Мікроструми для очей - вплив на шкіру навколо і мімічні зморшки, техніка проведення і ціна

Периорбитальная зона – це область навколо очей. У цій частині особи найбільш чутлива шкіра, тому перші ознаки старіння – мішки та мімічні зморшки з'являються на ній раніше всього. Все це може прибрати мікрострумова терапія особи. Стимуляція шкіри електрострумом не доставляє дискомфорту, доступна в салонах і домашніх умовах, але підходить не всім.

Які проблеми вирішують мікроструми для повік

Електроструму для особи забезпечують ефект омолодження і ліфтингу, прибирають дефекти, підтягують шкіру. Показання до проведення процедури для периорбитальной області (навколо очей):

  • зморшки;
  • набряки, синці, темні кола;
  • сухість;
  • навислі повіки;
  • в'ялість шкіри.

Вплив мікрострумів на зону навколо очей

Суть процедури полягає у впливі слабких електричних імпульсів, що посилаються спеціальним апаратом. При цьому мікроструми впливають на:

  • лицьові м'язи – відновлюють їх тонус, підтягують;
  • судини – нормалізують кровообіг, тим самим покращуючи колір обличчя;
  • лімфатичні вузли – прискорюють лімфовідтікання, з-за чого забирається набряклість;
  • клітини – нормалізують обмін речовин, стимулюють вироблення колагену і еластину, зменшують кількість і глибину зморшок.

Техніка проведення

Микротоковую процедуру для обличчя проводять двома способами: рухомими електродами або спеціальними рукавичками. В обох випадках спочатку на оброблювані ділянки наносять проводить гель, а потім застосовують обраний апарат. При цьому пацієнт не відчуває дискомфорту, максимум – легке поколювання в особливо чутливих місцях (наприклад, на верхніх повіках або в області носослезной борозни).

Залежно від цілей проведення, рекомендується відвідати 7-12 сеансів. Конкретна кількість варто уточнити у косметолога. Правила підготовки:

  • не наносити велику кількість косметики (але туші мікроструми не зашкодять);
  • обговорити з косметологом необхідність проведення до маніпуляції пілінгу;
  • зняти всі металеві прикраси.

В салоні

Спочатку косметолог ретельно очищає шкіру, потім завдає струмопровідний гель і починає обробляти зони рукавичками або рухомими електродами.

Після процедури для додаткового послеотечного ефекту використовують спеціальні сироватки і креми. Тривалість сеансу за умови обробки тільки області навколо очей – близько півгодини.

В домашніх умовах

Щоб провести микротоковый лімфодренаж самостійно, необхідно придбати спеціальний апарат і гель. Уважно читайте опис та інструкцію, це має бути інструмент для цієї процедури, а не схожою. Для мікрострумової терапії не використовують міостимулятори, які кріпляться. Повинні бути рухливі електроди, якими ковзають по шкірі. Правила проведення будинку:

  • наносити гель тільки на суху шкіру;
  • під час маніпуляції надягайте гумові рукавички;
  • переконайтеся, що у вас немає протипоказань (вагітність, онкологія, інфекції, наявність кардіостимуляторів);
  • зніміть всі прикраси.

Для більшої ефективності рекомендується перед мікрострумами зробити скрабування. Тим не менш, результат домашньої обробки все одно буде менш вираженим, ніж у салонній, оскільки прилади для самостійного користування мають більш слабкими технічними характеристиками.

З якими процедурами можна поєднувати

Не рекомендується робити микротоковые маніпуляції після ботокса – електричні імпульси знову зроблять лицьові м'язи рухливими. Можна і навіть рекомендується поєднувати мікроструми зі скрабами і пилингами, масажами.

Ціна

Здебільшого на сторінках салонів вказані ціни за обробку всього обличчя. Вартість тільки для повік потрібно уточнювати у адміністраторів. Приблизна розбіжність цін по Москві вказана в таблиці нижче.

Ціна, рублів

Мінімальна

Максимальна

450

800

Відео

Міді лайт Мікрострумова терапія в області очей

Відгуки

Елеонора, 35 роківМикротоковую терапію проти набряків рекомендувала майстер, яка робила мені блефаропластику. Сказала зробити 5-7 процедур. Я в підсумку пройшла 6. Результат сподобався: набряклість пройшла, повернувся нормальний колір шкіри. Знайомі зазначають, що стала виглядати свіжіше. Сама процедура приємна, з недоліків тільки вартість.
Дарина, 37 роківЗавжди були темні кола під очима – консилером приховувати виходило погано. Від мікрострумів багато чого не чекала, але вже після першої процедури помітила, що шкіра посвітлішала. Всього відвідала 10 сеансів, на 100% круги не забралися, але ефект все одно вражаючий. Крім того, у процедури є додаткові плюси: зменшення кількості зморшок, підтяжка.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!