Як швидко засмагнути в солярії

Ваша мрія – бронзова, рівна шкіра? Щоб домогтися такого результату, не обов'язково проводити під виснажливим сонцем довгі години. Саме ефективне і просте рішення, доступне в будь-який час року – засмага в солярії. Після кількох сеансів шкіра набуває шоколадний відтінок, навіть якщо вона від природи бліда. Головне – знати, як засмагати в солярії.

Правила засмаги в солярії

Насамперед, дівчині слід відвідати лікаря і переконатися, що немає протипоказань до засмаги. Він не рекомендується при наявності гіпертонії, дерматиту, бронхіальної астми, захворювань шкіри, печінки, щитовидної залози. Засмага може принести шкоду, якщо жінка проходить гормональну терапію, п'є антибіотики, сечогінні, психотропні засоби.

Щоб шкіра набула благородний колір, потрібно слідувати певним правилам:

  1. Користуйтеся тільки спеціальною косметикою для солярію, яка володіє захисними, активізує процес пігментації властивостями. Кошти, призначені для засмаги на сонці, не підходять.

  2. До процедури, не приймайте душ, не використовуйте мило, щоб шкіра не залишилася без захисної жирової плівки. Також не потрібно робити епіляцію.
  3. Щоб добре засмагнути, змивайте з обличчя і шкіри косметику, інакше вона може сприяти утворенню пігментних плям.
  4. Перед сеансом зніміть контактні лінзи. Для захисту очей скрізь пропонуються спеціальні окуляри, якими обов'язково слід скористатися.
  5. Трусики слід залишити на тілі, зняти бюстгальтер, а соски рекомендується захистити спеціальними наклейками або закрити їх долонями.
  6. Після процедури відпочиньте, прийміть душ і скористайтеся зволожуючим кремом для заповнення вологи.

Через скільки проявляється засмага після солярію

Темне забарвлення на шкірі з'являється внаслідок опромінення тіла довгими хвилями при виробленні меланіну. Інтенсивність залежить від потужності ламп, кількості сеансів та інших факторів. Коли засмага проявляється після солярію? Час залежить від типу шкіри і кількості вмісту меланіну. У смаглявих результат видно вже після першої процедури, іншим потрібна більша кількість сеансів. Якщо дівчина тільки починає засмагати, спочатку має накопичитися певну кількість пігменту. Після кожної процедури скорочується час появи засмаги, збільшується стійкість.

Як краще загоряти в солярії перший раз

Почніть з мінімальної кількості часу з урахуванням фототипу. Наприклад, власницям світлої шкіри, сірих, зелених, блакитних очей і світлих волосся перший раз слід засмагати близько 3-5 хвилин. Не варто скупитися – швидкий загар принесе більше шкоди, ніж користі. Самим безпечним солярієм для першого разу вважається вертикальний, в якому ультрафіолет розподіляється рівномірно. До процедури випийте манговий або морквяний сік, щоб швидше отримати гарну засмагу.

Скільки засмагати в солярії

Фахівці рекомендують до 10 процедур, але іноді вистачає 6-7 з тижневим проміжком. Далі отриманий відтінок слід підтримувати, відвідуючи салон раз в 7 днів. Швидкий варіант отримання засмаги – 2-3 відвідування за тиждень на протязі 14 днів, далі по 8-10 хвилин щотижня. Слід уточнити у фахівців, яка потужність у апарату, скільки часу можна проводити в солярії зараз.

Тривалість одного сеансу

Скільки потрібно засмагати в солярії? Це залежить від типу і характеристик шкіри. Самим чутливим вважається кельтський, для якого характерні веснянкувата шкіра, руде або світле волосся, сірі (блакитні очі). У жінок цього типу шкіра схильна до опіків, і їм слід вибирати лампи з низькою потужністю. Тривалість одного сеансу – не більше 3 хвилин. Темношкірим, з каштановим, чорними волоссям, сірими або карими очима дівчатам можна сеанси тривалістю до 10 хвилин. Для досягнення результату їм вистачає декількох процедур.

