Консилер для очей - як підібрати кращий. Як наносити консилер при темних колах під очима з фото

Кожна представниця прекрасної підлоги мріє виглядати бездоганно. Бархатиста шкіра, рівний колір обличчя, очі без ознак стомлення і темних кіл – всього цього можна домогтися за допомогою консилера. Щоб зробити ідеальний макіяж, потрібно знати деякі особливості вибору та нанесення цього засобу.

Що таке консилер

Косметичний засіб – консилер – це препарат, що допомагає приховати недоліки шкіри навколо очей. Він може візуально прибрати такі недоліки, як синці, зморшки, пігментні плями, різного роду почервоніння. Засіб для маскування недоліків шкіри має непрозорою, щільною структурою. Склад ефективно приховує навіть явні дефекти. При використанні разом з тональною основою можна добитися ідеального відтінку шкіри. Цей продукт повністю гіпоалергенний, його одночасно відносять до декоративною, і до доглядає косметики.

Не варто плутати консилер з коректором і тональним кремом. Розглянемо відмінності. Коректор від темних кіл під очима має більш насичений колір і щільну структуру. Коректор під очі наносять тоді, коли треба вирівняти тон на кілька відтінків. Консилер наносять зверху коректора, адже він практично нейтральний і відмінно згладжує невеликі дефекти. Тональний ж крем має менш щільну структуру, ніж це засіб.

Як правильно наносити консилер під очі

Корекція з допомогою такого продукту зробить ваш макіяж досконалим. Щоб засіб дало потрібний результат, необхідно знати, як наносити консилер під очі. Головними вашими інструментами у цій справі повинні бути акуратність і помірність. Після зволоження обличчя кремом потрібно наносити консилер точково, намагаючись уникнути надлишку. Ніжно розтушовують засіб:

  • спонжем;
  • пензликом;
  • або кінчиками пальців.

Треба дати час крему вбратися в шкіру, а потім нанести тональну основу. Можна використовувати консилер на тональний крем, якщо необхідно замаскувати зовсім маленькі дефекти. Не можна накладати засіб тільки на зону шкіри під століттям. Виглядає це неприродно. Бажано наносити коригуючий засіб конусоподібно вниз, злегка розтушувати.

Види консилерів

Є великий вибір такої косметики, яка відрізняється між собою текстурою, призначенням і ціною. Потрібно вміти підібрати підходящий засіб. Розрізняють такі види консилерів:

  1. Маскуючий олівець гіпоалергенний і антибактеріальний: такий ідеально підходить для жирної шкіри. Він допомагає візуально прибрати дрібні недоліки. Відгуки про цей товар тільки позитивні.
  2. Жінкам з чутливою і сухою шкірою підійде рідкий консилер під очі. Їм можна замаскувати дефекти на тонких ділянках шкіри. Наноситься точково. Оптимально нанесення за допомогою губки або пензлика.
  3. Кремовий продукт є універсальним засобом. Він відмінно підходить для всіх ділянок шкіри. Можна наносити точково і локально спонжіком або пензликом.
  4. Маскуюча пудра володіє розсипчастою текстурою. Відноситься до мінеральній косметиці. Розтушовується пензликом.
  5. Засіб у стіку можна порекомендувати жінкам, які мають жирну шкіру. Підходить для маскування великих ділянок шкіри.

Який консилер від синців під очима кращий

Ознайомтеся з топом найпопулярніших косметичних засобів:

  • Вважається, що найкращий консилер від темних кіл під очима для сухої шкіри – від компанії Clinique.
  • Компанія Estee Lauder випускає найкращі коригувальні засоби для жінок після 40 років за помірною ціною.
  • Продукт Shiseido Natural Finish Cream Conceailer має легку структуру, широкий вибір тонів. Відмінно маскує недоліки.
  • Max Factor Mastertouch Concealer – це коригуючий олівець. Ніжна структура та природні тони добре прибирають всі дефекти шкіри.
  • За відгуками, одним з найбільш популярних є Giorgio Armani High Precision Retouch . Це косметичний засіб для створення «свіжих очей». Навіть сильно втомлений погляд дане чудо косметології може перетворити в свіже, наповнене красою і здоров'ям.

Як вибрати консилер для очей

Необхідно знати, як вибрати консилер від кіл під очима. Для цього потрібно врахувати всі характеристики і підібрати собі відповідний продукт. Такі кошти можуть бути:

  • Пастоподібні. Краще підходять для того, щоб приховати явні недоліки: прищі, пігментні плями, веснянки.
  • Кремоподібні. Маскує темні кола під очима і нерівності шкіри.

Ці засоби поділяються на доглядають і спеціальні. Перші маскують недоліки, живлять шкіру, роблять її м'якою і рівною. Спеціальні не тільки візуально прибирають недосконалості, але і усувають причину появи. Такі продукти дуже популярні серед жінок усіх віків. Використання такої косметики вирішує відразу кілька проблем, що дуже економно і зручно.

Колір засоби для корекції повинен підходити до кольору шкіри, але бути злегка світліше – приблизно на півтону. Щоб замаскувати певні недоліки, є жовті, зелені, блакитні і рожеві відтінки. Жовтий приховує мішки і плями під очима, рожевий і блакитний візуально ліквідують жовті, зеленуваті ділянки і пігментні плями. Зелений за рахунок накладення відтінків залишить непоміченими прищики і почервоніння.

Ціна на консилер для очей

Зараз придбати маскуючий засіб під очі не складно. Можна відповідний продукт купити в інтернет-магазині, замовити через каталог або вибрати в будь-якому найближчому магазині. Онлайн-купівля, навіть якщо коштує недорого, складніше в підборі кольору, текстури. Вартість косметики в інтернеті доступна, а опис складу допоможе вибрати засіб. Ознайомитися з приблизними цінами можна в таблиці:

Найменування, фірма

Орієнтовна ціна, рублі

Shiseido Natural Finish Cream Conceailer

1300-1800

Max Factor Mastertouch Concealer

400-700

Mаybelline Affinitone

300-500

Giorgio Armani High Precision Retouch

2200-2500

Visage cosmetics палітра відтінків 15

1700-1800

3 Concept Eyes

200-150

Відео: коректор для очей

Консилер для очей (камуфлює макіяж)

Відгуки

Олександра, 32 рокиДо недавнього часу я нічого не знала про консилере. Зараз же – це моя паличка-виручалочка! Так як я працюю з людьми, то мені потрібно добре виглядати. Нездоровий спосіб життя, неповноцінний сон беруть своє. Щоранку боролася з синцями під очима близько години. Зараз це не становить мені праці. Щоб шикарно виглядати, потрібно витратити всього 10 хвилин.
Ольга, 29 роківКонсилер – відмінний засіб для боротьби із зморшками. Перші – не дуже помітні, але не додають чарівності. Як тільки вони почали з'являтися, пішла в косметичний магазин, де консультант допоміг мені вибрати підходящий засіб за помірною ціною. Знову відчуваю себе молодою і привабливою, а маленькі недоліки навколо очей зовсім не помітні.
Анна, 21 рікЯ одна з тих, кого «поцілувала сонечко». Але проблема в тому, що ластовиння дуже багато. Одного разу подруга порадила мені скористатися кремовим консилером. Цей диво-крем приховав мої веснянки, вирівняв тон. Найголовніше, що виглядає абсолютно природно. Сама задоволена і раджу дівчатам, які мають такі ж проблеми.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!