З Кореї з любов'ю: популярні азіатські тренди в новій лінії Avon K-beauty

Краса по-корейськи – феномен отримав назву K-beauty, сьогодні є провідним трендом в косметології. Світ підкорений унікальним підходом до створення корейських б'юті-засобів з використанням традиційних природних інгредієнтів, дія яких підсилюють сучасні високотехнологічні компоненти. Разом з модою на корейську косметику дівчата багатьох країн почали цікавитися системою догляду за собою у кореянок – адже відомо, що жительки Південної Кореї старіють значно повільніше і до самих похилого віку виглядають свіжо і молодо. Чого можна навчитися у загадкових азіатських красунь і легко слідувати популярного тренду K-beauty? Успішний досвід створення високоефективних б'юті-коштів надихнув компанію Avon на співпрацю з виробниками люксової косметики Кореї, в результаті якого з'явилася нова лінія Avon K-beauty. Спробуємо разом з новинками від Avon випробувати в справі популярний корейська догляд.

Акцент на доглянуту шкіру замість помітного макіяжу

Як відомо, жительки Кореї традиційно віддають перевагу мінімалізм у використанні декоративної косметики. При цьому щоденний ретельний догляд за обличчям зведений у ранг священного ритуалу. Саме Корея стала батьківщиною популярного сьогодні тренду «скляної шкіри» - бездоганно гладкого сяючого обличчя без найменших ознак недосконалості. Досягти такого бажаного стану можна за допомогою гідрогелевими маски від Avon «Гуру сяйва». Ефект ідеальної поверхні шкіри досягається за рахунок дії натурального екстракту цукрового клена: вхідні в його склад AHA-кислоти м'яко відлущують відмерлі клітини епідермісу, а гідрогелева формула глибоко зволожує шкіру зсередини, вирівнюючи її поверхню. Винайдені в Кореї маски-патчі для області навколо очей давно вже завоювали нашу любов. Використовуйте нові гідрогелеві патчі «Антипанда» від Avon з гіалуронової кислотою і мікрочастинками золота – і ви забудете про необхідність маскувати темні кола й припухлості під очима. Компоненти патчів «Антипанда» делікатно освітлюють і зволожують шкіру під очима, роблячи погляд більш відкритим і свіжим.

Уважне ставлення до деталей

Немає нічого неважливого і незначної в зовнішності, вважають азіатські жінки. Необхідно однаково ретельно піклуватися про шкіру всього обличчя, не забуваючи і про губи. Погодьтеся, в умовах нашого неласкавої клімату такої рада вельми актуальний! Відновити і забезпечити глибоке живлення своїм губам легко за допомогою гідрогелевими маски від Avon «Медовий поцілунок». Рідкісний сорт меду Manuka з нектару чайного дерева справляється з цим завданням як не можна краще. Інноваційна гідрогелева формула, в свою чергу, посилює дію природного інгредієнта і робить губи більш пухкими і ніжними. Шкіра рук також вимагає особливої уваги, адже їх стан дуже помітно для оточуючих. Для того, щоб руки завжди були доглянутими, експерти Avon рекомендують щодня використовувати креми з особливими корейськими інгредієнтами, що володіють високими захисними і поновлюючими властивостями. Зволожуючий крем для рук з екстрактом квітки лотоса тонізує і насичує шкіру антиоксидантами. Зволожуючий крем для рук з екстрактом молока освітлює шкіру рук, позбавляючи від вікової пігментації і омолоджуючи їх зовнішній вигляд. Зволожуючий крем для рук з екстрактом акації призначений для живлення та відновлення дуже сухої шкіри без відчуття липкості і жирності.

Прагнення до гармонії зовнішнього і внутрішнього стану

Для досягнення бездоганного зовнішнього вигляду уходовые процедури мають велике значення. Але при цьому важливо не забувати про своєчасне відпочинку і розслаблення. Накопичений стрес і втома негативно відбиваються на вашому здоров'ї і, як наслідок, зовнішньому вигляді. Досягти гармонії з собою і світом можна займаючись спокійними улюбленими заняттями, які вам до душі. До речі, розслаблення цілком можна доповнити і розгладжують процедурами – формат тканинної маски «Дзен для шкіри» від Avon ідеально підійде для цього. Поки ви приводите в порядок свої думки, такі натуральні інгредієнти маски, як «центелла азіатська», заспокоюють і відновлюють шкіру. Компактний формат маски дозволяє брати її в поїздки і подорожі, якщо ви вирішили відпочити подалі від гамірного міста. Тривалий сон важливий не тільки для хорошого самопочуття і позитивного настрою, але і для зовнішності. Науково доведено, що під час нічного відпочинку в кілька разів прискорюються відновні процеси, підвищується вироблення речовин, що відповідають за молодість і пружність шкіри. В цей же час епідерміс найактивніше виводить шлаки і готовий вбирати корисні мікроелементи – саме тому варто підтримати цей процес якісним засобом. Вхідні до складу нічний маски від Avon «Чарівні гриби» екстракти традиційних корейських грибів Мацутакэ, Чага і Шиїтаке володіють антиоксидантними, поживними і поновлюючими властивостями. На ранок обличчя виглядає свіжим і молодим. Регулярне дотримання цих базових порад корейського догляду за нетривалий час дійсно призводить до теперішнього WOW-ефекту. Приємно, що засоби Avon K-beauty допоможуть змінитися без надмірних грошових витрат, ідеально поєднуються між собою, не викликають алергії і підходять для частого використання.


 
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!