Як часто можна засмагати в солярії

Не прагніть знаходитися в солярії кожен день поспіль. Є правило, згідно з яким за рік має бути не більше 50 процедур, а тимчасовий проміжок між походами – більше 48 годин. Оптимальна частота – 1-2 відвідування за тиждень. Курс – близько 10 процедур. Шкіра обов'язково повинна відпочивати, тому проводите курси не частіше 2 разів на рік. Щоб довше зберегти відтінок, використовуйте спеціальні закріплювачі і щодня зволожуйте тіло.

Чи можна засмагати в солярії щодня

Правильно розподіляйте час для відвідування. Кожен день засмагати не можна ні за яких обставин, навіть якщо мазати правильної косметикою, використовувати стікіні або вибирати турбосолярій. Якщо завжди ходили в одне місце, знайомі з апаратом, але була тривала перерва, обов'язково перевірте, як реагує шкіра на штучний ультрафіолет. Ця рекомендація пов'язана з тим, що в організмі могли відбутися зміни.

Як посилити засмага в солярії

Під час засмаги шкіра втрачає багато вологи через розігрівання тканин і посиленого потовиділення. Щоб захистити її від ультрафіолету, швидше досягти шоколадного кольору, необхідно використовувати спеціальну косметику. Якщо запитати фахівців про те, як швидко засмагнути в солярії, вони обов'язково порадять використовувати стимулятори та закріплювачі. Дізнайтеся про них детальніше.

Масло для швидкого засмаги

Корисний засіб, що захищає від дії ультрафіолету і активує пігмент, що відповідає за колір шкіри. Після нанесення масло для засмаги в солярії вбирається через пори, робить позитивний вплив, утворює зовні захисну плівку. Популярні косметичні засоби:

  1. Garnier. Призначений для отримання стійкого, гарного кольору шкіри. Містить базисні і абрикосове масло.

  2. Sun. Сприяє посиленню благородного кольору, інтенсивно зволожує шкіру.
  3. Floresan. Як і попередні засоби, підсилює результат засмаги. Результат може з'явитися після одного нанесення.

Краплі для засмаги з бета-каротином

Як засмагнути в солярії, приймаючи краплі? Це кошти, які можна пити під час активної засмаги і після нього, щоб зберегти шоколадний відтінок. У нас найдоступнішим є Веторон, здатний допомогти навіть дівчатам з блідою, дуже білою шкірою. Його треба приймати, розвівши 10 крапель у склянці води. Влітку засіб можна пити кожен день, але не більше 3 місяців. Бета-каротин, потрапляючи в організм, перетворюється на вітамін А, посилюючи загар.

Відео: як швидше засмагнути в солярії

Як швидко засмагнути в солярії?

Відгуки

Ірина, 35 роківЯк швидко засмагнути в солярії? Я знаю секрети і хитрощі, якими можу поділитися. Ніколи не купайтеся, не мийтеся перед процедурою – це перша заповідь, яку слід дотримуватися всім. Якщо потрібно терміново сходити в душ, або перетерпите, або відмовтеся від солярію, інакше колір ляже нерівно. Красива зовнішність важлива для нас, не псуйте її помилками.
Ольга, 27 роківБільше не потрібно чекати літніх днів, орієнтуватися на розташування сонця, адже я знаю, як швидко засмагнути у вертикальному солярії. Мало використовувати креми, масла для догляду - допомога від них незначна. Пийте вітаміни, краплі, наприклад, Веторон. Засіб сприяє посиленню засмаги, і ви отримуєте такий шикарний колір!
Юлія, 24 рокиКілька місяців користувалася в солярії звичайними сонцезахисними засобами, не здогадуючись, що це неправильно. Результат теж був не дуже. Майстер порадив вибрати спеціальне масло або лосьйон, що я і зробила. Зараз за його порадою використовую тільки горизонтальне косметологічне обладнання. Дуже задоволена.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!