Засіб для зняття нарощених вій в домашніх умовах

Деякі дівчата хочуть зробити погляд більш виразним і поверх натуральних вій накладають штучні. Можна вибрати варіант з різною густотою та довжиною. Через певний час їх знадобиться зняти і тут стане в нагоді ремувер для вій, щоб безпечно їх відокремити від століття.

Як зняти нарощені вії будинку без шкоди

Термін життя натуральних вій становить 3-4 тижні, тому знімати нарощені потрібно теж по закінченні цього періоду. В іншому випадку вони будуть виглядати некрасиво, з'являться явні прогалини між пучками. Яке б засіб для зняття нарощених вій ви не використовували, обов'язково потрібно дотримуватися наступних правил проведення процедури в домашніх умовах:

  1. Забороняється використовувати для відділення вій голку, шпильку або зубочистки. Навіть самі незначні травми століття можуть викликати серйозні наслідки.
  2. Не можна смикати пінцетом або сильно терти повіки. На місці вирваних вій швидко з'являться нові, але механічне пошкодження призведе до появи запального процесу і розвитку блефарита. До шкірі повік потрібно ставитися дбайливо, заздалегідь підготуйте всі необхідні елементи для процедури.
  3. Не можна провести зняття нарощених вій за допомогою тоніків, гарячої води та мила. Ви лише будете піддавати свої очі неприємного випробуванню.
  4. Забороняється проводити процедуру при наявності очних захворювань, гострої інфекції.
  5. За тиждень до і після місячних теж небажано чіпати очі, організм особливо чутливий в цей період.

Засоби для зняття

Купити необхідну косметику можна в спеціалізованому магазині. Рекомендується брати ремувер для зняття вій для чутливої шкіри повік. Можна знайти кілька варіантів коштів:

  • Гелеві – рідше потрапляють під час процедури в очі, вистачає надовго.
  • Рідкі – під час використання можуть розтікатися, це відбувається швидко, підходять тільки досвідченим майстрам.
  • Крем – має жирну основу, легко наноситься і допомагає зняти нарощені вії з натуральних при мінімальному пошкодженні шкіри повік.

Рідина для зняття вій

Дуже популярним варіантом вважається Debonder ad 1. Це професійна рідина, яку застосовують для розчинення смоляного клею. Є дебондер для зняття вій з менш або більш агресивним ефектом, це необхідно для виконання роботи різних рівнів складності. Засіб має швидкий ефект, тому вважається оптимальним варіантом для проведення процедури. Спосіб застосування наступний:

  1. Закрийте шкіру під очима спеціальною накладкою (патч), щоб захистити її від впливу хімічних елементів зі складу. Можна вирізати у формі місяця шматочки від ватних дисків і змочити їх. Якщо ви користуєтеся дебондером для зняття вперше, рекомендується провести на ділянці шкіри алергічний тест.
  2. Нанесіть невелику кількість препарат на вії, рівномірно розмазавши пензликом.
  3. Через кілька хвилин за допомогою ватної палички зчистите засіб разом з наклеєними віями на ватний диск.
  4. Після видалення волосків відразу ж вмийтеся простою водою, щоб позбутися від залишків засобу.
  5. При появі подразнення або печіння очей, необхідно змочити в міцному чаї ватяні диски і прикласти їх до очей (на 10-15 хвилин).

Нарощування вій Дебондер Як правильно знімати нарощені вії

Гель

Засіб I-Beauty випускає у флаконах по 15 мл, вистачає на 60-70 процедур. Гелевий ремувер для вій володіє антиалергенними властивостями, не містить токсинів, не пече, м'яко впливає на шкіру. Після нанесення розчиняє клей за 20-30 секунд. Гель нешкідливий для слизової оболонки очей і натуральних вій. Має щільну консистенцію, тому не розтікається і спрощує роботу майстра. Спосіб застосування наступний:

  1. Підготуйте патчі під очі, за допомогою палички нанесіть засіб на місце з'єднання нарощених вій.
  2. Через 30 секунд змийте препарат за допомогою спеціального засобу або води.
  3. Очі завжди тримайте щільно закритими, щоб не пошкодити слизову.
  4. Видалити повністю залишки ремувера водою.

Glue Remover Gel – концентрований засіб, що використовується, коли потрібно швидко зняти нарощені вії. При цьому препарат гіпоалергенний, не розтікається, що допомагає без особливих зусиль наносити його. Продається у флаконах по 15 мл, вистачає приблизно на 50 процедур. Правила застосування повністю збігаються з вищеописаним варіантом. Уникайте попадання засобу на слизову оболонку очей.

Нарощування вій Ремувер гелевий Як правильно знімати нарощені вії

Кремовий ремувер

Компанія Дольче Віта випускає велику кількість косметичних засобів для догляду за штучними віями. Крем використовується для проведення процедури в домашніх умовах. Головний недолік – ціна продукту, але всі його компоненти щадні, немає їдких інгредієнтів і підходить для дівчат з чутливою шкірою. Стандартного флакона вистачає на кілька місяців.

