Black Spider - жіросжігателя: як приймати та відгуки

Представники бодібілдингу, бодіфітнесу і бікіні нерідко вживають высокодозированные сильні препарати, які допомагають домогтися ідеальної форми. Один з них – Black Spider – таблетки від виробника Cloma Pharma на основі ефедрину (не плутати з наркотичною речовиною ephedron!), кофеїну і натурального аналога аспірину. Вони надають термогенний ефект і виступають потужним жіросжігателя.

Що таке Black Spider

Чорний Павук (Чорна Вдова) включений в список найбільш сильних препаратів, призначених для жіросжіганія. Швидкий результат забезпечується спільною дією ряду речовин, які доповнюють один одного. Екстракт ефедри разом з кофеїном підсилюють термогенний процес практично вдвічі, а витяжка з плакучої верби (аналог аспірину) їм в цьому допомагає. Вдосконалена формула стимулює ЦНС, прискорює обмін речовин, підвищує внутрішню температуру тіла, завдяки чому ліпідні клітини починають «танути».

Склад

Блек Спайдер – багатокомпонентний препарат, який ви не знайдете в аптеці. Випускається по 50 і 100 капсул, також в магазинах спортивного харчування можна знайти пробники жиросжигателя. Комплекс дуже насичений, кожна речовина сама по собі справляє значний ефект. Склад Black Spider:

  • Екстракт ефедри. Дозування речовини – 25 мг. Самий потужний компонент, який запускає процес спалювання жиру і пригнічує апетит.
  • Стимулюючі речовини Black Widow: безводний кофеїн, гуарана 22 % кофеїну, кола 10 % кофеїну. Підвищують витривалість, додають сил і енергійності.
  • Витяжка з кори білої верби. Завдяки цій речовині жіросжігателя Чорна Вдова прискорює процес потовиділення, розріджує кров, знімає запалення.
  • Йохімбін. Стимулюючий речовина, яка сприяє схудненню, бере участь у спалюванні жиру. Його малі дози збільшують яскравість сну.
  • Вітаміни в Black Widow: піридоксин (В6), кобаламины (В12). Підтримують працездатність м'язів, центральної нервової системи, регулюють обмін вуглеводів і білків.
  • Хрому піколінат. Збільшує м'язовий зростання, силу, зменшує кількість підшкірного жиру.
  • Додаткові речовини препарату Black Widow: женьшень, зелений чай, імбирний корінь, синефрин, теобромін, гарцинія, кайенский перець, ламінарія, фенілетиламін.

Як приймати Black Spider

За 1-2 тижні до вживання жиросжигателя необхідно сісти на дієту. Харчування жінок і чоловіків має бути збалансованим, бажано дотримуватися такого співвідношення білків, вуглеводів і жирів: 60%-25%-10%. Їжте невеликими порціями, пийте не менше двох літрів води в день. Як приймати Black Spider? Схема застосування проста:

  • Перші три доби жіросжігателя Black Widow п'ють разом з сніданком або обідом по 1 таблетці.
  • На четверту добу ви додаєте ще одну капсулу (усього їх два в день). Останній прийом препарату не менш ніж за 6 годин до сну.
  • Скасовувати жіросжігателя Black Spider слід поступово, щоб уникнути депресій.

Під час курсу Black Widow не можна вживати енергетики, алкоголь, кава, аспірин. Слід дотримуватися особливої схеми тренувань: виконувати силову програму з великою кількістю повторень та регулярні аеробні заняття. Мінуси препарату – його не можна пити людям до 18 років, пацієнтам із серцево-судинними захворюваннями, вагітним. Іноді проявляються побічні ефекти: тремтіння в руках, порушення сну, тахікардія. У цьому випадку необхідно знизити дозу або припинити приймати жіросжігателя.

Ціна на Black Spider

В аптеках Чорного Павука ви не знайдете. Заповітну баночку можна купити в інтернет-магазині спортивного харчування. У вас не виникне питання, як вибрати препарат, оскільки він випускається одним виробником, різниця тільки в кількості капсул. У каталогах завжди зустрічається однакову фото темної упаковки з зеленою етикеткою і чорним павуком на ній. Вартість капсул може істотно відрізнятися в різних торгових точках. Якщо хочете замовити Black Widow недорого, перегляньте кілька сайтів. Ціна на Black Spider варіюється від 2500 (це зі знижкою) до 3250 рублів.

Відео: Cloma Pharma Black Spider

Cloma Pharma Black Spider - Опис, застосування, відгуки. Жіросжігателя.

Відгуки

Таня, 28 роківБрала «Павука» скоріше як енергетик, ніж жіросжігателя. Бігала по аптеках, але потім зрозуміла, що марно – там препарату немає. В інтернеті знайшла пробники по непоганою ціною. Дивне дію у цих капсул: то бадьорять, то спати полювання. Іноді на тренуванні рвала і метала, а в інший раз ловила на весь рот. Побічних дій не було, втратила пару кг.
Марк, 19 роківОсновні плюси Black Widow – ковбасить на тренуванні не по-дитячому, і піт у три струмка ллється. Я прямо відчуваю силу, коли тягаю залізо. Значно додалося енергії, тіло помітно підсушилося. На початку курсу трохи паморочилося в голові, потім це минуло. Настрій ніяк не змінювалося, може, з-за того, що я брав всього по одній таблетці.
Діма, 26 роківМи з другом купили баночку на двох. Класна і дуже потужна річ! Я за три тижні втратив 9 кг і здорово накачав м'язи. Прес став привабливий, промальований. Другана теж жіросжігателя підійшов, правда, у нього трохи почалися проблеми зі сном – він був тривожний і переривчастий, а так все нормально.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!