Японський спосіб схуднення

Прискорений темп цивілізації змушує людство мало рухатися і погано харчуватися. Неякісна їжа провокує появу зайвої ваги. Сидячий спосіб життя псує поставу, робить з молодої людини сгорбленное істота. Японський метод схуднення (оздоровчої гімнастики) – панацея від проблем. Люди, що мають надлишкову вагу, часто не мають можливості скинути його з допомогою вправ в спортзалах – через лінь, відсутності грошей, наявності серйозних захворювань. Метод доктора Фукуцудзи – дешевий і ефективний спосіб корекції фігури без особливих зусиль.

Суть методики доктора Фукуцудзи

Японська методика схуднення представляє собою статичне вправа, спрямоване на відновлення нормального стану органів і кісток організму. За роки практики доктор Фукуцудзи зробив висновок, заснований на тому, що у людей, які страждають від ожиріння подреберные і тазові кістки помітно зміщені. Відхилення призводять до накопичення жирових клітин у верхніх відділах черевної порожнини. Невірне положення тазових кісток провокує появу жиру в надлобковій та пупкової областях.

Жінки особливо схильні до різних дисплазиям суглобів і кісток в результаті перенесених вагітностей, пологів. При системному виконання простих вправ з програми японського лікаря ви досягнете витягування хребта, а за рахунок усунення диспропорції органів – зможете зменшити обсяги талії і схуднути. Щоденна зарядка допоможе:

  • усунути симптоми остеохондрозу;
  • позбутися від затисків і блоків хребців;
  • привести в норму розташування кісток лопаток, ребер, таза.

Правила виконання вправ з валиком з рушники

Японська гімнастика для схуднення з рушником є одним з видів розтяжок. Вона модифікована з урахуванням того, що при виконанні вправ розтягування піддаються м'язи, зв'язки і зчленування скелета. Органи у результаті виконання вправ займають правильне положення, починають працювати в прийнятному режимі, що сприяє схудненню. Кістки пересуваються і не заважають функціонування життєво важливих систем організму. Вправа виконується наступним чином:

  1. Сісти на рівну, тверду поверхню, при цьому потрібно витягнути ноги, вирівняти поперек.
  2. Валик покласти ззаду.
  3. Далі необхідно лягти на спину, а валик розташувати на рівні пупка.
  4. Ноги повинні знаходитися на відстані близько 25 см один від одного, великі пальці ніг стосуватися, п'яти – нарізно.
  5. Руки потрібно рівно витягнути, повернути долонями вниз. Мізинці обох рук повинні стикатися.
  6. Лежати у вихідному положенні 5 хвилин.
  7. Після завершення вправи швидкий підйом заборонений.

Рекомендації щодо проведення гімнастики

Японська гімнастика для схуднення з валиком повинна проходити на рівній, твердій основі. Розмір валика підбирається відповідно особистим відчуттям. При виконанні гімнастики необхідно відчуття натягу, але не біль. Для початку вистачить обсягу валика з рушники в 5 див. В подальшому обсяг збільшується до 20 см. Довжина валика повинна становити не менше 40 див. Бадьорить виконання вправи на природі. Зміщення валика під грудну клітку і реберну частину:

  • поліпшить поставу;
  • підтягне груди;
  • сприятиме схудненню верхніх відділів черевної порожнини;
  • зробить талію вираженою.

Поєднання вправи з японською дієтою

Чудово доповнити щоденні вправи можна використовуючи правила японської дієти. Суть її полягає в обмеженні добової калорійності їжі. У жінок до 1200-1400 ккал і до 1500-1700 ккал для чоловіків. Система харчування дуже різноманітна, включає в себе вживання смачних і корисних супів, овочевих страв. Низька енергетична цінність їжі допоможе прибрати зайві жирові відкладення, поліпшити результати японського методу схуднення.

Протипоказання

Вправи за методом доктора Фукуцудзи вимагає попередньої консультації з фахівцем. Наявність сколіозів, гриж міжхребцевих дисків і інших захворювань – привід звернутися до лікаря. Японським методом схуднення не слід користуватися жінкам протягом року після пологів. При виявленні будь-яких хворобливих відчуттів необхідно переглянути параметри проведення розтяжки.

Відеоурок: як зробити японську гімнастику для схуднення

Метод схуднення доктора Фукуцудзи – ефективний засіб боротьби із зайвою вагою, багатьма видами захворювань хребетного стовпа, кістково-м'язової системи. Виконуючи нескладну вправу кожен день протягом місяця, ви доб'єтеся прекрасних результатів. Серед них – зменшення обсягів талії, зникнення остеохондрозу і в'ялої живота, схуднення. Комплексне щадне оздоровлення з допомогою легких вправ – основна мета японської гімнастики. Наочно ознайомитися з методом доктора Фукуцудзи ви можете, подивившись цей відеоурок.

Худнемо лежачи. Мінус 4 см за 5 хвилин в день! Метод Фукуцудзи.

Відгуки про ефективність методики

Андрій, 27 років Довгий час хворіла поперек. Багато робив, щоб позбутися від цієї проблеми, але нічого не допомагало. Фізіотерапевт порадив японську гімнастику за програмою доктора Фукуцудзи. Після 2 тижнів вправ больовий синдром через поперекового остеохондрозу абсолютно пройшов. Покращилося самопочуття, з'явилося відчуття легкості.
Ольга, 36 років Після пологів виникли ускладнення з тазовими кістками. Тягнуть болі в куприку не давали спокою, живіт став непривабливим. Подруга порадила японську схему схуднення. За місяць талія придбала бажані вигини, куприк більше не турбував. Вправи разом з японською дієтою дають хороші результати – тіло стає пружним, гнучким.
Олена, 25 років Весь час комплексувала через нависающего над брюками живота. Масаж, фітнес, обгортання – нічого не приносило результати. Вирішила спробувати японську систему схуднення. За тиждень ваги показали мінус 3 кг. Натхненна цими цифрами, продовжила використовувати схему. Через 2 місяці тіло набуло привабливі контури, покращилася постава.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!