Який чоловік підходить жінці за знаком Зодіаку - гороскопи сумісності за датою народження

Неможливо заперечувати, що сузір'я впливають на наше життя. Перш ніж шукати любов, стосунки, планувати вступити в шлюб, необхідно дізнатися, який чоловік підходить жінки за знаком Зодіаку. Тема стосунків давно вивчається психологами, астрологами. Поєднання людей в якійсь мірі залежить від дати народження, гороскоп на сумісність знаків Зодіаку. Якщо пізнати таємниці, закони астрології, то можна запобігти багато помилки в особистому житті.

Сумісність знаків Зодіаку

Дізнатися сумісність знаків Зодіаку в любові можна з допомогою синастриальной астрології. Цей напрямок виникло у стародавні століття, включає точні розрахунки, аналіз і спостереження. Сумісність по гороскопу ґрунтується на тому, до якої стихії належить знак Зодіаку: вогонь, вода, повітря, земля. З цього можна зробити висновок про схожість інтересів, рівні довіри, можливих конфліктах. Щоб зрозуміти, які чоловіки підходять жінки за знаком зодіаку, необхідно подивитися на зодіакальний круг. Якщо між представниками стихій знаходяться дві позиції, то вони несумісні.

Сумісні знаки

Козероги, Овни, Водолії довгий час можуть уникати сімейних відносин. Раки, Водолії і Риби добре ладнають з представниками своїх знаків і стихій. Такі союзи приречені на щастя, гармонію, взаємне процвітання. Знаки кардинального хреста (Овен, Козеріг, Рак і Ваги) шукають сильну, самостійну половинку. Найвірнішими у відносинах є Тельці, Леви, Водолії і Скорпіони. Це горді, норовливі натури, які за характером моногамні, люблять постійність і з презирством ставляться до тих, хто часто змінює статевих партнерів.

Риби, Діви, Стрільці і Близнюки вважаються більш спонтанними і мінливими особистостями. Партнерів вони обирають схожих на себе. З такими чоловіками ви будете переживати всю гаму любовних почуттів, масу позитивних емоцій. Шлюб з представником цієї четвірки буде вдалим, якщо обидва партнери зможуть стати розсудливим, знайти спільні інтереси, точки дотику. Сумісність знаків зодіаку у відносинах дає шанс вивчити особливості характеру кожного представника, методи поводження конфліктів з ними і пошук точок дотику.

Несумісні знаки

Рак погано уживається з Вагами, перший схильний до спокійного, розміреного життя, а другий постійно шукає авантюр. Водолій не звик бігати, схилятися, коли як Риби по натурі егоїсти і потребують підвищеної уваги. Стрільця і Скорпіона важко ужитися в побуті, сімейне життя їм протипоказана. Скорпіони мають чіткі межі, не піддаються на вмовляння, благання і хочуть тотального контролю. Козероги і Близнюки часто будуть стикатися з конфліктами. Перші завжди керуються розумом, другі – емоціями.

Сумісність гороскопів чоловіки і жінки

Любовна сумісність по знаках зодіаку залежить стихії в деякій мірі. Для складання повної картини важливо знати знак зодіаку і стихії, до якої належить людина вашого серця. Львів і Баранів можуть очікувати приємні емоції від союзу, а Стрільцю та Барана буде важко ужитися, знайти спільні інтереси. Сумісність знаків з представників різних стихій:

  • вода, земля – хороша;
  • повітря/вогонь – нормальна;
  • вогонь, земля – погана;
  • одна стихія – хороша.

В шлюбі

Гороскоп сумісності за знаками зодіаку у любові відрізняється від прогнозу для шлюбу. Пари, які відмінно гармонують у період романтичних відносин, можуть зовсім не уживатися в побуті. Нижче представлена таблиця сумісності у шлюбі. Шкала оцінювання – від 1 до 5. 1 – конфліктний союз, 2 – багато протиріч, 3 – помірні відносини, 4 – хороший союз, сумісні знаки зодіаку, 5 – ідеальні партнери.

