Зачіски для довгого волосся на кожен день з фото

Немає такої жінки, яка не мріяла б про довге шовковисте волосся. Вони прикрашають і доповнюють образ і до того ж дозволяють змінювати його в залежності від приводу. Внесіть різноманітність у свій арсенал зачісок і спробуйте зробити нові зачіски для довгих волосся своїми руками, вибравши пару-трійку укладок з нашого огляду.

Зачіски на довге волосся своїми руками

Рано вранці при відсутності часу ви можете зробити акуратну зачіску.

  • Підніміть волосся на потилиці, закріпіть їх за допомогою шпильок або шпильки.
  • Зверніть увагу на проділ: він може бути косим, прямим або взагалі бути відсутнім.

Вибір залежить від форми вашого обличчя.

  • Для створення більш привабливого і не занадто строго виду виділіть пару пасом по обидві сторони від особи.
  • Збризніть їх лаком і накрутіть на пальці. Через пару секунд засіб закріпить локони у потрібному положенні.


Для дівчат з досить довгими локонами найпростішим способом укладання буде використання бігуді або щипців для завивки.
  • Накрутіть волосся від коренів.
  • Злегка розправте локони пальцями або спеціальної гребінцем з рідкими зубцями.

Щоб локони трималися якомога довше, можете збризнути їх лаком, але не перестарайтеся. Надмірна кількість будь-якого засобу для укладання обтяжує зачіску.

Дізнайтеся, як правильно вибрати щипці для завивки.



Ви можете також експериментувати з такими зачісками як хвіст, пучок, коси і так далі. Всі вони нескладні у виконанні, а наші рекомендації та приклади допоможуть вам зробити ту чи іншу зачіску.

Весільні

Вибір весільної зачіски безпосередньо залежить від стилю сукні. Ви можете зіпсувати весь образ, якщо неправильно підберете укладання.

  • Класикою вважається піднесена укладання, створює святковий настрій. Це досягається закріпленням завитків на маківці за допомогою невидимок або шпильок.
  • Обов'язково використовуються прикраси у вигляді метеликів, квіточок і пелюсток.
  • Для більш елегантного виду залишаються кілька локонів, спадаючих на шию і в області скронь. Дізнайтеся, які зачіски з локонів можна зробити.
  • При бажанні можете закріпити діадему.


Якщо ви зараховуєте себе до сміливим дівчатам, спробуйте підібрати собі екстравагантніший весільну зачіску. Зверніть увагу на начоси і пучки. Ідеально рівні пасма, укладені в акуратний пучок, візуально зроблять вас вище. Велике значення має чубчик. Вона повинна гармоніювати зі всією укладанням і нерідко робиться гладкою і зачесанной на бік. Не забудьте залишити розпущеним кілька локонів, щоб не занадто оголювати шию.

Не варто забувати про модні в цьому сезоні грецьких укладках. Вони ідеально підходять як для весілля, так і для іншої урочистої події.

З чубком

Чубчик - це той елемент, за допомогою якого ви зможете змінити весь образ в цілому. Спробуйте зачесати її на бік або закріпити на маківці за допомогою обідка, і ви отримаєте два абсолютно різних стилю.

До прямим волоссям відмінно підходить чубчик з рівною кордоном. Дівчата з кучерями можуть зробити собі асиметричну чубок.
Особливо привабливо виглядає чубчик у поєднанні зі стрижкою каскад. Тут вона також може бути різною, але в більшості випадків перевага віддається рівною і філіруваною чубчику.

Порада: незалежно від виду стрижки, чубчик повинна підбиратися за типом особи. Круглолицим не можна робити густі й рівні чубчика, дівчата при овальної форми обличчя можуть спробувати рвані чубчика, а от без неї вертикально витягнуте обличчя може стати ще довше.

Зачіски для дівчаток

Маленькі дівчатка не поступаються дорослим у бажанні виглядати модними і красивими. Більшості дівчаток мами відрощують довге волосся, але не завжди знають, як їх укладати. Розглянемо дитячі зачіски для свята.
Відмінним варіантом будуть розпущене волосся, закріплені за допомогою шпильки або обідка.

