Вся правда про препарат Гельмифаг - склад, інструкція по застосуванню

Популяризація теми загального паразитарного зараження сприяє появі на фармацевтичному ринку нових препаратів для виведення паразитів з організму людини, і багато запитують про Гельмифаг – правда чи обман? Адже все частіше миготить реклама цього кошти – виробник обіцяє швидке позбавлення від гельмінтів з допомогою повністю натуральної добавки, що містить тільки натуральні рослинні компоненти. Що ж таке Гельмифаг – маркетинговий трюк з метою наживи або дієвий спосіб позбутися від глистів?

Що таке Гельмифаг

Біологічно активна добавка до їжі, так званий BAD з назвою Гельмифаг складається з комплексу натуральних компонентів – це правда. Завдяки цьому засіб не має протипоказань і є безпечним способом боротьби з гельмінтами, тому може прийматися дорослою людиною чи дитиною. Зверніть увагу на те, що препарат не є лікарським засобом, що має офіційний статус БАДа – виробник не несе відповідальності за відсутність результатів лікування або негативні результати в боротьбі з паразитами.

Серед показань до застосування виробник вказує грибкове ураження нігтьової пластини і наступні види паразитів:

  • гострики;
  • гельмінти;
  • аскариди;
  • волосоголовці.

Рекомендується застосовувати засіб при наявності симптомів паразитарного зараження шлунково-кишкових розладів, слабкості і запаморочення, головного болю, висипань на шкірі. Однак поставити діагноз і призначити лікування може тільки лікар. Тому не варто піддаватися на рекламні трюки, спрямовані на розлучення і витягування грошей з кишень споживача – зверніться до фахівця, і вам буде надана кваліфікована допомога щодо позбавлення від паразитів. Всі гучні заяви про високої ефективності Гельмифага цілком можуть виявитися розлученням, а не правдою.

Склад Гельмифага

Присутні у складі Гельмифага три ключові компоненти природного походження, які згубним чином впливають на паразитарну інфекцію:

  • деревій звичайний;
  • гвоздика;
  • золототисячник.

Те, що цілющі відвари з цих трав здавна використовувалися для лікування і профілактики різноманітних недуг, так само є правдою. Виробник стверджує, що деревій допомагає боротися з зараженням, золототисячник відновлює мікрофлору кишечника, пошкоджену слизову оболонку і тканини, а гвоздика діє профілактично, не дає статевозрілих особин гельмінтів розмножуватися і запобігає поширенню хвороби. Механізм такої дії компонентів Гельмифага нічим не підтверджено, тому ці факти можуть виявитися розлученням.

Форма випуску

Основна форма випуску добавки – капсули Гельмифаг з містяться в них порошком білого з жовтуватим відтінком кольору, розфасованих в прозорі пластикові баночки по 30 капсул в упаковці. Випускаються так само таблетки і краплі, вони доступні до придбання в аптеках, не відрізняються за складом і за механізмом дії. Придбати препарат можна в аптеці, це послужить додатковою гарантією якості – ви не підхопите розлучення шахраїв і не купите підроблене засіб. Правда полягає в тому, що Гельмифаг дорогою, рішення про проходження курсу може добряче вдарити по вашій кишені.

Гельмифаг допомагає – це правда чи розлучення

Препарат Гельмифаг являє собою одну з численних біологічно активних добавок. Однозначно стверджувати, що він допомагає, не візьметься жоден лікар, оскільки відсутні результати клінічних випробувань, які доводять його ефективність. Не можна сказати, що засіб коштує недорого, швидше, навпаки, це дуже недешева добавка, особливо якщо врахувати, що лікувальні властивості її сумнівні. Чудова ефективність препарату цілком може виявитися спритним розлученням виробника з метою фінансового збагачення.

Терапевтичний ефект

Залежно від стадії розвитку паразитарного зараження, компоненти складу Гельмифаг роблять благотворний вплив на уражені внутрішні органи, в короткі терміни сприяють позбавленню від гельмінтів і грибкової інфекції, сприяють зниженню больового синдрому в органах ШКТ, супроводжуючого гельмінтоз. Є заявлене дію правдою, або це маркетинговий розлучення, спрямований на ефективний збут? Відгуки лікарів з приводу ефективності препарату залишаються неоднозначними.

