Персикове масло для шкіри навколо очей - корисні властивості, застосування

З-за високого вмісту вітамінів і поліненасичених кислот персикове масло активно застосовується в косметології, при проведенні омолоджуючих процедур. Воно має здатність розгладжувати мімічні зморшки, відновлювати тонус тканин, поліпшувати колір і структуру шкірного покриву.

Правила використання

Косметичний засіб від зморшок навколо очей використовують для підвищення пружності шкіри, стимуляції вироблення колагену, регенерації клітин епітелію, підтримки їх цілісності та структури.
Для досягнення омолоджуючого і зволожуючого ефекту засіб застосовують за такими правилами:
  • Наносять на попередньо очищену шкіру, після проби на алергічну реакцію.
  • При використанні в чистому вигляді невелику кількість наноситься на нижні і верхні повіки кінчиками пальців легкими постукуючими рухами.
  • Після закінчення більшості процедур залишки кошти знімають сухим ватним тампоном.
  • Косметологи не рекомендують застосовувати засіб частіше одного разу за добу.

Способи застосування персикового масла

Персикове масло для повік і зони навколо очей використовують у чистому вигляді (для зняття макіяжу, зволожуючого догляду), або включають до складу масок проти зморшок. Ефективні такі варіанти застосування:

  • Зняття макіяжу: на чистий ватний диск наносять кілька крапель засобу, знімають косметику з очей. Після завершення процедури залишки продукту не знімають з особи, щоб домогтися максимального зволожуючого ефекту.
  • Для усунення темних кіл під очима: на ніч або після пробудження до нижніх повік на 10-15 хв. прикладають ватяні диски, змочені в підігрітому до температури 15-18 градусів олії. Залишки знімають серветкою або ватяним тампоном.
  • Поживна маска з зволожуючим ефектом: змішують персикове (1 ч. л.), мигдальне та оливкова олії (по 3 краплі). Мазати отриманою сумішшю шкіру краще ввечері, залишити на 15 хвилин. Залишки маски видаляють сухим способом.
  • Омолоджуюча маска з гліцерином: змішати 1 ст. л. трохи підігрітого персикового екстракту з 1 ст. л. гліцерину і 2 краплями нашатирного спирту. Тримати компреси на століттях, змочуючи одержаним складом ватяні диски. Через 15 хвилин прибрати залишки суміші.

Відео

Персикове масло для особи. КОРИСТЬ і ЗАСТОСУВАННЯ персикового масла для обличчя

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!