  • Пасма ви можете завити або залишити прямими.
  • Особливо цікаво виглядає зачіска, в якій замість обідка використовується коса, що збирає волосся з чола, в тому числі і чубчик.
  • Плетіння може переходити в складний квітка, або ж ви можете заколоти його в потрібному місці, а кінчики розпустити.


Для повсякденної зачіски краще зібрати волосся, щоб вони не плуталися і не заважали дитині. У цьому випадку на кожен день підійдуть кіски. Неможливо перелічити всі способи плетіння і зачіски, створені з застосуванням кіс. Іноді в процесі укладання створюються нові творіння, тут все залежить від вашої фантазії і бажання зробити дівчинку елегантною та привабливою.

Майстри пропонують і інші легкі зачіски для дівчаток. Це всілякі хвости, завивки, шишки, банти і так далі. Тільки пам'ятайте, що укладання повинна повністю відповідати приводу. Так, наприклад, стрижка у вигляді драбинки буде не зручна за рахунок постійно випадають бічних пасм.
Зачіска з плетінням для дівчинки

Вечірні

Якщо вас запросили в ресторан або на вечірку, необхідно заздалегідь підготуватися, особливо це стосується зачіски. З довгим волоссям ви можете зробити все, що завгодно.

  • Якщо потрібно зробити укладку швидко, спробуйте накрутити волосся на щипці і закріпити пасма на потилиці.
  • Обов'язково залиште пару пасом вільними.
  • Якщо є чубчик, укладіть її за допомогою лаку або пінки.


Гарячих щипців немає під рукою, а час піджимає? Тоді акуратні завитки ідеально підійдуть для вас.
  • Накрутіть волосся на пальці і закріпіть колечко з допомогою невидимки.
  • Повторіть процедуру з усіма локонами.

В результаті у вас вийде легка і неймовірно красива зачіска, яка не змінить зовнішнього вигляду протягом тривалого часу, і на фото ви будете виглядати чудово.

Для вечірньої укладання волосся довжиною до плечей підійдуть зачіски з шпильками, гумками і обідками. Якщо власного об'єму волосся недостатньо, спробуйте зробити начісування або високу зачіску.

На випускний

На випускному вечорі кожна дівчина прагне виглядати елегантно і красиво. Повсякденні укладання тут не доречні, але і химерні начоси будуть створювати занадто дорослий спосіб.
Враховуючи, що на вулиці вже літо, актуальними будуть: всілякі хвости, пучки, коси і так далі. Доповнити образ допоможуть прикраси.

Власницям природних локонів найпростіше зробити таку укладку:
  • Зібрати волосся скронь і лінії лоба.
  • Скрутити їх в нетугий джгут і закріпити за допомогою шпильки, щоб зверху був невеликий обсяг.
  • Отриманий «начіс» збризніть лаком.
  • Розправте вільні пасма і насолоджуйтеся увагою оточуючих до вашого неповторного образу.

Повсякденні

З довгим волоссям ви завжди знаходитесь у виграшній ситуації. Особливо це стосується власниць кучериків, які можуть помити волосся й укласти їх феном з пінкою або лаком. Якщо своїх кучерів ні, ви можете зробити їх за допомогою бігуді або щипців і як мінімум півдня насолоджуватися завитками своїх локонів.

На наступний день хвилі на волоссі, ймовірно, будуть вже більш м'якими і великими. Спробуйте пасма від скронь зібрати у два валика, і у вас буде вже зовсім інший спосіб без особливих тимчасових витрат на укладання.

Кучеряві дівчата нерідко прагнуть випрямити волосся, що також кардинально змінює образ. Пройдіться по волоссю праскою – і ви постанете перед друзями вже у вигляді красуні з прямим волоссям.

Хвіст

Не варто забувати про кінський хвіст. На його створення не піде і п'яти хвилин, але при вмілому поєднанні з одягом вийде чудовий образ. Така зачіска зручна і особливо практична.

