LPG масаж - що це таке, корекція фігури вакуумно-роликовим масажем і протипоказання

Вакуумний масаж ЛПДЖИ вважається найефективнішим засобом у сучасній косметології. Процедура стала відома на весь світ завдяки інноваційній системі впливу на шкіру та підшкірні шари, включаючи м'язові тканини. За кілька сеансів LPG-масажу можна позбутися від целюліту.

Апаратний масаж LPG

LPG масаж виконується виключно на запатентованому французькому обладнанні. Апаратний масаж LPG (massage LPG) спочатку призначався для розгладження рубців, але через якийсь час лікарі помітили тенденцію зменшення жирових відкладень. Такий ефект зацікавив фахівців, тому апарат LPG був модернізований для роботи з проблемними ділянками шкіри.

Вакуумно-роликовий масаж LPG використовується в терапевтичних цілях не тільки для жінок, але і для чоловіків. Корекція фігури повинна стати регулярним заходом у розкладі людини, яка мріє про стрункий і підтягнутому тілі. Відвідувати процедури рекомендується від одного до трьох разів на тиждень, інтенсивність занять залежить від початкового стану шкірного покриву.

LPG масаж тіла

Правильне харчування і заняття спортом є запорукою гарного самопочуття та зовнішнього вигляду. Оскільки не у всіх з нас виходить дотримуватися строгих правил здорового способу життя, таким пацієнтам необхідний регулярний вакуумний LPG масаж тіла. Процедура надає дренирующее вплив на жирові клітини, тим самим стимулюючи роботу лімфатичної системи.

Антицелюлітний LPG масаж розроблений спеціально, щоб відновити верхній шар шкіри. Основна мета LPG-масажу полягає в посиленні кровотоку, за рахунок чого різні ділянки тіла насичуються киснем. Інтенсивний механічний вплив ЛПГ насадки ідеально сприяє усунення рубців і набряклості, допомагає поліпшити загальний стан епідермісу. Масажер LPG сприяє схудненню, може оновити тканини на проблемних місцях і вирішити проблеми зі щитовидною залозою.

LPG масаж обличчя

Масаж на апараті LPG запускає процеси регенерації і розм'якшення шкіри, за рахунок чого відбувається ліфтинг контуру обличчя. Основні плюси ЛПДЖИ стосуються універсальності эндермологической методики, яка допускає застосування процедури для людей будь-якого віку. У пацієнтів спостерігається швидке усунення зморшок або синців, шкіра стає пружною і еластичною.

LPG масаж обличчя має різні назви, які характеризують основну задачу даної методики – це лифтмассаж, космеханика або эндермолифт. Вакуумно-щипковое вплив липомассажа ефективно бореться з подвійним підборіддям, опущенням тканин і гематомами. У ході процедури відзначається розпушення верхніх шарів епідермісу, за рахунок LPG-масажу злущуються відмерлі клітини шкіри і відновлюються м'язи.

Апарат для LPG-масажу

Пристрій для виконання LPG-масажу було створено з двома манипулами, одна з яких призначена для тіла, а інша для особи. Кожна насадка має свої особливості, зважаючи на це, їх не можна віднести до категорії взаємозамінних пристосувань. Апарат для LPG-масажу з заданою частотою здійснює втягування шкіри у спеціально виділену для цього порожнина.

Технологія ЛПДЖИ дозволяє досягти неймовірних результатів у сфері боротьби з целюлітом, але це не єдиний шлях застосування методики ендермологіі. Апарат LPG Cellu М6 Keymodule показаний при варикозі і зоб, адже він впливає на роботу венозної системи. Ефективність ЛПЖ випробували на собі безліч людей, що підтверджено позитивними відгуками по всьому світу.

Процедура LPG

Даний курс терапії (LPG масаж) не вимагає додаткової підготовки, проводити процедуру можна в будь-який зручний день. Перший сеанс починається з ретельного обстеження та виявлення протипоказань пацієнта. Процедура LPG вимагає наявності спеціального одягу, яка виступає в ролі запобіжного костюма. Його можна забрати з собою або залишити в клініці до наступного сеансу.

Існує думка про LPG масаж – що це призводить до появи хворобливих відчуттів, однак, згідно з реальними відгуками людей, процедура абсолютно безболісна. Вся відповідальність за проведення процедури лягає на плечі лікаря, який повинен правильно підібрати режим роботи пристрою для LPG-масажу. Протягом сеансу можуть використовуватися різні режими, вибір яких залежить від кінцевої мети лікування.

Протипоказання LPG-масажу

Єдиним мінусом ЛПЖ, згідно з відгуками, є об'ємний список протипоказань, які виключають відвідування даних заходів. Для їх виявлення повинно бути проведено повне обстеження пацієнта. При наявності в місцях впливу таких недуг, як ліпома, грижа, ангиома або шкірні захворювання, людина не допускається до проходження процедури. До протипоказань LPG-масажу належить вагітність і перші дні менструального циклу, крім цього, забороняється проходити космеханику в наступних випадках:

  • інфекційні захворювання;
  • перші півроку після ліпосакції;
  • судомні та гарячкові стану;
  • ендокринні хвороби;
  • захворювання крові і судин;
  • прийом антикоагулянтів.

Ціна на LPG масаж

Вартість даної унікальної методики LPG-масажу залежить від обраної програми терапії і кількості процедур. Іноді в медичних центрах проходять акції, під час яких можна придбати курс масажу недорого. Середня ціна на LPG масаж у московському регіоні становить 2400 рублів без обліку спецкостюма, вартість якого близько 1150 рублів. Необхідно також враховувати, що консультація дермато-косметолога обійдеться приблизно в 500 рублів. При купівлі курсу LPG-масажу індивідуальну програму процедур можна придбати за хорошою знижкою.

Відео: що таке LPG масаж

LPG масаж - все, що ви хотіли знати

Відгуки про LPG-масажі

Антон, 30 роківМені довгий час не давав спокою подвійне підборіддя, проте я навіть не уявляв, що існує комплекс косметологічних процедур, який зможе допомогти мені з цією проблемою. Через велику зайнятість у мене немає часу на відвідування спортзалів, тому ЛПЖ стала для мене справжнім порятунком! За таку ціну LPG масаж показав відмінний результат!
Лілія, 50 роківБагато років дотримувалася здорового способу життя та регулярно відвідувала спортивний зал, але бажаного результату щодо свого зовнішнього вигляду так і не змогла добитися. Мені порекомендували ендермологічні процедури LPG-масажу, і я пройшла три пробних сеансу. За цей час не помітила ніяких істотних змін, не рахуючи поліпшення кольору обличчя.
Анастасія, 25 роківВирішила спробувати щось нове для себе, так як люблю відвідувати різноманітні косметологічні процедури. Основна ідея методики мені здалася цікавою, тому відразу записалася на місячний курс LPG-масажу. Дивлячись на свої фото річної давності, можу впевнено заявити, що результат помітний тільки при регулярних відвідинах!
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!