Знак

Овен

Телець

Близнюки

Рак

Лев

Діва

Ваги

Скорпіон

Стрілець

Козеріг

Водолій

Риби

Овен

3

2

4

1

5

1

3

1

4

1

4

Два

Телець

2

3

2

4

1

4

1

3

1

5

1

4

Близнюки

4

2

3

2

4

1

4

1

3

1

4

1

Рак

1

4

2

3

2

Чотири

1

5

1

3

1

4

Лев

5

1

4

2

3

2

4

1

4

1

3

1

Діва

1

4

1

4

2

3

2

5

1

4

1

3

Ваги

3

1

4

1

4

2

3

2

4

1

5

1

Скорпіон

1

3

1

5

1

4

2

3

2

4

1

4

Стрілець

3

1

3

1

4

1

Чотири

2

3

2

4

1

Козеріг

1

5

1

3

1

4

1

4

2

3

2

4

Водолій

4

1

4

1

3

1

5

1

4

2

3

2

Риби

Два

4

1

4

1

3

1

4

1

4

2

3

В любові

Сумісність партнерів в коханні залежить від багатьох факторів. Розбіжності, суперечки, конфлікти виникають із-за різних очікувань. Раки повільні, люблять багато думати і аналізувати. Їм не властиво бурхливо виражати емоції, скандалити. Занадто активних партнерів це може дратувати. Близнюки з їх шаленим темпом життя, не можуть всидіти на місці, постійно намагаються дізнатися нову інформацію.

Злопам'ятство Дів не дає їм нагоду пробачити імпульсивні, гарячі вчинки Овна. Недовірливі, сором'язливі Риби будуть блякнути на тлі граціозного, красномовного Лева. Це може викликати заздрість, злість. Якщо враховувати гороскоп на сумісність знаків зодіаку, риси характеру, то можна побудувати міцні стосунки, засновані на любові, повазі.

Фізична сумісність

Чоловіки-овни темпераментні, азартні в ліжку, але швидко остигають. Їх партнерка повинна підтримувати пристрасть весь час, бути гарячою. Дівчата-ови в сексі часто беруть ініціативу на себе, ніж спантеличують Раків, Риб, Дів. На публіці чоловік-телець не проявляє ніжних почуттів, зате тет-а-тет партнерку очікує справжній ураган, Козероги краще підтримують його настрій. Жінки-тельці в ліжку повністю переносять увагу на партнера, з-за чого запам'ятовуються багатьом на все життя, ідеальна сексуальна сумісність з Дівою.

Близнюки не відрізняються моногамією, ідеально поєднуються зі своїми представниками стихії. Раки здатні бути ніжними і чуттєвими, люблять довгі прелюдії, поцілунки, ласки. Без любові вони не займаються інтимом. Ідеальний секс-партнер – Скорпіон, Телець, Риби. Чоловік-лев в ліжку хоче відчувати себе головним, хоче перевершити всіх колишніх коханців партнерки. Хороші коханці – Овни, Леви, Тельці. Жінка-лев віддається на повну тільки сильним, владним чоловікам, якими є Скорпіони і Козероги.

Діви відрізняються скутістю і зажатістю, їм складно довіритися малознайомій людині. Неприступну фортецю зможуть підкорити Тельці і Скорпіони. Чоловік-терези любить говорити компліменти, красиво декорувати шлюбне ложе. З ним жінка відчуває себе королевою. В ліжку їм добре з Левицями, Овнами і навіть з благочестивими Дівами. Жінка-терези чекає від чоловіка романтичних почуттів, ніжності, добре поєднується з Вагами, Водоліями. Скорпіони з вигляду скромні, але володіють потужним потенціалом, часто готові на експерименти. Поєднуються зі всіма знаками.

Який чоловік потрібен жінці за знаком Зодіаку

Перервати низку невдалих відносин можна, якщо дізнатися, які чоловіки підходять жінки за знаком Зодіаку. Особливості характеру, риси, слабкості – все це було написано ще в стародавні часи астрологами. Наука про зірки дозволить більш ретельно вибрати майбутнього партнера, з яким можна створити фундамент міцних відносин. Нижче можна довідатися, який чоловік підходить жінки за знаком Зодіаку.

Овен

Жінки-овни знаходяться під заступництвом Марса. Це пристрасні, сильні особистості, які прагнуть до рівного собі партнера. Овнам потрібні тільки успішні, впевнені чоловіки. Ідеальні кандидати в чоловіки – Скорпіони, Стрільці, Леви. З чоловіками-овнами в відносинах можуть бути конфлікти, там кожен буде тягнути кермо в свою сторону. Остерігайтеся Раків і Козерогів.

Телець

Це знак земних стихій, який знаходиться під заступництвом Венери. Жінки-тельці дуже сексуальні, жіночні, романтичні. Без флірту, уваги чоловіків вони можуть впасти в депресію. Підтримувати вогонь і романтичність у відносинах їм допоможуть Близнюки, Раки, Риби. Іноді буває успішний союз зі Скорпіонами. Уникайте чоловіків-Тельців і Водоліїв.

Близнюки

Жінки-близнюки належать до стихії повітря, під захистом Меркурія. Такі дами талановиті, творчі, добре почувають себе в соціумі. Близнюки на дух не переварюють скупих, дріб'язкових чоловіків. Для створення сім'ї підходять Ваги, Овни, Тельці, Водолії. З чоловіками-близнюками може бути справжня любов, але для сім'ї вони не підходять. Остерігайтеся Дів і Скорпіонів, своєю манірністю вони зведуть вас з розуму.