Хочете чогось особливого? Вам знадобиться трохи вправності, щоб з допомогою майстер-класу створити оригінальний спосіб:
  • Зберіть частину волосся скронь і від лінії чола на потилиці. Їх ви можете закріпити гумкою або просто скрутити в джгут.
  • Розділіть отриманий хвіст на дві частини і додайте до них вільні пасма з нижньої частини голови.
  • Ви можете робити скільки завгодно переплетень, але в кінцевому результаті у вас повинен вийти хвіст з цікавим способом складання.

Пучок

У будній день ви можете зібрати волосся в пучок. Така зачіска зручна для офісу або університету: волосся не заважають і не брудняться.

Але при вмілому підході на основі того ж пучка ви зможете створити незвичайний образ, наприклад, для виходу в ресторан. Вам знадобиться трохи фантазії і бажання зробити нову і оригінальну зачіску.

З начосом

Повертається мода на високі начоси і ретро стиль в зачісках. Такий образ може виглядати зухвалим, викличним або ніжним і елегантним. Все залежить від способу укладання пасом.

Поціновувачам класики пропонуємо зробити бабетту. Це дивна зачіска ніколи не виходить з моди.

Укладання

Зробити просту укладку на волоссі, довжина яких досягає плечей, зможе кожна дівчина. Для жарких днів краще зібрати волосся і оголити шию. Крім перерахованих хвостів і пучків, підійде і більш складна укладання з переплетених пасм, закріплених невидимками.

Якщо дозволяє стрижка, спробуйте зробити гофру. Така ідея відмінно підходить як для щоденного укладання, так і для вечірньої. Потрібно тільки правильно використовувати аксесуари.

З косами

Особливо цікаво в зачісках виглядають коси. На їх створення потрібно трохи більше часу, але результат не змусить себе довго чекати. У вигляді вечірньої укладання підійде пучок з кіс, декорований доріжками від скроні.

Щоденну укладку можете урізноманітнити колоском або класичними косами.

Доповніть весільну або вечірню зачіску косами, і ваш образ стане більш милим і ніжним.

Спробуйте освоїти різні способи плетіння на основі запропонованого відеоуроку. Завдяки цій інструкції ви легко підберете для себе відповідний варіант укладання.
Плетіння кісок на довге волосся. Ажурні коси.

Шпильки та інші аксесуари

На довгому волоссі ви можете використовувати різноманітні аксесуари: шпильки, невидимки, гумки, обідки, шпильки і прикраси на їх основі. Головна вимога: декор повинен бути доречним і не надто кидатися в очі.
Для укладання довгого волосся рекомендується застосовувати мінімум лаку або пінки. Перевагу віддавайте силіконовим лакам з легкої фіксацією, інакше волосся стануть важкими і втратять привабливість.
На укладках з прямими волоссям не забувайте про блиск для волосся, а ось для кучерявого жінок незайвим буде гель з мокрим ефектом, щоб створити неповторну зачіску.

Поради стилістів

  • Щоб волосся блищало здоров'ям і красою, правильно підберіть засоби для миття голови.
  • Не розчісуйте мокре шевелюру, дайте їй підсохнути, і не тріть рушником при сушінні, а тільки промокніть.
  • При укладанні використовуйте лаки легкої фіксації, гелі застосовуйте для закріплення окремих пасом за вушками або на скронях, але не наносите їх на всю довжину. Виняток становлять зачіски з мокрим ефектом.
  • Зверніть увагу на форму обличчя. Багато в чому від неї залежить вибір зачіски або укладання. Спробуйте перед дзеркалом поекспериментувати і оцінити результати, і тільки на підставі цього робіть відповідні висновки.

Ми розглянули лише найбільш популярні варіанти зачісок для довгого волосся. Поділіться в коментарях, які зачіски ви робите в будні і на вечірки. Чи Носите ви коси або робите зачіски з локонів?

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!