Рвані стрижки на довге волосся - 2019

У 80-их роках минулого століття перукарі створили новий фасон, намагаючись відшукати нестандартні стилі та форми. Цим відкриттям стали рвані стрижки на довге волосся. Власницям м'яких тонких пасм чудово підійде такий стиль. Для цього можете зробити каскад або драбинку і злегка обрізати кінці. У самого особи за бажанням виділяється кілька прядок. Виграшно виглядає зачіска і на круглолицих, адже вона ховає щоки і візуально подовжує обличчя. Стиль доступний для будь-якої довжини. Головне правило – ступеневу і багатошарове підрізання прядок у особи або всіх волосся.

Варіанти стрижок рваних

Довгі пасма дають простір для експериментів. Модні рвані стрижки на довге волосся – не виняток. Наприклад, каскад полягає в ступінчастих і плавних лініях, що переходять від самої верхівки до кінчиків. Він підійде для будь-якого типу особи, може бути виконаний і з чубком і без. Ще один цікавий варіант – драбинка. Для неї характерний ступінчастий перехід, який робиться тільки в обличчя, а не по всій масі волосся. По плечах прядки розташовуються драбинкою. При наявності чубчика зачіска плавно в неї переходить.

Відмінність між сходинками і каскадом полягає в тому, що перший варіант дає вам збільшити обсяг пасм. Але драбинка вже не дає такого ефекту, її необхідно щодня укладати феном, круглої гребінцем. Якщо ви готові до оригінальним перевтілень, експериментів, то вам сподобається варіант рваною шапочки. Суть полягає в поєднанні двох стрижок: знизу залишаються пасма вашої довжини, а маківка підстригається шапочкою. Після створюється рваний ефект на прядках. Такий стиль виглядає ефектно і незвично.

Дізнайтеся, що таке Драбинка-стрижка.

Ще один варіант для сміливих осіб – асиметрична рвана стрижка на середню довжину волоссяабо на довгу. Така креативна варіація виразно виділить вас, вигідно відрізнить від усіх. Лінія асиметрії створюється згідно вашим бажанням, це ж стосується і довжини перепаду. Найефектніше з таким варіантом виглядає коса рвана чолка, яка повторює мотив основний зачіски.

З чубком

Таку деталь образу, як чубчик, легко підібрати до будь-якого типу зовнішності. Індивідуальний вільний об'єм зачіски підходить для будь-якої форми обличчя. Деякі нюанси вибору стосуються чубчика, адже вона здатна як підкреслити, так і приховати недоліки. Рванки поєднуються з чубчиком абсолютно різних типів. Особливо цікаво виглядають округлі довгі чубчики, які оформлені пір'їнками по контуру, або асиметричні.

Текстурована чубчик різної густоти і довжини чудово поєднується з рванкой, яка створює враження, ніби прядки спеціально обірвали, щоб вони виглядали легкими. Такий варіант підходить для довгастого і овального обличчя. Якщо ж ви ставитеся до круглолицим дівчатам, то віддайте перевагу косою чубчику. Це візуально згладить округлості, зробить обличчя більш рівним і худим.

Якщо вибрано каскад, то філіруваний або густа чубчик виглядає з ним гармонійно і стильно. Це врівноважує пропорції обличчя, трохи подовжує його. Щоб обличчя не виглядало надто довгастим, слід згладити кути чубчика. Короткий асиметричний варіант зробить акцент на бровах та очах, а трикутний – на переніссі. Тому до рваною стрижки на довге волосся підбирайте чубок в залежності від того, які риси хочете звернути увагу.

Зачіска з шапочкою, яка створює ефект бахроми і цікаво виглядає завдяки своїй дворівневу структуру, добре поєднується з прямої горизонтальної чубчиком. Використовуйте різні варіанти укладання. Якщо ви - володарка довгих світлих пасм, такий варіант може стати вашим коником, оскільки більш оригінально він виглядає на світловолосих дам.

Без чубчика

Використання рваного ефекту, градуювання надає скульптурність, візуальні хвилі. Актуальний у всі часи каскад без чубчика можете носити як об'ємним завитым, так і гладким. Якщо ж ви віддаєте перевагу легку недбалість, природність в образі, то вам підійде рвана стрижка з нерівними краями без чубчика. Укладання зажадає трохи більше часу і вправності, якщо ви захочете втілити стиль гранж на своїй шевелюрі.

Каскад

Рваний каскад, який створюється за допомогою використання бритви, актуальний для будь-якого випадку, легко вкладається, чудово виглядає на довгому волоссі. Така зачіска - гармонійне поєднання обсягу і довжини. Вона надає додатковий обсяг истонченным волосся, зберігаючи їх довжину. Каскад може приборкати неслухняні, пишне волосся, надавши їм форму і полегшивши прядки.

Рваний каскад можна носити з чілкою або без, все залежить від форми обличчя і вашого бажання. Круглолицим краще віддати перевагу косу або асиметричну чубок, а при витягнутому овалі обличчя бажано зупинитися на густий прямої, яка ніколи не втрачає своєї актуальності. Якщо ж ваша форма обличчя ідеальна, чубок зовсім не обов'язкова: сміливо демонструйте світу свій гарний лоб.

Дана зачіска може легко перейти в класичний каскад: потрібно трохи освітлити окремі прядки вподобаним відтінком блонда, що пом'якшить образ, або змінити варіант укладання. Перевага її в тому, що ви безболісно позбавляєтеся від пошкодженого волосся і купуєте додатковий обсяг. В цілому ж каскад оживляє прядки, оздоровлює всю копицю.

Техніка виконання рваних стрижок + відеоінструкція

Відео нижче інструкції допоможуть вам освоїти техніку виконання рваних стрижок різних типів. У першому відео дивіться, як створити зачіску шарами. Такий варіант підкреслює структуру волосся без втрати основної довжини.

Варіація стрижки шарами на довгому волоссі - відео-урок

Створити рвану стрижку каскад ви зможете, переглянувши покроковий відео майстер-клас.

Стрижка каскад (драбинка) на середні і довгі волосся

Фото рваних зачісок на довге волосся 2017

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!