Весільні зачіски на середні волосся із чубчиком

Дівчатам, яких незабаром чекає важливе і зворушлива подія, слід з трепетом поставитися до свого майбутнього образу. Варіанти для середньої довжини потрібно підбирати більш ретельно, враховуючи при цьому всі: форму обличчя, фату, прикраси і стиль.

Весільна укладання за зовнішнім типажем

Перш ніж зупинити вибір на певній укладанні, порадьтеся зі стилістом, а ще краще – зробіть пробний варіант зачіски на весілля на середні волосся із чубчиком. Зверніть увагу на такі рекомендації за вибором:

  1. Якщо форма обличчя нареченої овальна, то не слід доповнювати образ густою довгою чубчиком. Краще зупинитися на косий чи зачесанной на бік або поекспериментувати з різною довжиною прядок.
  2. Тим, у кого обличчя занадто витягнута і худе, потрібно уникати начосом або довгих бічних пасм. В протилежному випадку ви виділіть різкі риси, а худорлявість зробите помітніше.
  3. Дівчатам, у яких трикутна або прямокутна форма обличчя, краще не робити коротку пряму чубок, тут ідеальним варіантом буде коса.
  4. Панночкам, які мають кругле обличчя, від ідей для середніх волосся із чубчиком краще відмовитися. Якщо ж вона є, то візуально звузити форму до овалу можна, зачесав чубчик на бік.

Плаття та весільні зачіски з чубчиком

Важливо відзначити, що образ нареченої буде виглядати гармонійним за умови, що в ньому все поєднується. До певних суконь підходять свої зачіски, наприклад:

  1. Прості прямі вбрання абсолютно не виглядають зі складними плетінням. Потрібно робити щось просте, навіть якщо маєте структурну стрижку: постарайтеся поєднати все волосся в один пучок або високий хвіст.
  2. Короткі сукні добре поєднуються з нескладними укладками на середню довжину, максимально наближеними до природності. Тут краще не експериментувати.
  3. Плаття в стилі «рибка» найбільше гармонує з середніми прядками, зачесаним на бік. Кучерики або локони теж підходять до такого вбрання, а от від дрібних завитків варто відмовитися.
  4. Оригінальні або нестандартні сукні, шиті на замовлення, можна доповнювати такими ж незвичайними зачісками, де кожна пасмо укладається в залежності від стилю в цілому.
  5. Пишні бальні наряди відмінно виглядають з кучерями, складними або високими об'ємними укладками, що підкреслюють жіночність нареченої.

Зачіска і фата

Якщо хочете, щоб ваш весільний наряд був неповторний, а ви були найшикарнішому нареченою, то потрібно продумати все до дрібниць. Важливим у створенні весільного образу є поєднання зачіски з фатою:

  1. Максимально довге виріб – розкішний варіант, тому тут не доречний креатив. Під аксесуар варто вибрати щось жіночне і елегантне. Якщо ви володарка рваною неакуратною стрижки, то ваші середні волосся варто зачесати назад, або ж на один бік.
  2. Фата, яка закриває маківку, теж вважається шляхетним варіантом, що відрізняється від інших своєю скромністю. Укладання на середні волосся повинна відповідати.
  3. Короткі моделі аксесуарів добре виглядають з начосом або такими, в яких волосся збираються на потилиці. При цьому довгі пасма спереду потрібно сховати, підібравши разом з іншими.
  4. Середня довжина виробу гармонує з пасмами такої ж довжини або будь-якими іншими укладками.
  5. Фата, іменована «Джульєттою», підходить тільки під розпущене завитки, акуратно розкладені локони або прямі гладкі пасма.
  6. Прості моделі необхідно доповнювати яким-небудь складним елементом або декором на вибір. Якщо ж фата декорована, то на голові не повинно бути зайвих прикрас, навіть якщо вони вам сподобалися на фото в журналі.

Кращі зачіски на весілля на середні волосся

Представницям прекрасної половини населення з середньою довжиною пасм можна абсолютно по-різному укласти волосся перед весільною церемонією. Кожна модель доповнює образ, робить його ніжним, жіночним, неповторним. Варіанти поділяють на кілька типів:

  • складної техніки виконання;
  • з фатою або без;
  • з кучериками або зачесаним назад пасмами;
  • з гарним плетінням;
  • високі з начосом.

Весільні зачіски з чубчиком і фатою

Спочатку потрібно дізнатися, яка фата ідеально підійде до образу, не зіпсує його. Наприклад, середні волосся зі складною укладанням і прямий чубчиком краще прикрасити простим аксесуаром, що мають один-два шари. Якщо ж пасма акуратно зібрані, то відмінним доповненням стане пишне виріб. Коли є коса чілка, можете вибрати будь-яку фату, головне, щоб вона поєднувалася з обраним фасоном сукні і загальним стилем. Весільну зачіску на середні волосся із чубчиком, якщо є фата, краще прикрашати квітами, красивими шпильками. Підійде ще брошка, діадема або гребінь.