Iris'k Professional – це крем-паста для видалення нарощених вій, випускається у флаконах по 5 мг. Засіб не викликає роздратування, немає відчуття пощипування після використання, підходить для дівчат з чутливою шкірою. Використовують iris'k Professional як в салонах краси, так і вдома. Легко наноситься і віддаляється, підходить для новачків. Ціна на нього складає близько 300 рублів, вистачає на 20-30 процедур.

Як зняти штучні вії за допомогою масла або жирного крему

Щоб безпечно і безболісно провести процедуру, необхідно дотримуватися деяких правил. Ви можете купити в аптеці рідину, гель або крем для зняття, але останній варіант використовувати в домашніх умовах простіше. Рекомендується придбати відразу лосьйон або крем для живлення рідних вій (після нарощених вони мають потребу в поживних речовинах).

Для проведення процедури вам знадобляться патчі (накладки на нижню повіку), одноразова пов'язка. Деякі засоби містять агресивні засоби, шкідливі для органів дихання. Проводиться процедура наступним чином:

  1. Накладіть ватяні диски або патчі для захисту шкірних покривів під очима.
  2. Проводити маніпуляції самостійно потрібно на кожному оці по черзі. Закрийте один з них дуже щільно і не відкривайте, щоб не допустити попадання засобу на слизову оболонку.
  3. Далі потрібно змастити кремом нарощені вії за допомогою пензлика або ватної палички. Стежте, щоб препарат не потрапив на шкіру століття, інакше є ризик появи роздратування.
  4. Постарайтеся максимально точно нанести крем на місце, де з'єднуються натуральні вії і нарощені.
  5. Зачекайте зазначене на засобі час, потім змочіть ватяну паличку ще раз і кілька разів проведіть зверху вниз по віям. Якщо вони самі не відокремилися, то можна використовувати пензлик для туші або спеціальну гребінець.
  6. Іноді виходить так, що кілька пучків не вдалося зняти. Смикати їх пінцетом або нігтями не можна. Нанесіть точково ще раз засіб для зняття вій і повторіть маніпуляцію з паличкою.

Поширені помилки

Якщо ви вперше використовували накладні вії, то при необхідності їх зняти не поспішайте робити це без підготовки. Існує ряд помилок, які роблять більшість новачків. Правильніше звернутися до косметолога в салон, а за відсутності такої можливості, слід пам'ятати такі правила:

  1. Не купуйте найдешевші кошти. Як правило, вони містять агресивні компоненти, які можуть викликати подразнення слизової поверхні шкіри. Зробіть вибір на користь більш дорогого, але якісного кошти.
  2. Не можна використовувати пінцет, голку, шпильку в якості інструменту для зняття. Це призведе до травми.
  3. Неправильно наносити засіб на ватний диск або на корені волосся. Наноситься засіб для зняття нарощених вій тільки на штучні.
  4. Заборонено відкривати очі, це призведе до потрапляння кошти на слизову і розвитку подразнення.
  5. Якщо вдома є хтось з близьких, то краще попросити у них допомоги, тому що проводити самостійно процедуру складно новачкові.
  6. Такий метод зняття підходить тільки у разі пучкового методу нарощування. Якщо застосовувався японський спосіб, то з-за особливого клею зняти вії будинку не вийде, необхідно звернутися в салон.

Чому ЛИСІЮТЬ ВІЇ після нарощування. Помилки майстрів і клієнтів

Ціна

Якщо ви вирішили звернутися в салон для зняття нарощених вій, то можете розраховувати на вартість процедури в 300-500 рублів у Москві і Санкт-Петербургу. Деякі майстри пропонують виконати процедуру безкоштовно, якщо ви після зняття плануєте повторно нарощувати. Ціна може коливатися в залежності від засобу, який використовують для зняття. По Москві вартість коштів наступна:

Назва

Тип

Ціна, рублів

Ремувер Ario 15 мл

Гель

886

Pure Gel Remover, 10 мл

Гель

323

Dolce Vita, 15 мл

Гель

400

Neicha Premium

Рідина

275

Rio Profi, 15 мл

Рідина

100

I-BEAUTY, 15 мл

Гель

350

Відео

ЗНЯТТЯ ВІЙ ГЕЛЕВИМ РЕМУВЕРОМ без залишків SMART спонж

Відгуки

Валерія, 29 роківНе бачу сенсу платити за зняття в салоні, якщо можна виконати самостійно. Замовила з інтернет-магазину ремувер у вигляді крему, вивчила інструкцію процедури з фото і зробила все сама. Важливо не забувати зволожувати шкіру після процедури, як правило, я використовують дитячі засоби по догляду для цих цілей.
Світлана, 33 рокиВикористовую для процедур засіб Дольче Віта. Частіше я звертаюся до майстра, але кілька разів виконувала зняття самостійно вдома. За флакончик заплатила всього 280 рублів – це економний варіант, якого вистачає на 10-15 процедур. Виробник хороший, прочитавши інструкцію, ніяких питань не залишилося. Тільки злегка пощипывало повіки.
Олександра, 25 роківПробувала спочатку використовувати рідкий ремувер, але натуральні вії сильно пересихають. Знайшла в продажу гелі і креми зрозуміла, що це моє. Використовую зараз крем від Вів'єн. Можна використовувати його як для корекції волосків, так і для видалення їх повністю. Наносити його набагато простіше і безпечніше, ніж рідкий ремувер.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!