Кольори фарб для волосся

Брюнетка, блондинка, шатенка: що об'єднує цих представниць прекрасної статі? Кожна рано чи пізно замислюється про вибір кольору фарб для волосся, коли натуральний відтінок хочеться змінити на більш світлий або темний тон. Палітра кольорів в поєднанні з майстерністю перукаря перетворить бажання мати попелясте волосся, темно-русяве або відтінку золота жито в реальність. Тільки як визначити, що вам підходить колір фарби для волосся?

Як вибрати в який колір пофарбувати волосся

Швидко дадуть відповідь на це питання жінки, готові до радикальних змін. Бажання змінити природний відтінок на білий, чорний або червоний тон реалізується спонтанно. Інші замислюються: як правильно підібрати колір волосся, щоб образ був гармонійним, адже не всім підходить руда фарба? Кольоротип – ось критерій, що дозволяє дізнатися, чи підходить вам нова забарвлення чи ні. Блакитні або карі очі – ще один важливий момент.

Професійна фарба для волосся

Хвилююче багатьох питання: яка фарба для волосся краще: професійна або продукція мас-маркет? Проф. фарба – з аміаком або безаммичная – забезпечує рівномірне, стійке забарвлення з насиченим тоном і не травмує шкіру голови. Кожна колекція виробника містить палітру десятка і більше натуральних відтінків, змішуючи які виходить домогтися гарного тону. Рейтинг фарб відображає модні тенденції.

Капус

Російська компанія «Kapous Cosmetics» виробляє професійну фарбу, яка не містить аміаку. Особливостями продукції під цією торговою маркою вважаються яскраві відтінки, блиск, стійкий ефект. Склад фарб збалансований речовинами, що захищають структуру завдяки гидрализированному шовку (створює захисну плівку від УФ-променів).

Матрикс

Медовий, золотистий горіх. сріблястий – це лише частина панелі професійних фарб марки Матрикс. Колекція «ПОП-АРТ», «Стійке фарбування», «Покриття сивини» включають серії, додають раніше забарвленим, сивим або натуральним волоссям насичене сяйво. Хороша фарба містить живильний комплекс керамідів.

Лореаль

Палітра фарб для волосся L'oreal допомагає створити неповторний образ незалежно від довжини та стану волосся. Ефект повного покриття сивини, освітлення на три тони – це легендарне якість продукції Лореаль. Своєю унікальністю вони зобов'язані інноваційним розробкам, які зміцнюють локони під час процедури. Професійні фарби L'oreal забезпечують насичений колір від коренів до кінчиків.

Естель

Колекція виробника представлена 5 серіями професійних фарб. Колірна гамма різноманітна, а відрізняються кошти між собою складом і призначенням. Серед серій Естель є засоби без аміаку, спеціальна лінія для сивого волосся. Тонуючі бальзами, мус після освітлення і фарби з інноваційною системою по зміцненню структури – це ексклюзивні розробки ESTEL Professional.

Колірні палітри фарб для волосся

Підібрати ідеальний відтінок волосся допомагає кольорова палітра. Традиційно компанії-виробники представляють свої розробки у вигляді каталогів (розкладки, палетки), де є зразки і номери складів. Але палітра служить лише орієнтиром, показуючи приблизний результат фарбування, який багато в чому залежить від типу, структури, стану волосся.

Гарньєр

При незмінній якості продукції Гарньєр випускає різні серії:

  • Крем фарба Олія містить масла при повній відсутності аміаку, тому не розтікається при нанесенні.
  • Три види масел, стійкий пігмент, зафарбовування сивини – все це особливості серії Колор Нейчералс з палітрою від попелястого до ультрачерного нюансу.
  • Квіткові масла і перламутр стали особливістю серії Колор Сенсейшен: локони стають блискучими, колір зберігається довго.

Syoss

Німецька якість продукції Syoss (Сіс) допомогло завоювати цим засобам визнання з боку перукарів. Поєднання натуральних екстрактів з вітамінними комплексами відрізняє фарби Сіс від інших засобів, як стійкість і тривалий ефект. Товари цього бренда не руйнують структуру, залишає локони м'якими, захищають волосся від зовнішніх негативних факторів.

