Як приймати Редуксин 15 мг, щоб схуднути: інструкція по застосуванню

Якщо вам цікаво як приймати Редуксин 15 мг, щоб схуднути, то ви повинні знати і пам'ятати про те, що фахівці рекомендують пити таблетки тільки людям, що страждають ожирінням – тоді дія препарату не погано позначиться на здоров'ї, а створюється відчуття ситості дасть можливість організму худнути. Ознайомтеся зі складом препарату, дізнайтеся, які протипоказання має дане жиросжигающее ліки.

Що таке Редуксин 15 мг

Редуксин 15 мг – це комбінований лікарський засіб, який не тільки сприяє схудненню, але і одночасно підвищує в крові кількість ЛПВЩ, за рахунок чого в організмі знижується рівень сечової кислоти, холестерину і значно зменшується кількість тригліцеридів. Основними складовими Редуксина є сибутрамін і мікрокристалічна целюлоза.

Як заявляє виробник даного ліки (а це підтверджують відгуки худнуть і схудлих), даний медикамент добре допомагає для корекції ваги: сприяє зниженню потреби людини в їжі, при цьому він швидко збільшує відчуття насичення і термопродукцию. Купуючи капсули Редуксин для схуднення, важливо не забувати про те, що лікування з їх допомогою має відбуватися тільки за участю лікаря-дієтолога.

Склад Редуксина

Згідно відгуками тих, що худнуть, при прийомі препарату вони відчувають високу активність, легку ейфорію і при цьому зовсім не відчувають почуття голоду. Все це пояснюється тим, що в складі Редуксина є такі компоненти:

  1. Сибутрамін– основна діюча речовина. Сибутрамін для схуднення підходить ідеально, тому що його дія спрямована на зменшення апетиту, зниження почуття голоду, загалом на те, щоб схильний до переїдання людина споживав менше калорій. Крім впливу на центр ситості в мозку, речовина відрізняється впливом на адренорецептори, за рахунок чого відбувається розщеплення жирових клітин. Далі жирні кислоти перетворюються в енергію, а отримані в результаті цього вода і гліцерин виводяться з організму.
  2. Мікрокристалічна целюлоза – речовина, яка при попаданні в шлунок сильно розбухає, за рахунок чого людина наїдається меншою порцією. Розбухаючи, целюлоза поглинає величезну кількість води і додатково «прихоплює» шкідливі речовини, однак це викликає не тільки відсутність апетиту, але й сильну спрагу.

Показання до застосування Редуксина

Вітчизняний препарат стає все більш популярним серед дієтологів, які допомагають своїм пацієнтам в боротьбі із зайвою вагою. Згідно із заявою виробника, показання до застосування Редуксина такі:

  • при аліментарному ожирінні, якщо індекс маси тіла перевищує 30 кілограмів на 1 кв. м.;
  • при аліментарному ожирінні, у разі, коли індекс маси тіла дорівнює 27 кг/кв. м., але при цьому ще спостерігається дисліпідемія або цукровий діабет.

Інструкція по застосуванню Редуксина 15 мг

З приводу дозування препарату пацієнту необхідно слідувати рекомендаціям лікаря, який перед тим, як призначати дозування, повинен обов'язково провести відповідні дослідження, відправити на здачу аналізів. Ще важливим фактором для визначення норми є ступінь ожиріння людини, якій потрібно приймати Редуксин. В інструкції по застосуванню Редуксина 15 мг написано, що капсулу потрібно пити зранку один раз на добу, при цьому неважливо, під час їжі або натщесерце – ефективність препарату не знизиться. Можна запивати таблетку Редуксина водою.

Пацієнтам, які почали приймати таблетки Редуксин, щоб схуднути, спочатку призначається невелика доза, потім, в залежності від показника ефективності та індивідуальної переносимості, вона може бути змінена. Наприклад, до дозуванні Редуксина 15 мг рекомендовано переходити після проходження першого етапу лікування – місяці вживання таблеток 10 мг, якщо курс не дав потрібного результату в схудненні.

Як правильно приймати Редуксин 15 мг, щоб схуднути

15 мг – безпечна доза для схуднення. Однак для активного спалювання жирових клітин рекомендується зробити зміна способу життя і дієти: включити заняття спортом кожен день, відмовитися від смажених і жирних страв, солодощів. В раціоні повинно бути більше овочів, знежирених кисломолочних продуктів, фруктів, риби, ягід. Починати прийом ліків бажано з таблеток 10 мг. Якщо ж за місяць вам не вдалося схуднути більше ніж на 2 кг, то дозування збільшується до 15 мг. Ознайомтеся з нескладними правилами, як правильно приймати Редуксин 15 мг, щоб схуднути:

  • капсулу випивати вранці натщесерце, запиваючи її 200 мл звичайної води;
  • мінімальний курс лікування – 3 місяці, але якщо за час вживання пігулок вага почав збільшуватися, то потрібно негайно припинити лікування.

Тривалість курсу

Препарат потрібно приймати, враховуючи при цьому первісний вагу і загальний стан здоров'я. Найчастіше тривалість курсу прийому Редуксина у дозуванні 15 мг не перевищує 3-х місяців. Як кажуть худнуть з великої ваги жінки (і чоловіки), курс може тривати довше - і до 6 місяців, але приймати медикамент потрібно під наглядом лікаря. Варто відзначити, що пити таблетки, щоб схуднути потрібно тільки тоді, коли ніщо більше вже не допомагає. Також це стосується і аналогів Редуксина.