Рак

Жінка-рак належить до стихії Води, покровитель – Місяць. Вона відрізняється тендітною статурою, витонченістю, красою, лагідним характером. При виборі чоловіків часто орієнтується на зовнішній лиск. Раки люблять добре одягнених, стильних персон. Нехлюйство Близнюків, мовчазність Риб їх часто не приваблює, що правильно. Ідеальний союз буде зі Скорпіонами.

Лев

Жінка-лев вважається представницею вогняної стихії під заступництвом Сонця. В більшості своїй це яскраві, енергійні, успішні, красиві жінки. Вони люблять стиль, шик і зовнішній блиск. Вся життя Левиць схожа на кінофільм. Вони завжди мають в арсеналі запасних шанувальників, тому проблеми вибору немає. З Рибами жінці-леву буде нудно. Хороший союз можливий зі Скорпіонами, Тельцями, Козерогами.

Діва

Жінка-діва належить до стихії Землі, захисник – Меркурій. У неї добре розвинена інтуїція, що дозволяє відсівати непотрібних шанувальників. Діви ніколи не прощають зрад, обману і ліні у партнера. Вони віддані, готові на серйозні вчинки, але у відносинах чекають того ж. Астрологи вважають, що потрібно будувати любов зі Скорпіонами, Раками, Козерогами. Остерігайтеся Львів, Овнів, Близнюків.

Ваги

Жінка-терези являє стихію Повітря, знаходиться під захистом Венери. Вона гармонійна, чуттєва натура. Ваги притягують багатьох чоловіків своєю м'якістю, тактовністю, жіночною енергетикою. Вони не визнають над собою насильства, впертості, грубості. Щасливий союз буде з Раками, Вагами, Водоліями, Рибами. Можливі конфлікти з Левами, Тельцями, Овнами.

Скорпіон

Жінки-скорпіони належать до стихії Води, їх покровитель – Плутон. Вони відрізняються особливою спокусливістю, гордістю, підступністю. До вибору партнера для серйозних стосунків Скорпіони підходять з усією відповідальністю. Їх приваблюють стильні, харизматичні чоловіки, здатні здивувати даму в ліжку. Жінка-скорпіон вимоглива і розбірливий, але якщо закохується, то кидається у вир з головою. Гармонія в шлюбі буде з Дівою, Рак, Рибою, Козерогом. Остерігайтеся Баранів, Львів, Стрільців.

Стрілець

Жінки-стрільці знаходяться під вогняною стихією, протегує їм Юпітер. Вони повністю віддаються почуттям, створені для палкої любові, тому і вибирають чоловіків з темпераментом. Ниття, страждання, скупість – ось те, що відштовхує Стрільців. Заради улюблених вони здатні на багато жертв. Краще вибрати супутника серед Баранів, Терезів, Водоліїв. Розбіжності можливі з Тільцями, Левами, Козерогами.

Козеріг

Жінки-козероги відносяться до земним знакам, під захистом Сатурна. У більшості своїй вони впевнені, мають високу самооцінку, цінують розум, інтелігентність, люблять грати в кішки-мишки з партнером. Їх приваблює сам етап знайомства, побудова взаємин. Козероги люблять завойовувати об'єкт пристрасті, частіше це найкращий чоловік з їхнього оточення. Для укладення шлюбу підходять Тельці, Діви, Риби. Остерігайтеся Овнів, Близнюків, Терезів.

Водолій

Жінки-водолії належать до стихії Повітря під заступництвом Урану. Вони привабливі, яскраві, вміють подобатися протилежній статі. У любовних справах Водолії дуже розбірливі, воліють веселих та активних партнерів. Найчастіше в їхньому житті є багато різноманітних хобі. У любові їх чекає успіх, якщо вибирати партнерів Козерогів, Близнюків, Терезів, Риб. З домашніми Дівами у відносинах буде нудно.

Риби

Жінки-риби належать водної стихії, перебувають під захистом Нептуна. Вони творчі, емоційні, усміхнені, романтичні натури. Часто Риби втрачають голову від сильних, недосяжних, загадкових чоловіків. Раціонально пояснити свій вибір не можуть, але часто їх розум і серце знаходяться в гармонії. Успіх у шлюби можливий з Раками, Вагами, Скорпіонами. Зі Стрільцями у Риб буде короткочасний роман, або невзаємне кохання.

Відео

Самий Вірний Чоловік за Знаком Зодіаку

ВИБИРАЄМО ЧОЛОВІКА ЗА ЗНАКОМ ЗОДІАКУ

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!