Як діє препарат

Комплексна дія Гельмифаг спрямоване на знищення всіх паразитують форм мікроорганізмів, включаючи грибок, личинки та яйця гельмінтів та їх дорослих особин. Крім цього, засіб:

  • відновлює пошкоджені тканини;
  • запобігає запальні процеси в інфікованих органах;
  • виводить з організму токсини і інші продукти життєдіяльності гельмінтів.

Вхідні до складу Гельмифаг вітаміни і мікроелементи позитивно впливають на відновлення уражених паразитами тканин, усувають порушення їх роботи. Налагоджується надходження в тканини поживних речовин, порушене присутністю патогенних мікроорганізмів. Позитивний ефект настає після перших декількох днів прийому, що виражається в поліпшенні загального самопочуття. Правда це чи розлучення, схоже, можна з'ясувати тільки досвідченим шляхом, оскільки результатів клінічних випробувань немає.

Інструкція по застосуванню

Курс прийому Гельмифаг становить два-чотири тижні. Для повного виведення з організму паразитів виробник рекомендує два курсу за двадцять днів з десятиденним перервою між ними (що це – правда ефективний метод боротьби або розлучення з метою змусити придбати три упаковки препарату на один повний курс). Добавка приймається два рази в день, в ранкові та вечірні години, після їжі. Допускається призначення дітям у вигляді капсул або крапель, що розчиняються у воді. Правдою є той факт, що довести ефективність застосування Гельмифаг практично неможливо.

Протипоказання

Відсутність протипоказань Гельмифаг – це не правда, а розлучення. Прийом кошти заборонений у період вагітності, під час будь-якого триместру, і в період грудного вигодовування. Можлива індивідуальна непереносимість і алергічна реакція на компоненти препарату. Не варто самостійно приймати рішення про спосіб лікування гельмінтозу – зверніться до лікаря для встановлення діагнозу і визначення курсу лікування. Правда чи розлучення – чутки про повної неефективності бадів – вирішувати вам, але при серйозній мірі зараження варто користуватися перевіреними медичними засобами.

Аналоги

Правдою є той факт, що на даний момент не існує повних аналогів Гельмифага з аналогічними активно діючими речовинами. Однак твердження, що препарат є єдиним методом порятунку від гельмінтозу – це абсолютно точно розлучення. Існує величезна кількість медичних засобів та добавок, що сприяють позбавленню від паразитів і вироблюваних ними токсинів на будь-якій стадії розвитку патології. Проконсультуйтеся у фахівця, і він підбере для вас ефективне лікування.

Ціна в аптеках

Відповідь на питання про те, скільки коштує Гельмифаг, можна знайти в каталозі найближчій до вас аптеки або на сайті спеціалізованого інтернет-ресурсу. Замовити і купити в інтернет-магазині обійдеться вам значно дешевше, ніж в аптеці – це правда. Вартість однієї упаковки БАДа Гельмифаг коливається в районі дев'ятисот рублів. З урахуванням того, що на один курс вам буде потрібно не менше трьох упаковок, вся рекламна компанія засобу стає схожою на добре спланований розлучення.

Відгуки

Ангеліна, 41 рікПро те, що паразити можуть бути присутніми в організмі буквально кожного з нас, я випадково дізналася з передачі Олени Малишевої. А потім побачила рекламу кошти Гельмифаг, і придбала його, не звертаючи уваги на високу ціну, щоб пропити в якості профілактики. Результатами задоволена, ознак паразитів у себе не виявляю, препарат правда мені допоміг.
Олег, 34 рокиДружина відправила в аптеку за Гельмифагом для дитини, ціна неприємно здивувала. З питанням про те, чи правда розлучення всі його чудодійні властивості, відправився до лікаря – у сина глисти, треба виводити. З подивом дізнався, що ефективність препарату не доведена, і що за набагато менші гроші можна купити нормальне ліки. Так і вчинив, і всім раджу.
Марина, 28 роківВ двадцять сім років з'явилися болі в шлунку, після здачі аналізів виявилося, що у мене паразит. Лікар порекомендував Гельмифаг, після курсу травна функція почала відновлюватися, болі зникли. Вдячна лікарю, це правда відмінне м'який засіб, ніякої побочки, негативні відгуки – розлучення від заздрісних конкурентів.
Сергій, 65 роківСимптоми паразитів почали з'являтися поступово, після обстеження у фахівця прийняв рішення пропити курс Гельмифага, залишився задоволений – це правда дієвий засіб, моє самопочуття покращилося, і ніяких побічних ефектів, що в моєму віці майже неймовірно. Всі, хто кричать, що це розлучення і вимагання грошей, краще б спробували самі.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!