Ботокс для волосся: наслідки та відгуки

Є процедури, здатні миттєво перетворити пасма і зробити їх більш слухняними? Їх кілька, і одна з найбільш затребуваних – ботокс. Вже після однієї процедури пасма відновлюються зсередини, стають гладкими, блискучими, доглянутими. Ефект зберігається не менше 3 місяців. Дізнайтеся більше про відновлення волосся ботоксом.

Що таке ботокс волосся

Це сучасна, дуже ефективна салонна послуга, спрямована на поліпшення зовнішнього виду зачіски. Ботокс – лікарський препарат, що містить активні компоненти, здатні всмоктуватися в молекулярну структуру пасм і відновлювати їх зсередини. Засіб не має нічого спільного з препаратом, використовуваним для усунення зморшок (тут використаний маркетинговий хід). Лікування волосся ботоксом дозволяє зробити шевелюру здорової, більш об'ємною, гладкою, блискучою. У засобі, що використовується під час процедури, містяться:

  • вітаміни Е, А, З, В;
  • кератин;
  • екстракт зеленого чаю;
  • інтра-силан;
  • амінокислоти та інші компоненти.

Ботокс для волосся – плюси і мінуси

Послуга з'явилася недавно, тому недостатньо досліджено вплив на організм в цілому. Немає чітких приписів, в яких випадках її слід використовувати. Впевнено можна сказати одне – послуга ефективна в естетичних цілях, коли жінка не задоволена станом пасм. Перед тим як зробити ботокс для волосся – плюси і мінуси слід ретельно вивчити, щоб не заподіяти шкоди. Недоліків у процедури небагато:

  • необхідність у повторенні послуги час від часу;
  • наявність протипоказань;
  • висока вартість в салонах.

Плюси процедури:

  • відновлення волосся ботоксом допомагає швидко поліпшити зовнішній вигляд зачіски: усунути посічені кінчики, додати блиск, усунути «пухнастість»;
  • зміцнює волосся, насичуючи цибулини корисними речовинами;
  • зупиняє процес облисіння;
  • має тривалий ефект – не менше 3 місяців;
  • покращує зовнішній вигляд після фарбування;
  • безболісність.

Процедура

Якщо немає досвіду проведення процедури в домашніх умовах, її рекомендується спробувати у фахівця, переконавшись у відсутності протипоказань. Як роблять ботокс для волосся? Процес лікування займає близько 45 хвилин, проводиться в кілька етапів. Послідовність дій:

  1. Голова ретельно миється очищує шампунем, злегка сушиться.
  2. Кожна пасмо обробляється цілющим препаратом за допомогою шприців або прямо з ампул.
  3. Створюється парниковий ефект – голову вкривають поліетиленом, прогрівають близько 20 хвилин.
  4. Коли пасма остигають, засіб змивається.
  5. На корені наноситься ще трохи засобу, пасма укладаються за бажанням клієнта.

Наслідки

Виробники кошти пишуть, що продукт абсолютно безпечний, якщо використовувати по інструкції. Випадків передозування, отруєння зафіксовано не було. Так шкідливий ботокс для волосся? З продуктом потрібно бути обережним – він містить ботулотоксин, недостатньо вивчений вченими. Засіб варто використовувати з перервами між курсами, інакше воно погіршить стан пасм, зробить їх ламкими, тонкими. Препарат може викликати подразнення шкіри, алергічну реакцію.

Протипоказання

Процедура легко виконується в салоні і в домашніх умовах. В останньому випадку до початку робіт обов'язково слід вивчити інструкцію до косметичного препарату. У ботокса для волосся протипоказання такі:

  • алергія на які містяться компоненти;
  • наявність ран, гнійничкових утворень на голові;
  • вагітність;
  • період лактації;
  • дні менструації.

