Засоби для зниження потенції - список безпечних таблеток, склад і ціна

На перший погляд, підвищена сексуальна активність є більшою перевагою, ніж недоліком. Тим не менш, зустрічаються випадки, коли цей стан стає справжньою проблемою для представників сильної статі. У такій ситуації впоратися з надмірно підвищеним лібідо допоможуть тільки спеціальні препарати для зниження потенції у чоловіків, які є надійним засобом контролю частій ерекції. Дізнайтеся, які ліки від збудження вважаються найбільш безпечними і ефективними.

Що таке потенція

Даний термін означає здатність чоловіка до здоровим сексуальним відносинам. Нормальна потенція передбачає присутність у партнера ерекції протягом всього статевого акту. При цьому важливо розуміти, що деякі проблеми інтимного плану можуть виникати на тлі перевтоми, нервових потрясінь і інших факторів, що ні в якому разі не можна трактувати, як результат патологічного процесу, що вимагає медикаментозного втручання.

Причини підвищеної потенції

В основному чоловіки відчувають даний стан внаслідок надлишку тестостерону. Цей гормон відіграє безпосередню роль в інтимному житті кожного представника сильної статі. Крім ендокринних порушень, надмірне статевий потяг виникає при вживанні продуктів, підвищують лібідо. До останніх відносяться різні сорти м'яса, молочні продукти, риба, горіхи. Окремо варто сказати про чоловічих спільнотах закритого типу. Так, відомо, що солдатам дають препарати для зниження потенції у чоловіків. Аналогічна практика існує в місцях позбавлення волі.

Як знизити потенцію

У більшості випадків напади пристрасті долають активних здорових чоловіків незалежно від їх віку. Даній категорії осіб контролювати часту ерекцію складніше всього. Зовсім інакше виглядає справа, коли основною причиною підвищеної потенції є гормональні збої. У цьому випадку призначається відповідне медикаментозне лікування. Щодо першого варіанту розвитку подій варто сказати, що часта ерекція вимагає перегляду раціону харчування в бік виключення з повсякденного меню горіхів, жирного м'яса, морепродуктів.

Як не дивно, для зниження потенції потрібно споживати більше копченостей, цукрів, кофеїну, так як шкідлива їжа перешкоджає виробленню тестостерону. Крім того, відповідаючи, що знижує потенцію у чоловіків, лікарі нерідко радять пацієнтам кілька годин на день займатися в спортзалі. Збільшення м'язової маси допомагає значно зменшити прояви підвищеного лібідо.

Засіб для зниження потенції для чоловіків

Представники сильної статі повинні чітко розуміти, що приймати будь-які медикаменти, які пригнічують часту ерекцію, слід тільки після консультації з фахівцем. У зворотній ситуації неконтрольований прийом препаратів для зниження потенції у чоловіків може привести до самих негативних наслідків. Крім того, дія деяких ліків відрізняється серйозними побічними ефектами, тому приймати їх потрібно тільки за призначенням лікаря. В цілому список медикаментів для зниження потенції представлений наступними препаратами:

  1. Гормональними (Ранітидин) – допомагають збільшити вироблення пролактину – антагоніста тестостерону.
  2. Знижують артеріальний тиск (Еналаприл) – запобігають виникнення ерекції за рахунок зменшення надходження крові до статевих органів.
  3. Антидепресантами (Тиотиксен, Имизин) – пригнічують синтезування чоловічих гормонів.
  4. Седативними (Лібріум, Нозепам) – відрізняються гнітючою дією на центральну нервову систему.
  5. Засоби на основі трав (м'ятні краплі) – викликають зниження сексуального бажання.

Таблетки

Використання препаратів з седативним ефектом є самим безпечним методом регулювання статевого потягу. На тлі вживання таких засобів у пацієнтів спостерігається помітне зниження еректильної функції. В основному заспокійливі препарати типу Либриума, Мепротан, Нозепама призначаються чоловікам, які страждають від розладів нервової системи.

Зазначені лікарські засоби не володіють серйозними побічними ефектами, тому вважаються медикаментами першої лінії у вирішенні проблеми частій ерекції. Крім цього, ефективно боротися з ознаками підвищеної потенції допомагають такі таблетки від збудження, основним фармакологічним ефектом яких є зниження артеріального тиску:

  • Еналаприл;
  • Каптоприл;
  • Метилдофа;
  • Клонідин.

Щодо антидепресантів слід сказати, що дані засоби мають негативним впливом на організм, тому небажані для лікування підвищеної еректильної функції у чоловіків. У цьому сенсі курс гормональної терапії є більш щадним способом зниження лібідо. Також не варто забувати, що впоратися з високим рівнем тестостерону ефективно допомагають жіросжігателі для спортсменів. Так, абсолютно нешкідливим для здоров'я визнаний препарат Фамотидин.

Бром

Щодо впливу даного отруйної речовини на потенцію чоловіків не існує яких-небудь науково доведених фактів. Тим не менше серед населення побутує думка, що бром для чоловіків, які страждають від підвищеного лібідо, корисний. Варто сказати, лікарі рідко використовують ліки з цією речовиною в урологічній практиці. Фахівці стверджують, що за рахунок загального седативного ефекту такого роду медикаменти опосередковано здатні чинити вплив на еректильну функцію.

Препарати брому

Зазначені ліки володіють заспокійливим впливом на організм, що дозволяє їх використовувати для лікування найрізноманітніших недуг. Препарати з бромом призначаються людям, що відчувають симптоми нервових розладів. Крім того, зазначену групу медикаментів застосовують при лікуванні органів травлення, патологій серцево-судинної системи. Найвідомішим бромсодержащим препаратом вважається Адоніс-бром на основі екстракту горицвіту. Дане ліки можна безперешкодно приймати разом з повсякденними напоями.

Як вибрати препарати, що знижують потенцію

Порадити той чи інший лікарський засіб може тільки лікар. Звертатися до фахівця потрібно не тільки для з'ясування причин підвищеної потенції, але і для призначення правильного курсу лікування. Отримавши консультацію лікаря, можна зосередитися на одному з рекомендованих їм ліків. Так, препарати для зниження потенції у чоловіків варто вибирати, виходячи зі ступеня їх негативного впливу на організм, віддаючи перевагу відносно безпечним седативну засобів.

Ціна

Вартість ліки від збудження залежить від його складу і країни-виробника. У разі, якщо ви ставите питанням, де купити бром для зниження потенції або які-небудь інші таблетки-аналоги, пам'ятайте, що будь-який препарат можна недорого придбати в спеціалізованій віртуальної аптеці, замовивши його по представленому на сайті каталогу. Варто відзначити, що куплені в інтернет-магазині ліки часто виявляються поганої якості, тому краще купувати медикаменти у довірених продавців. Між тим в аптеках Москви ціни на препарати від збудження такі:

Препарат

Ціна, рублів

Тиотиксен

140

Лібріум

83

Адоніс-бром

79

Ранітидин

65

Еналаприл

44

М'ятні краплі

25

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!