Таблетки від алкоголізму

У боротьбі з такою складною хворобою, як алкоголізм, лікарі-наркологи широко використовують спеціальні лікарські препарати – таблетки. Грамотне і своєчасне медичне втручання допоможе вилікуватися від цього важкого захворювання, яке вже давно є не просто згубною звичкою. Таблетки від алкоголізму в домашніх умовах при психологічній підтримці теж дають результат. Алкоголіки не завжди йдуть на лікування добровільно, тому допомога близьких людей відіграє важливу роль у напрямку хворої людини на шлях одужання.

11111111111111111111111

Олена Малишева: "У наш час алкоголізм як хворобу, дуже сильно помолодшав. Часто спиваються саме молоді люди, які руйнують своє майбутнє і завдають непоправної шкоди здоров'ю. Допоможе впоратися з проблемою дієвий засіб.

Таблетки від алкогольної залежності

Вироби у вигляді таблеток, що допомагають боротися з алкогольною залежністю, представлені на полицях аптек широким асортиментом. Ці препарати поділяються на три основні групи: викликають неприязнь до міцних напоїв, що знижують тягу до них і блювотні. Питущі люди часто не вважають себе залежними, лікуватися добровільно відмовляються, а допомога близьких сприймають неадекватно та агресивно. Тому, для досягнення сприятливого ефекту, лікарі радять використовувати таблетки від алкоголізму без відома хворого, розчинивши їх у напої чи їжу.

Багато сучасні таблетки і краплі від алкогольної залежності рекомендовані до відпуску без рецепта.

Викликають огиду до алкоголю

Лікування алкоголізму без відома хворого може проходити в домашніх умовах в комплексі з психологічною і моральною підтримкою. Для цього найкраще підійдуть таблетки, які викликають неприязнь до міцних напоїв. У таких випадках застосовують такі ефективні препарати як:

  • «Тетурам»;
  • «Еспераль»;
  • «Копринол»;
  • «Лидевин».

Після прийняття таких таблеток у хворого виникає відраза до міцних напоїв (смаком і запахом) на умовно-рефлекторному рівні. Вони викликають такі неприємні відчуття, як:

  • нудота;
  • блювання;
  • почервоніння шкіри обличчя;
  • ускладнення дихання;
  • зниження артеріального тиску.
11111111111111111111111
Ось, що говорить 45-річна Ганна в інтерв'ю для журналу 7 днів.ру«Алкоголізм лікується! З запійного алкаша мій чоловік нарешті перетворився на золотого людини! » Читачка рекомендує[seohide title=
"]

Для кодування від алкоголізму

Для того, щоб знизити тягу залежної людини до спиртного, лікарі радять вживати таблетки від алкоголю, полегшують симптоми похмільного синдрому. Такі препарати, як «Бар'єр» або «Корида» відновлюють порушені спиртним хімічні процеси організму. Таблетки є гомеопатичними: складаються з натуральних трав і біоактивних добавок. Починати лікування препаратами необхідно через 6-8 годин після останнього вживання алкоголю, за 15-20 хвилин до їжі.

11111111111111111111111
Олена Малишева: Алкоголізм можна перемогти! Рятуйте своїх близьких, їм загрожує серйозна небезпека!Читати далі

Блювотні

За способом впливу блювотні таблетки бувають рефлекторного та центральної дії. Такі препарати застосовуються при необхідності швидкого виведення токсинів з шлунка. До пігулкам, що чинить центральну дію, відноситься «Апоморфін». Засіб у вигляді желатинових капсул впливає на блювотний центр мозку, викликаючи тим самим блювотний рефлекс. До препаратів рефлекторного дії відносяться:

  • «Пектол»;
  • «Еметин»;
  • «Лікорін».

Таблетки від алкогольного отруєння

Прийняття великої кількості алкоголю за короткий проміжок часу в деяких випадках призводить до коматозного стану або летального результату. Ознаки отруєння спиртним:

  • порушення серцевого ритму;
  • блювання;
  • прискорений пульс;
  • втрата свідомості;
  • збите дихання.

Медикаментозні препарати нового покоління діють без шкоди для хворого. Після застосування немає посталкогольного синдрому. Краплі від алкогольної залежності і таблетки здатні не тільки відбити тягу до спиртного, але й оздоровити організм.

Виводити сильне сп'яніння варто абсорбентами, такими як: активоване вугілля, «Полісорб», «Ентеросгель» та інші. Ці антиалкогольні препарати дешеві і дієві. Отруєння спиртним можна усунути і гомеопатичними засобами. Наприклад, «Пропротен» призначається при хронічній інтоксикації алкоголем. Дозування: перші дві години по одній таблетці (розсмоктувати до розчинення). Протягом наступних десяти годин необхідно повторювати процедуру кожні 60 хвилин.

Дізнайтеся про інші методи, як вилікувати алкоголізм в домашніх умовах.

Відгуки

Ганна Гордєєва, 45 роківВилікувати алкоголізм можна навіть при поганій спадковості. Переконалася на власному досвіді!» [seohide title="Читати далі
"]
Михайло, 42 рокиЯ не знав, як позбутися від пияцтва протягом шести років, а після того, як з'явилися проблеми зі здоров'ям, вирішив приймати таблетки від сильного алкоголізму «Еспераль». Перші три тижні після прийому було дуже погано: токсини виходять з організму, а від виду спиртного нудило. Але я вже два роки не п'ю і дуже радий.
Ольга, 33 роки Я підсипала таблетки «Колме» чоловікові в їжу, не дивлячись на всі заборони і попередження, оскільки він до лікаря йти не хотів і сам не знав, як позбутися від алкогольної залежності. Шкода було дивитися, як після кожної чарки спиртного він мучиться: важко дихає, червоніє. Я вважаю, що застосування таблеток від алкоголізму – необхідна міра. Через місяць вживання «Колме» чоловік перестав пити.
Станіслав, 30 роківПройти курс лікування від алкоголізму таблетками «Лидевин» порадив мені лікар-нарколог. Я вирішив вживати засіб не за рецептом: два рази на тиждень по чверті драже. Перевіряв пивом. Від одного ковтка ставало дуже погано. Як тільки тягне до спиртного, так відразу поспішаю до пігулок. Без них я не міг стримуватися і не знав, як позбутися від алкоголізму.
Вадим, 26 років Пробував вживати різні таблетки проти алкогольної залежності, а також кодувався. Мені нічого не допомагає. Все одно рано чи пізно зриваюся і починаю пити спиртне. У мене залишився тільки один вихід: закрита клініка з лікування залежностей.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!