5 причин використовувати аптечні креми для рук

Купити крем для рук можна не тільки в звичному косметичному магазині або супермаркеті, але і в аптеках. Продаються там кошти мають більш збалансований склад, сертифіковане якість, покликані лікувати і вирішувати проблеми, а не тільки маскувати їх.

Збалансований і безпечний склад

Купувати пом'якшувальний або цілющий крем для рук краще в аптеці, тому що до складу аптечної косметики входить більше вітамінів, жирних кислот, антиоксидантів.
Кошти збагачені вітаміном Е, сечовиною, натуральними маслами, тоді як у мас-маркеті основою може виступати дешеве мінеральне масло, яке створює захисну плівку, але не лікує проблему.

Виробники часто прибирають зі складу барвники та ароматизатори, тому інноваційні засоби підійдуть атопічної шкіри, з дерматитом, чутливого типу.

Лікування, а не маскування

Купуючи крем від сухості рук в аптеці, покупець впевнений, що проблема буде усунута. Деякі препарати прописуються лікарем за рецептом, тому що містять антибіотики, вітаміни, стероїдні речовини. Застосовувати їх треба по інструкції, щоб точково впливати на проблему.

Співвідношення ціни та якості

Аптечні креми для рук коштують дорожче магазинних, але таке ціноутворення виправдано складом. За рахунок гіпоалергенною основи, вітамінних, мінеральних наповнювачів склад виходить корисніше.

Сертифікація

Крем для рук для сухої шкіри або інших її типів обов'язково проходить численні клінічні випробування, має сертифікат якості, який пацієнт може запитати у працівника в будь-який час

За рахунок багатоступінчастої перевірки склади безпечні, у них мінімізовані побічні ефекти.

На відміну від засобів мас-маркету, у яких сертифікат теж є, аптечні продукти дбайливіше ставляться до рук, мають консистенцією, яка потрібна для лікування заявлених симптомів.

Рішення конкретних проблем

Купувати креми потрібно для вирішення конкретних проблем: сухості, екземи, псоріазу, атопічного дерматиту, виразок, мокнучих та інших. Вони підбираються за типом шкіри: для сухої, чутливої, жирної, запаленої, дитячої.

Відео

Народна перевірка: як правильно вибрати крем для рук?

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!