Ботокс для волосся – фото до і після

На фотографіях представлені результати до і після лікування. Можна побачити, що пасма у жінок виглядають як після ламінування: вони більш яскраві, об'ємні, здорові. Кучеряві локони після процедури не втрачають свою структуру, але стають більш чіткими і живими. Ботокс на волосся – ідеальне рішення для власниць ослаблених, тьмяних пасм.

Ботокс волосся в домашніх умовах

При бажанні можна придбати косметичний препарат і нанести його самостійно. Увага: якщо пасма пошкоджені, сильно випадає, до застосування необхідно проконсультуватися у лікаря. Ботокс для волосся вдома використовується наступним чином:

  1. Потрібно ретельно очистити голову шампунем, підсушити і розчесати.
  2. Взяти шприц-дозатор і з його допомогою розподілити по пасмам вміст ампули.
  3. Для додаткового впливу нанести маску, накрити голову поліетиленом і прогріти феном.
  4. Через 15-20 хвилин намочити голову, масажними рухами змити залишки засобу шампунем без сульфатів. При бажанні можна нанести незмивну маску.

Догляд за волоссям після ботокса для волосся

Часто жінки запитують у майстрів, скільки тримається ботокс на волоссі. Все залежить від того, як доглядати за ними. Якщо слідувати інструкціям, ефект зберігається не менше 3 місяців. Особливості догляду за волоссям після ботокс для волосся:

  • щоб корисні компоненти встигли вбратися, голову слід мити через 2-3 дні після відвідування салону;
  • шампунь після ботокса для волосся має бути без сульфатів;
  • не можна сильно затягувати пасма в хвіст;
  • не варто користуватися феном, праскою;
  • пасма необхідно розчісувати знизу вгору;
  • рекомендується харчуватися молочними продуктами, бобовими, злаковими;
  • бажано зволожувати пасма, приміром, ефірними маслами;
  • не можна виходити на мороз без головного убору;
  • бажано пити комплекси вітамінів.

Ціна

Точну вартість процедури і використовуються для неї препаратів неможливо сказати. Остаточна ціна залежить від виробника продукції, довжини пасом жінки, місця виконання, міста та інших речей. Лікувальні засоби можна придбати в інтернет-магазині, спеціалізованих відділах професійної косметики, через каталоги, у майстрів салонів.

Середня ціна на ботокс для волосся в Москві – близько 3-4 тис. без урахування вартості препаратів. Відома фірма, що випускає засоби для лікування – Лореаль. Ціни на її продукцію починаються від 2 тис. рублів. Комплект Honma Tokyo H-Brush обійдеться покупцям на 12 000 рублів. Доступніше за ціною кошти від Кашмір, Естель, Матрикс – від 700 рублів і вище. Їх можна використовувати вдома.

Відео

БОТОКС ДЛЯ ВОЛОССЯ / Процес і результат Tahe MAGIC EFECTO BOTOX

Відгуки

Ольга, 24 рокиКоли була вагітною, дуже хотілося спробувати botox для волосся, але вирішила почекати з-за можливих ризиків. Заздалегідь замовила продукцію Лореаль у подруги, а через пару місяців після пологів поекспериментувала будинку. Чудова річ! Мої кучеряві пасма зберегли текстуру, стали такими шикарними! Мій відгук тільки позитивний.
Ірина, 32 рокиТиждень тому сходила в салон – постригтися, спробувати якусь процедуру для відновлення слабких, тьмяних пасм. Мені запропонували спробувати ботулотоксин. Як на мене, то ціна дуже висока – залишила 4 тис. рублів за роботу та використаний матеріал. Поки тримається, негативних наслідків немає. Думаю, якщо робити самостійно, вийде недорого.
Юлія, 23 рокиНаслухалася відгуків дівчаток про те, як їм подобається ботокс. Нарешті і я спробувала, вибравши недорогу продукцію Кашмір. Засіб не пошкоджує волосся, тримається 3 місяці. Ефект сподобався. Знаю, що його не можна використовувати надто часто, тому що можливі негативні наслідки. Тримається третій місяць, напевно, через кілька тижнів повторю візит в салон.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!