Як наростити вії в домашніх умовах

Абсолютно всі дівчата мріють мати спокусливий погляд, але не всіх природа і гени обдарували шикарними віями. На цей випадок сучасні лашмейкеры пропонують свою допомогу. Не варто засмучуватися, якщо салонна процедура поресничного наклеювання вам не по кишені. Додати погляду обсяг, а вигин вій можна самостійно!

Які краще нарощувати вії

Їли вам набридло щоранку починати з півгодинного макіяжу очей, прийшла пора придбати набір для нарощування вій. З таким помічником будь-яка жінка підкреслить свою природну красу, додавши обсягу погляду. Однак перед тим, як наростити красиві вії в домашніх умовах, необхідно розібратися, якого ефекту ви хочете досягти. Салони Москви пропонують безліч різноманітних варіантів. Ціна процедури у досвідченого майстра з якісними матеріалами висока, а результату вистачить на 20-30 днів. Щоб заощадити, краще виконати її самостійно.

Для початку необхідно ознайомитися з основними техніками. Існує два найпопулярніших способу, як наростити вії в домашніх умовах:

  • Пореснічное. Під час процедури за допомогою пінцета і клею до кожної натуральної волосинці кріпиться одна або дві штучні. В результат вдається домогтися максимально натуральних ефектів.
  • Пучкове. Якщо хочете отримати ляльковий або голлівудський погляд, то цей варіант для вас. Кілька скріплених разом війок дозволяють створити подвійний обсяг.

У магазинах продаються спеціальні палетки з віями. Вони різняться між собою якістю, шириною і довжиною волосків. Зверніть увагу, що всі матеріали виконані з синтетичного волокна. Такі назви, як «норка», «шовк» говорять виключно про товщині волосків. Крім того, зараз такі вже не використовуються. Щоб провести нарощування вій будинку, вибирайте палетки з шириною 0,05-0,1 мм: їх можна використовувати навіть для нижнього століття.

Що потрібно для нарощування вій

Застосування накладних вій дозволить забути про туш на 1 місяць, після чого слід корекція. Тривалість носіння залежить від якості використовуваного матеріалу, обраної техніки і вашої вправності у цій справі. Крім того, у вагітних дівчат «краса» може триматися менше. Багато роблять поширену помилку, носячи вії більше місяця. Це призводить до того, що свої волоски починають псуватися. Своєчасна корекція гарантує тривалий і красивий ефект.

Щоб перетворити очі в домашніх умовах, вам знадобляться:

  • палетка з віями одного або різних розмірів;
  • спеціальний клей;
  • обезжиривающий розчин;
  • пінцет;
  • гребінець.

Як наростити вії самій собі

Процес нарощування вій може здатися складним, якщо ви зовсім не знайомі з процедурою. Для початку краще подивитися в інтернеті безкоштовні майстер-класи, які записують професіонали, або взяти приватний урок. Після цього ви зможете орієнтуватися в ефектах (беличий, лисячий) і проводити процедуру безпечно для своїх очей. Секрет того, як добре наростити вії будинку, криється в якості пінцета: він повинен мати середній загин і бути дуже живучі. Це дозволить навіть починаючому проводити процедуру швидше.

Щоб виконати наклеювання самостійно, необхідно діяти поетапно:

  1. Сісти за стіл перед дзеркалом в кімнаті з денним освітленням.
  2. Вилити трохи клею на плоску поверхню.
  3. Відірвати від палетки вії, трохи занурити тупий кінець клей.
  4. Акуратно причепити штучний волосок до місця початку зростання натуральної вії.
  5. Для досягнення натуральності, використовуйте короткі волоски біля внутрішнього куточка ока, найдовші – біля зовнішнього.

Навчальні відеоуроки для початківців

Нарощування вій самій собі – відмінний спосіб завжди бути доглянутою і мати привабливий вигляд, не витрачаючи багато грошей. Густий віяло на очах зможе підкреслити вашу красу, додати сексуальності. Прості уроки в роликах для початківців пояснять, як наростити вії в домашніх умовах. Ви зможете легко підкреслити не тільки куточок очей, але і створити приголомшливі ефекти з допомогою кольорової палетки. Після перегляду роликів будь-яка технологія стане зрозумілою.

нарощування вій. крок за кроком

Пучкове нарощування вій в домашніх умовах

НЕ ПОВТОРЮВАТИ! Сама собі нарощую вії

Пореснічное нарощування вій

Нарощування вій.Як нарощують вії.Моя робота.Eyelash Extensions.

Фото до і після нарощування вій в домашніх умовах

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!