Кремоподібні тіні для повік - як вибрати наносити. Огляд кращих товарів з цінами та відгуками.

Будь-яка дівчина, попробовавшая хоча б раз застосувати для макіяжу кремоподібні тіні, знає, що це – чудовий засіб для підвищення виразності очей, приховування дрібних мімічних зморшок і одночасного зволоження ніжної шкіри повік. Як вибрати стійкі, якісні тіні і як ними правильно скористатися?

Як наносити кремові тіні

Щоб крем-тіні для повік лягали рівно, з плавним переходом кольору, не скочувалися, потрібно знати кілька секретів по нанесенню. Коли немає досвіду застосування декоративного макіяжу, нанесення вологим способом здасться складним завданням. Скориставшись підказками, дівчина зможе змінити свій зовнішній вигляд, застосувавши техніку нанесення рідких тіней. Ось основні правила, про які потрібно пам'ятати:

  • Перед початком процесу потрібно визначитися з вибором колірної гами.
  • При використанні кремоподібних тіней не потрібно розмазувати. Щоб розтушувати поверхню століття, акуратно вбивайте подушечками пальців, тоді вони будуть лягати рівномірно.
  • Про суху пудру в якості основи краще забути. Ефект вийде не найочікуваніший і зовсім не привабливий зі складками з скатавшихся шарів косметики.
  • Оптимально в якості основи підійде крем для повік або олівець для контуру очей.
  • Імітація сяйва вологої шкіри виходить шляхом нанесення кремових тіней на сухе повіку, але протримається мегаэффект такого макіяжу не дуже довго.
  • Послідовність накладення: базовий колір на все віко, посилення відтінку по напрямку від коренів вій на верхньому століттю, від внутрішнього куточка ока до зовнішнього. Більш відкритий погляд виходить, якщо під лінію брови і біля внутрішнього куточка ока покласти тони світліші.
  • Тіні повинні бути добре розтушовані, кольору плавно переходити один з іншого, не маючи різких кордонів.

Чим наносити кремові тіні

Вологі тіні для повік мають маслянисту структуру, тому рухи рук при макіяжі повинні бути точними і виваженими. Існує два способи, щоб красиво перетворити очі – використовувати кисть для кремових тіней або пальці. Професіонали можуть застосовувати одночасно обидва «інструменту». Кремова текстура трохи тане на подушечках пальців від температури тіла і легко лягає на повіки. Кисть рекомендується вибирати з тупим кінцем, тоді тіні буде зручно наносити на всі ділянки, повертаючи її під певним кутом.

Кращі кремові тіні

Як і будь-який продукт, кремові тіні мають свої переваги і недоліки в порівнянні з альтернативною косметикою для очей. Варто згадати про це докладніше:

  • Основні плюси: відбувається зволоження століття за рахунок вмісту силікону, масляних емульсій; шкіра розгладжується, дрібні зморшки стають менш помітними; вологе структура не дозволяє обсипатися.
  • Мінуси: неможливо застосування при підвищеній температурі повітря, так як тане основа може деформувати макіяж; не підходить тим, у кого шкіра схильна до жирного типу.

Як не розгубитися при купівлі кращих кремових тіней? Різноманітність гучних брендів, реклама іноді в протилежність поставленим цілям, заважають вибрати потрібну косметику. Дані зведеної таблиці допоможуть визначитися з покупкою:

Бренд

Характеристики

Avon

Creaseless cream shadow «СуперШок» (металік). Мають насичений колір, суперстійкі. Випускаються в стіках із зручною пензлем.

Maybelline

Color Tattoo 24 h. Розфасовані в невеликі круглі баночки з закручується кришкою. Підходять для нанесення на повіки, брови.

Oriflame

The one liguid metal. Суперстійкі, з металевим блиском, зручна упаковка в стіки. Велика кольорова палітра Giordani gold Перлова вуаль.

Yves Rocher

Водостійкі, ультрастойкие, не скочуються. Світлі тони можуть використовуватися замість освітлення. «Чорний океан» не тане при підвищенні температури.

Givenchy ombre couture

Акуратні шайби з якісним продуктом шикарних матових відтінків.

Shiseido

Кремові тіні з шиммером. Ідеальні для вечірнього образу.

Kylie

Колекція призначена для яскравого святкового макіяжу.


Ціна на кремові тіні для повік

Декоративну косметику відомих брендів можна купити в інтернет-магазині або придбати безпосередньо у представників, попередньо подивившись каталог. Ціна на кремоподібні тіні для повік залежить від виробника, обсягу упаковки та складу. Щоб виглядати приголомшливо, не потрібно великих фінансових вкладень. Середні ціни на рідкі тіні:

Бренд

Ціна, рублів

Avon

84-89

Maybelline

223-239

Оріфлейм

447-462

Yves Rocher

415-498


Відео:

SMOKEY EYES 101 : ЯК РОЗТУШОВУВАТИ КРЕМОВІ ТІНІ

Кремові тіні для повік – відгуки

Валерія, 23 рокиРаніше зовсім не довіряла рідким тіням, але мені зробили презент від марки Ів Роше. Колір засмутив – був рожево-бежевий. Думала їх викинути, а потім спробувала нанести на очі замість основи під макіяж. Результат здивував. Завдяки кремоподібної основі цілий день косметика виглядала свіжо. Великий плюс – тіні водостійкі, не бояться спеки і вологи.
Світлана, 42 рокип'ятнадцять Років тому почала підробляти, поширюючи косметику Ейвон. Сама теж люблю спробувати новинки, щоб залишити відгук, так і недорого. Кремові тіні купила дочці, а вона на мені тренувалася їх наносити. Вийшло красиво, маленькі зморшки навколо очей зовсім не видно сталі. І перламутр дуже добре поєднувався з іншою гамою.
Олена, 33 рокиДавно користуюся тільки хорошою якісною косметикою. Дуже подобається Clarins ombre waterproof, хоча вартість недешева. Ці тіні не підведуть, будуть триматися. Вдень користуюся напівпрозорої палітрою, наношу тонкий шар на нижню і верхню повіку. Увечері вибираю перламутрові відтінки. Для мене прийнятний спосіб – наносити кінчиками пальців.
Юлія, 36 роківУ Мейбелин обрала шість основних відтінків кремоподібних тіней, які набрали найбільше позитивних відгуків. На всі випадки для різного часу доби, у мене є свій колір – від матових до блискучих. Стійкість чудова, я просто закохалася в ці тіні, тому що стала схожа на дівчат з фото, які рекламують косметику.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!