Місячний календар стрижок і фарбування волосся. Сприятливі дні для стрижки та фарбування волосся, відгуки

Вчені досі не можуть пояснити вплив Місяця на людину, рослини і тварин. Тим не менш, такий вплив є очевидним. Здавна була відома загадкова зв'язок між конкретними періодами в житті жінки з місячним циклом. Довго люди спостерігали за таємничими збігами і вирішили, що вони невипадкові. Багато століть тому астрологи створили місячний календар стрижок волосся. Завдяки йому, можна дізнатися сприятливі і несприятливі дні для різних процедур з іміджем.

Місячний календар стрижок за Оракулу

Зробивши нову зачіску, у вас є можливість спрямувати своє життя в потрібне русло, залишивши все погане в минулому. Успіх багато в чому залежить від розташування Місяця, ось чому астрологи радять йти до перукаря в конкретні дні місяця. Календар Оракула підкаже, коли краще стригтися, щоб волосся сяяли здоров'ям.

З допомогою місячного календаря стрижок з'являється можливість самому коригувати якість і зростання волосся, зміцнити коріння, зробити вдалу забарвлення. Але завжди є виключення. Не рекомендуються будь-які процедури з зачіскою у дні місячних затемнень, а також 9, 15, 23, 29 місячного дня.

Сприятливі місячні дні для стрижок

Особливо сприятливих днів для підстригання не існує, але є декілька, коли слід уникати візитів в салон. Стригтися при зростаючій фазі Місяця рекомендується жінкам, що мріють про довгі і здорові локони. А ось щербатий Місяць допоможе впоратися з випаданням волосся, зробить їх шовковистим, запобігає сплутуванню.

Для фарбування волосся

Красиво пофарбовані волосся завжди привертають увагу оточуючих. Якщо їх пофарбувати при зростаючому Місяці, то вони знайдуть здоровий блиск, колір буде більш насиченою, адже вони добре вберуть фарбу, а результат буде триматися довше. При близькій убуваючому Місяці фарба швидко змиється, що зручно жінкам, які просто підбирають собі колір.

Невдалі дні

Як було сказано вище, за місячним календарем стрижок робити нову зачіску категорично заборонено 9, 15, 23, 29 числа місяця. Ці дні несуть негативну енергетику. Після відвідин перукарні в ці дні є ризик захворіти або підсилити приплив негативної енергії з космосу, так і локони будуть виглядати не найкращим чином.

Вдалі дні для стрижок по тижнях

Кожен день тижня підтверджений впливу конкретного розташування планет. Місячний календар стрижок вплине на довгоочікувані зміни в житті, але слід знати правила, коли необхідно відвідувати перукарню:

  • Остригание волосся в понеділок або суботу позбавить від негативу, життєвих проблем, джерелом яких є оточуючі.
  • У вівторок будь-які маніпуляції з волоссям принесуть розміреність і стабільність.
  • Середа – прекрасний час для фарбування, а також примирення з рідними людьми, душевного спокою.
  • Похід до майстра в четвер передвіщає успіх у будь-якій справі, набуття впевненості у власних силах.
  • Прекрасний час для відвідування салону – п'ятниця, цей день під впливом Венери несе в собі красу і гармонію.
  • За місячним календарем стрижок, неділя – не найкращий час для состригания кос, стан волосяного покриву тільки погіршиться.

Стрижка волосся за гороскопом або знаків зодіаку

Підстрижене волосся в зодіакальному знаку Діви подарують красу, здоровий блиск на довгий час, а свій позитивний вплив чинить Місяць у зростаючої фазі або повноту місяця. Сприятливим часом для зміни зачіски є дні в знаках Близнюків, Лева і Ваг. У знаку Терезів вплив Місяця дуже очевидно: посилюється ріст волосся, вони стають як всередині, так і зовні.

Для здорових, густого волосся стрижку рекомендується робити при зростаючому Місяці в знаках Ваг і Лева. Підтримати шикарний зовнішній вигляд, позитивно вплинути на стан волосся, допоможе підрізування на 3 і 4 дні місяця, у фазі зростання Місяця. Важливо пам'ятати, що стрижки за місячним календарем у спадної фази сповільнять зростання волосся і збережуть здоров'я, тоді як зростаюча Місяць нагородить їх блиском і прискорить їх зростання.

Інші місячні календарі

Існує не тільки один класичний місячний календар стрижок, є ще ведичний, тибетський і східний варіанти. Кожен з них по-своєму робить прогноз, ґрунтуючись на давньої народної магії народу, який придумав його. Багато вірять, що дотримуючись ритм життя, заданий місячним помічником, є можливість поліпшити не тільки зовнішній вигляд і відмінно виглядати, але і знайти удачу, благополуччя.

Ведичний

Ведичний календар в давнину називали численник, він має 12 місяців, перший день залежить від певного явища Природи. Кожен місяць відрізняється особливим характером, залежать від просування Сонця через певний знак зодіаку. Повний місяць припадає на середину місяця і названо на честь сузір'я Місяця – Накшатр. Ведичний місячний рік складається з 365 днів (разом з додатковим місяцем).

Ведичний календар сильно відрізняється від західного аналога, адже його основа - фази Місяця. Сонячний місяць – час, необхідне Сонця, щоб пройти повне коло Зодіаку, а от місячний - означає перехід від одного повного місяця до іншого. Ведичний календар впливає на різні сфери життя, включаючи догляд за собою.

Тибетська

Основний цикл календаря становить 60 років, розділяється на 5 дванадцятирічних менших циклів, кожен з яких має назву рептилії, птаха або тварини. Тибетська рік складається з 360 днів - 12 місяців. Щоб цей місячний календар стрижок не відрізнявся від сонячного, в якому 365 днів, кожні 3 роки додається швидкорослий місяць.

З-за цього місяця, Новий Рік за тибетським календарем припадає святкувати між лютим і березнем. Новий місяць починається з молодого місяця, де 15 день – повний місяць. Кожен місячний день календаря стрижок несе в собі інформацію, яка впливає на стан волосся і життя в цілому. Тому ні одна тибетська жінка не піде стригтися на убуваючу Місяць.

Східний

В основі Східного календаря використовується григоріанський, який був введений з 1582 р. Початок року – перший молодий місяць у сузір'ї Водолія доводиться з 20 січня по 19 лютого. Іноді виникають неточності через обчислення порівняно періоду, але слід покладатися на перше молодий місяць у Водолії. Щороку представляє собою певну стихію, колір або тотемна тварина.

Відгуки

Світлана, 35 роківЗавжди йду в перукарню тільки на повний Місяць. Тому що один раз пішла і зробила філіровку, коли місяць йшов на спад, все! Потім два роки не могла відростити волосся.
Ігор, 40 роківПривіт. Маючи дуже прозаїчний і чоловічий підхід до життя, давно живу за відичному календарем взагалі. Вважаю, він точніше всіх.
Ганна, 31 рікНайкраще вираховувати дату відвідування перукаря за східним місячним календарем. Мене цього ще мама навчила. А я вчу племінників, що робити, що б коси завжди були міцними і м'якими.
Юлія, 22 рокиНу не знаю, є у мене відчуття, що східний і тибетський календарі – однакові. Скрізь є періоди, які сприяють позитивним змінам в житті і образі.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!