Лореаль

Рівномірність фарбування ось у якій номінації перемогла б палітра кольорів фарби для волосся Лореаль Excellence (Экселанс), якщо б їй належало пройти кастинг і очолити рейтинг фарбувальних складів. Кращий продукт L'oreal відноситься до високої цінової категорії, але результат коштує витрачених коштів. Іншими достоїнствами цієї серії стало зручність при нанесенні і дуже ніжний приємний запах.

Відтінки

Вибір яскравих відтінків, теплі або холодні тони – все це служить простором для втілення бажання жінки додати родзинку свого образу. Розраховувати на те, що результат фарбування стане відповідати зображенням на упаковці, не варто. Професійний підхід передбачає інші критерії, при цьому для перукаря розкладка служить основою: змішувати барвник, окислювач та інші компоненти треба з урахуванням довжини та стану шевелюри.

Блонда

Відтінки блонда залишаються фаворитами незалежно від віяння моди. Світлі локони надають образу жіночності, ніжності, тому багато виробників дають гарні назви цим кольорам, наприклад, золотиста ваніль або перловий. Від попелястих, мідних і платинових тонів до пшеничного або бежевого – ось спектр доступних варіацій фарбування для перетворення в блондинку.

Русявого кольору волосся

Світла, середня, темна гама русявого служать основою для повернення до природного вигляду. Пігменти фарб для волосся служать лише штрихом, що підкреслює красу цієї гами, тим більше русявий підходить жінкам будь-якого кольоротипу. Русявий колір слід вибирати тим представницям прекрасної статі, які прагнуть до натуральної краси.

Брюнеток

Темний колір волосся фатальних брюнеток перетворює їх у таємничих красунь. Підкреслити природну красу темноволосим панночкам допомагає широка палітра: червоний, каштан, баклажан, слива, синювато-чорний або воронового крила. Глибокий колір не стане нудним, якщо розбавити його пасмами більш світлого відтінку, наприклад, неймовірно багато виглядає чорний з шоколадним подтоном.

Шатена

У чарівних шатенок є своя неповторна палітра коричневого тону: каштановий, мідний, корал. Натуральний стиль, який превалює в усіх фарбування останні кілька сезонів, допомагають створити шоколадні відтінки волосся. Результатом процедури перетворення в шатенку стане ефект здорових волосся, а переливи – це вдала варіація на тему, немов ви тільки що повернулися з відпочинку на морі.

Модні відтінки волосся 2017

Актуальною тенденцією залишається натуральність. Не варто йти на радикальні зміни кольору волосся, віддаючи перевагу відтінкам на три тони світліше або темніше природного забарвлення. Серед варіантів натурального блонда краще віддати перевагу золотистому, а брюнеткам звернути увагу на відливи фіолетового. Карамель продовжить бути фаворитом моди для всіх, а рудоволосим дівчатам є сенс додати пасма пастельних тонів.

Таблиця змішування фарб для волосся

Своєрідним компасом по світу найширшої палітри відтінків служить таблиця, яка дає уявлення про результаті змішування фарб різних тонів. Абсолютної гарантії немає, існують лише загальні рекомендації, які допомагають максимально наблизитися до бажаного результату. Таблиця змішування дає орієнтир, по якому треба рухатися, а далі технологія нанесення з урахуванням поєднання кольорів і глибини відтінку, допомагає досягти результату.

Відео: як правильно підібрати відтінок волосся

Існують методики, які дають чітке уявлення про те, як підібрати відтінок волосся, як дізнатися номери фарб? Бажання змінитися – це штовхає жінок на пошук відповідного кольору, але лише деякі мають ясне уявлення як підібрати відтінок. Вам залишається витратити кілька хвилин, щоб дізнатися, як підібрати колір волосся під колір очей У цьому відео розповідається і про деяких інших аспектах, які допомагають вибрати відповідний колір фарби для волосся.

Як правильно підібрати відтінок волосся?

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!