Міцні колготки - найбільш міцні і якісні

Раніше дами постійно задавалися питанням: «Які колготки найміцніші?». Шукали якісний товар шляхом нескінченного придбання безлічі капронових виробів. Нарешті проблема з повсякденними затяжками вирішена. Торгові марки Elaslim, Lastislim, і Marks Spencer зараз випускають колготки, які не рвуться.

Міцні колготки Elaslim

Міцні колготки ще недавно порівнювали з нереальним, фантастичним винаходом. Цей очікуваний подарунок дамам перевернув уявлення про такої продукції в цілому і посідає перші позиції в рейтингу корисних винаходів. Надійні панчішні вироби володіють такими характеристиками:

  • Назва моделі –колготки Elaslim.
  • Ціна. Їх вартість може коливатися. Це залежить від того, в якому місці ви робите покупку. В цілому, вам доведеться віддати за пару колгот 850 - 1650 рублів. Їх можна купити в інтернет-магазині офіційного виробника.
  • Характеристики. Секрет міцності колготок, криється у своєрідному плетінні волокон і особливому матеріалі. Армована нитка здатна тривалий час зберігати форму виробу, і не піддаватися різним пошкоджень ззовні. Онлайн каталоги являють широкий вибір колірної гами колгот. Приємний на дотик матеріал і оптимальна товщина припадуть до душі багатьом жінкам.
  • Плюси:

+ колготки не рвуться, тривалість їх носіння буде більше в 2-3 рази в порівнянні зі звичайними панчішно-шкарпетковими виробами;

+ вони здатні скорегувати фігуру, зменшити обсяги і приховати недоліки;

+ за рахунок стягуючої ефекту колготки надають фігурі стрункість і грацію;

+ не викликають алергічних реакцій.

  • Мінуси:

- надміцні колготки Elaslim для когось можуть здатися незручними;

- перший час під час експлуатації колгот можна відчувати дискомфорт;

- стягуючий ефект не всім сподобається.

Lastislim

Ця сенсаційна новинка підкорила серця багатьох жінок. Секрет привабливості цих колготок – прекрасний зовнішній вигляд і висока витривалість. Завдяки їм моделі минулого століття перестали бути актуальними. Дізнайтеся корисну інформацію про бренд, який заповнив ринок новітньою продукцією:

  • Назва продукції – колготки Lastislim.
  • Ціна. На сайті офіційного представника їх вартість 860 рублів. Але аналоги можна купити недорого, хоч і не такі якісні – 450-750 р. Якщо купувати справжні брендові колготки в інтернет-магазинах, їх ціна буде варіюватися від 750 до 1230 рублів.
  • Характеристики. Завдяки унікальній міцної нитки, колготи Lastislim не піддадуться затяжки, стрільцям і потертостей. Протягом тривалого часу вони зберігають привабливий вигляд і насичений колір. Вони приємні до тіла, що неодмінно оцінять чутливі дами.
  • Плюси:

+ основна перевага – це можливість частого прання без втрати кольору;

+ міцні колготки Lastislim не забарвлять ваші ноги в чорний колір;

+ знімають втому в ногах, покращують кровообіг, не перетискають проблемні ділянки тіла;

+ не викликають алергічної реакції.

  • Мінуси:

- замовити їх в інтернеті – не гарантія успіху, аналогів багато і фото на сайтах не можуть гарантувати якість;

- ще один недолік колгот Lastislim – велика ймовірність купити підробку.

Міцні колготки Marks Spencer

З недавніх пір гардероб жінок по всьому світу поповнила пара чудових колгот британської фірми. Панчішні вироби цієї марки мають ряд переваг.

  • Найменування товару - колготки Marks Spencer.
  • Ціна. Міцні колготки Marks Spencer коштують близько 850-1200 рублів
  • Характеристики. Якісні колготки роблять за особливою технологією з зміцнених японських капронових ниток. Оригінальне плетіння здатне витримати великі навантаження. Вони довго не втратять свою форму і колір.
  • Основні плюси:

+ підвищена міцність, вони не будуть рватися навіть при великих навантаженнях;

+ практичність і тривала експлуатація;

+ антицелюлітний ефект;

+ охолоджуючий ефект, дарує легкість і свіжість.

  • Мінуси:

- стягуючий ефект не всім необхідний.

Як вибрати міцні колготки

Для багатьох людей дрес-код став нормою життя, тому вибрати міцні колготки вдало дуже важливо, адже це впливає на ваш комфорт протягом дня. Майте на увазі наступні нюанси:

  • Необхідну кількість ден. При виборі враховуйте, в який час року ви будете носити міцні колготки. У спекотний період варто віддати перевагу щільності 15-20 ден. У холодну пору року в гардеробі обов'язково потрібно мати вироби 40-50 ден.
  • Розмір. Не варто лестити собі при купівлі колгот. Неправильно підібраний розмір спричинить дискомфорт при носінні.
  • Склад. Зверніть увагу, що до складу міцних колгот повинні обов'язково входити recreation нитку і нейлон. Такі матеріали еластичні, мають антиалергійний ефект.
  • Колір. В каталозі вашим вибором надається багата кольорова палітра. Ваше завдання визначитися з варіантом шкарпетки: на кожен день або на свято під яскраве плаття. Уявіть свій гардероб, згадайте кольору, домінуючі в ньому. Оптимальним вибором буде чорний, сірий або бежевий колір.

Відео

Міцні колготки

Відгуки

Ірина, 32 рокиНіколи не вірила, що колготи Lastislim не рвуться. Дізнавшись про можливості їх придбати, сміливо віддала гроші, відкладені на нове плаття, адже без цього елементу гардеробу і плаття ні до чого. Можу сказати, що якість відмінна, ношу їх уже більше двох місяців і ще жодного разу не з'явилася затяжка. Купити їх раджу всім подругам.
Ольга, 26 роківЯк тільки на полицях магазинів з'явилися колготи Elaslim, відразу зробила покупку, не звертаючи уваги на ціну. Після першого виходу в світ, не пошкодувала про гроші, адже вони так ідеально сідає по фігурі, при ходьбі не завдають дискомфорту і мають антистатичний ефект. Зараз колготки – невід'ємний елемент мого образу на кожен день.
Карина Віталіївна, 45 роківЗовсім недавно я стала щасливою власницею колгот, які не рвуться марки Marks Spencer. Ціна на такий виріб не маленька, але взявши в руки калькулятор і порахувавши, скільки я до цього віддавала грошових коштів на дешеві колготки-одноденки, переконалася, що зробила правильний вибір. Вони не линяють після прання, приємні до тіла, так і прослужать мені не один місяць.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!