералів калію і заліза, вітамінів С і К, ефірних масел. За рахунок цього підвищується апетит, секреція шлунка, поліпшується робота серця і метаболізм. Ще здавна кріп вважався лікарями сильним афродизіаком, тому що відновлював потенцію і порушував сексуальне бажання у партнерки.

Користь спеції для потенції складається в сосудорасширяющем дії, що забезпечує повноцінну тривалу ерекцію і кращий приплив крові до пеніса. Для посилення ефекту кропу можна поєднувати його з медом і корінням валеріани, заварюючи чай. Рекомендується використовувати сухі насіння, екстракт або зелень прянощі, посипаючи страви. Рослина володіє сечогінною дією, що позитивно впливає на виведення з організму шлаків і токсинів.

Кмин

Особливо корисний Для чоловіків кмин. Він допомагає підтримувати тіло у формі, активує процеси метаболізму і підвищує здатність організму краще засвоювати мінерали і вітаміни надходить з їжі. У кмин міститься багато заліза, що важливо для нормального кровообігу і підтримання рівня гемоглобіну в крові. Повноцінна мікроциркуляція крові по кровоносних судинах – запорука успішної потенції та тривалої ерекції.

Кмин перешкоджає розвитку імпотенції, запобігає еректильну дисфункцію. Спецію можна використовувати у вигляді посипання для хліба, додавання до яловичини, баранини. У кмин міститься багато кальцію, фосфору, бета-каротину, вітамінів Д, Е, А. Складу цієї спеції для потенції містить поліненасичені жирні кислоти і флавоноїди. Останні відіграють важливу роль у синтезі статевих гормонів і володіють захисними функціями в плані розвитку раку простати. Для лікування імпотенції корисно змішувати кмин з оливковою олією, медом або яйцями в рівних пропорціях.

Рецепти для підвищення потенції у чоловіків

Спеції-афродизіаки для чоловіків не тільки впливають на проблеми з чоловічим здоров'ям, але й оздоровлюють організм . Кілька корисних рецептів для відновлення потенції:

  1. 300 г корінців фенхелю дрібно наріжте, обсмажте в олії разом з 100 г ріпчастої цибулі. Доведіть спеції до зарум'янювання, влийте склянку бульйону і тушкуйте 20 хвилин, підсолити. Заправте сметаною, подайте з картоплею. Вживайте блюдо двічі в тиждень.
  2. Перетріть анісове насіння, часник, кріп, гвоздику і фенхель в рівних пропорціях змішайте з нежирної сметаною. Використовуйте в якості соусу до картоплі 2-3 рази за тиждень.
  3. Для щоденного прийому подойде імбирний чай-імунний коктейль. 40 г кореня імбиру залийте склянкою окропу, при бажанні додати скибочку лимона і паличку ванілі.

Відео

Кориця і чоловіча сила

Рецепт Для сексу , потенції,тестостерону та здоров'я Тестостеронові кульки

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!