Протипоказання Редуксина

Виробник попереджає, що вживати ці ліки заборонено, якщо у вас підвищена чутливість на активний компонент сибутрамін або інші складові, при вагітності, в період годування малюка, якщо вам менше 18 або більше 65 років. Крім цього, до протипоказань Редуксина відносять:

  • тиреотоксикоз;
  • булімію, анорексію;
  • гіпотиреоз (ожиріння органічного типу);
  • феохромоцитому;
  • хвороби психічного характеру;
  • тяжкі порушення нирок, печінки;
  • глаукому закритокутовій форми;
  • синдром Туретта;
  • захворювання судин, серця.

Редуксин вкрай не рекомендується поєднувати з будь-якими препаратами, які відносяться до інгібіторів МАО, зі снодійними ліками, що містять триптофан, з нейролептиками та іншими медикаментами, які впливають на рецептори ЦНС людини. У число несумісних з Редуксином коштів ще входять ті, що застосовуються для лікування ожиріння і ті, з допомогою яких пацієнт бореться з психічними патологіями.

Побічні ефекти Редуксина

Ознайомившись з інструкцією, як потрібно приймати Редуксин 15 мг щоб схуднути, важливо ще знати, чим прийом таблеток загрожує організму, адже настільки висока дозування може бути небезпечною для організму і порушити обмінні процеси. Після самостійного призначення препарату, крім таких неприємних симптомів, як сухість у роті і сильне почуття спраги можуть спостерігатися інші побічні ефекти Редуксина:

  • невмотивовані спалахи агресії;
  • психоз або стан з суїцидальними думками (у такій ситуації лікар повинен негайного заборонити застосування ліків);
  • безсоння;
  • імпотенція, проблеми з оргазмом, еякуляцією;
  • повна втрата апетиту;
  • маткова кровотеча, порушення циклу місячних;
  • порушення координації;
  • діарея та блювання;
  • з боку нервової системи: короткочасне порушення пам'яті, судоми.

Що стосується відчуттів пацієнта, який перевищив рекомендовану дозу препарату Редуксин 15 мг, то у нього можуть виникнути сильні головні болі, підвищитися артеріальний тиск, з'явитися нездужання, запаморочення або тахікардія. При передозуванні людина може відчути на собі будь-який з перерахованих вище побічних ефектів, причому в яскраво вираженому ступені. Якщо виявиться один з симптомів, припиніть прийом ліків і поспішіть до лікаря.

Аналоги Редуксина

Для схуднення може використовуватися не тільки Редуксин, але і аналогічні засоби – Бади, головне – вибрати відповідну за змістом добавку. Ціна аналогів Редуксина може бути дорожче, так і дешевше оригіналу – тут вже вирішує виробник, наприклад, БАД від виробника Глобул має невисоку вартість. Ще різниця в ціні залежить від кількості пігулок в упаковці. До аналогів Редуксина відносяться кошти з такими назвами:

  • Голдлайн;
  • Редуктил;
  • Меридиа;
  • Слимия;
  • Линдакса.

Що стосується Редуксина Лайт, то це медикамент, який є повною протилежністю своєму попереднику. Його рекомендують приймати при активному способі життя або фізичних тренуваннях. Препарат містить лінолеву кислоту, вітамін Е та інші елементи. Активні речовини нормалізують обмін речовин, сприяють розщепленню жирів. Ціна на Редуксин Лайт менше, ніж на звичайний Редуксин, тому що кожен з них надає різну дію на організм.

Ціна Редуксина 15 мг

Продаж препарату повинна здійснюватися тільки в аптеках. Навіть якщо ціна Редуксина 15 мг в якомусь сумнівному інтернет-магазині китайських товарів буде дуже дешевою, вам варто відмовитися від цієї покупки, адже за таку акцію ви можете «підірвати» здоров'я. Скільки коштує Редуксин в аптеці? Вартість його цілком доступна: платівка на 30 капсул в середньому коштує близько 2700 рублів. Варто відзначити, що препарат відпускається лише за рецептом лікаря, тому, вирішивши, що тільки таблетки допоможуть вам схуднути, обов'язково відвідайте лікаря.

Замовити Редуксин можна і онлайн: в Москві і Санкт-Петербурзі доставка здійснюється швидко і за мінімальну вартість. Ось приблизні ціни оригінального лікарського засобу і препарату Редуксин Лайт в різних містах:

Назва

Ціна в Москві (30 капсул)

Ціна в Санкт-Петербурзі (30 капсул)

Редуксин 15 мг

2540-2999 рублів

2540-3850 рублів

Редуксин Лайт

1154-1360 рублів

990-1390 рублів

Відео: таблетки для схуднення Редуксин

Редуксин. Механізм дії

Відгуки

Тетяна, 18 роківЗамовляла капсули для схуднення з доставкою з Москви, тому що в моєму місті оббігала всі аптеки, але ціни за упаковку на 30 капсул тут значно вище. Схуднення з Редуксином мені сподобалося – їсти не хотілося взагалі. За два тижні мені вдалося скинути 3 зайвих кг, тому що поєднувала таблетки зі спортом, так і сидіти з ними на дієті набагато простіше.
Інна, 25 роківДопомагає Редуксин схуднути? Як на мене, то так, особливо, коли з'являється відраза від їжі, постійна нудота і блювота тільки при одному вигляді їжі. Не виключено, що мені попався неоригінальний Редуксин, тому що купила я його зі знижкою у знайомої, а вже де вона купувала, для мене залишилося загадкою. Моя порада – їжте в міру і займайтеся спортом.
Тамилла, 17 роківПігулки для схуднення Редуксин мені подруга порадила купити. Вона замовляла собі посилку поштою. Я пішла в аптеку, але фармацевт сказала спочатку піти до лікаря. Так як я важу майже 100 кг, то, здавши всі аналізи, я отримала рецепт. Приймаю капсули вже другий місяць, сиджу на дієті – вага почав зменшуватися. Так, і побочки у мене немає.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!