Чоловіча фарба для волосся від сивини - огляд популярних засобів з інструкцією та цінами

Засоби по зміні кольору волосся жінок і чоловіків відрізняються своїм складом, тому що фарбувати чоловічу шевелюру складніше. Волосся сильної половини людства більш жорсткі і важче піддаються фарбуванню, так як мають більш щільну структуру.

Види чоловічих фарб для волосся

Фарбувальні препарати розрізняються текстурою, часом впливу і рівнем стійкості (від вмісту аміаку). Чоловіча фарба для волосся від сивини буває наступних видів:

  • Крем-фарба. Має щільну текстуру, тому не розтікається при нанесенні на волосся. Засіб витримують 20-30 хвилин згідно інструкції по застосуванню. Крем-фарба відрізняється максимальною стійкістю: повторне фарбування волосся проводять не частіше одного разу на 2 місяці.
  • Фарба у формі гелю має більш рідку консистенцію. Час дії – 15-20 хвилин. Рівень стійкості дозволяє фарбувати волосся не рідше 1 рази на місяць.
  • Фарбувальні муси частіше використовують для підтримки кольору волосся тому що цей вид фарби має мінімальну стійкість. Препарат розрахований на застосування після 10-кратного миття голови.

Популярні засоби

Назва

Опис

Кількість кольорів

Ціна (в рублях)

Schwarzkopf perfect men

Щадний тонуючий гель без аміаку. Час дії – 10 хвилин. Повторне фарбування потрібно через 20 процедур миття голови. Відсутність амонію в засобі, наявність кофеїну і таурину підтримують природну структуру волосся.

6

250-300

Just For Men Combe Inc

Стійка крем-фарба без аміаку готова до застосування. Фарбування відбувається за 5 хвилин. Колір зберігається 4-6 тижнів. Однієї упаковки засобу вистачає на 2 фарбування.

6

1500-1800

Otium Alpha Homme Estel

Середньостійкий пінний мус наноситься на вологе волосся, очищені шампунем. В комплект засобу входить 5 ампул фарби по 10 мл, оксигент і флакон-піноутворювач. Час дії препарату – 5-10 хвилин (залежить від кількості сивини). Застосовується для фарбування вусів і бороди.

5

750-800

Precision Blend American Crew

Тонуючий гель на волоссі витримує 20-25 змивання. Наноситься засіб спеціальною щіткою, яка допомагає зафарбувати сивину на 100% через 5-10 хвилин.

4

1650-1700

Kapous Gentlemen Gel

До складу крем-фарби входить екстракт женьшеня і евкаліпта, які пом'якшують вплив хімічних речовин на волосся і шкіру голови. Час фарбування – 5 хвилин. Препарат не містить амонію. Застосовується не частіше, ніж 1 раз в місяць.

5

230

Men ReShande 7CA

Мус-коректор сивини пофарбує волосся за 5 хвилин. Колір пасом після фарбування виглядає дуже природно. Тримається 2-3 тижні при регулярному митті голови.

7

2200-2300

Техніка фарбування

Інструкція нанесення фарби завжди описано на упаковці. Муси і гелі частіше не потребують приготування і продаються готовими до застосування. Фарба для чоловіків від сивини готується і наноситься наступним чином:

  1. Надіти захисні рукавички (додаються в комплекті).
  2. Барвник змішати і проявник в керамічній (пластмасової) посуді. Для змішування фарби, що має рідку консистенцію, комплект містить спеціальний флакон.
  3. Накрити плечі захисним матеріалом.
  4. Відокремлювати пасма тонким гребінцем та наносити засіб спеціальної пензлем, ретельно промальовуючи волосся.
  5. Накрити волосяну частину голови поліетиленовою шапочкою (плівкою) і укутати рушником.
  6. Витримати вказаний в інструкції час.
  7. Змити барвник засіб великою кількістю води, застосовуючи шампунь.

Відео

Матування сивини чоловікам за 10 хвилин

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!