Зачіски на весілля з чубком і діадемою

Наявність даного аксесуара гарантує, що ваші пасма будуть шикарно покладені. Багато весільні зачіски на середні волосся із чубчиком ідеально поєднуються з діадемою. Її розміщують в місці, де розподіляються волосся, а розмір залежить лише від вашого бажання і образу в цілому. Варто відзначити, що форма чубчика для цього варіанту будь – яка- від косою, короткою, довгою до прямої. Діадема з камінням додасть образу нареченої казковість, ніби сама Попелюшка виявилася в реальному світі. Корсет сукні повинен бути прямим і без бретелей, низ – пишним.

Весільні зачіски з довгою чубчиком

Для власниць таких чілок існує багато різних варіантів: при бажанні її можна вплести в зачіску, зачесати на будь-яку сторону, закріпивши красивою шпилькою або стрічкою. Брюнеткам з середньою довжиною краще брати світлу стрічку, блондинкам, навпаки, темну. На дівчатах з овальною формою обличчя шикарно буде виглядати, якщо розділити волосся на проділ, кінці трохи завити, а після прикрасити квіткою, розташувавши його ззаду або по обом сторонам. Весільна сукня для такого випадку підійде будь-яка: пряме, має корсет, з закритими плечима.

Зачіски з косою чубчиком

Такого роду укладання надають жінці грайливість або романтичність – залежно від стилю. Коса чілка відмінно виглядає, якщо частина волосся зачесана назад, а решта залишаються розпущеним – так образ нареченої стане ще більш легким і свіжим. Високо зібране волосся можна прикрасити стрічкою, квітами, витонченим тонким обідком або прикріпити маленьку декоративну капелюшок.

Грецька зачіска з чубком

Стиль залишається популярним ще з 2014. Грецькі укладання роблять жіночий образ ніжний, витончений і одночасно недбалим. У цьому випадку мається на увазі, щоб пасма були злегка завите, частково або повністю покладені. Для стилю важливо поєднання лаконічності й обсягу: локони, коса, пучок. Окрасою стане декоративний вінок або невелика діадема.

Аксесуар, що доповнює образ, допоможе кожній дівчині відчути себе богинею з Греції. Частина, що спадає на чоло, може бути косою або прямокутної. Варто спробувати зробити вподобану укладання за пару днів до проведення урочистої події, щоб зрозуміти, настільки гармонійним виходить зовнішній вигляд. Види діадем, які підійдуть до середньої довжини:

  • проста – прикрасить об'ємну зачіску з начосом;
  • щедро прикрашена камінням – стане відмінним доповненням до полусобранным або зібраним волоссям.

Варіації складних укладок з чубком

Кожна наречена хоче, щоб її святковий наряд викликав захват у коханого і всіх запрошених гостей. Виконання складних плетінь краще довірити фахівцеві, але ви теж повинні знати, якими вони бувають:

  1. Хитромудру модну укладку створити не так складно. Перевіряють всі прядки, щоб ні одна не виділялася на загальному тлі.
  2. Складні весільні укладання роблять високими, щоб волосся середньої довжини зверху утворили гарний візерунок, незвичайну фігуру.
  3. Самими модними і популярними для середньої довжини є об'ємні черепашки, банти, квіти, які створюються руками стилістів.

Зачіски з плетінням

У таких варіантах теж є свої певні умови:

  1. Легкий ошатний вигляд нареченій додадуть коси, що починаються від коренів, наприклад, «риб'ячий хвіст» чи французькі. Класичні з проділом допустимі для весілля в рустикальному стилі.
  2. Ефектну весільну укладання створять природні локони середньої довжини з двома косами, зробленими з особових прядок і зібраними на потиличній частині голови.
  3. Якщо хочете максимально сховати чубок, є два варіанти: довгу легко вплести в коси, а коротке – просто причесати на бік.

Фото зачіски на середні волосся із чубчиком

Існує безліч різних варіантів укладок – від класичних до самих оригінальних і непередбачуваних. Весільні зачіски на середні волосся із чубчиком дуже популярні в сучасному світі, важливо лише підібрати ту, яка буде повністю відповідати вашому стилю в день одруження. Подивіться підбірку фото, можливо, знайдете те, про що давно мріяли.

Відео: зачіска нареченої з чубком

Весільна зачіска з прямим чубком SVADBA-BS.ru

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!