Як минулі життя впливають на справжню: карма людини

Є багато варіантів взаємодії людей зі своїм минулим. Одні сильно прив'язані до прожитим життям, інші не відчувають такого впливу. Духовна пам'ять робить прямий вплив на реальність людини. Однак не зациклюючись на негативних спогадах і попередніх втіленнях, знаючи закони карми і те, як минулі життя впливають на справжню, можна вибрати правильний вектор свого руху: взяти відповідальність на себе, не звинувачуючи при цьому долю у всіх бідах і нещастях.

Що таке карма

Вперше поняття карми виникло в Індії. Філософи того часу вважали її законом всесвіту, за яким життя людини безпосередньо залежить від його вчинків. Згідно давньої теорії, фізичне тіло людини з часом гине, а його енергетичний згусток продовжує існування, йдучи в інші світи. Пройшовши етапи очищення, ця енергія знову повертається на землю, але вже в іншій оболонці.

Закон карми

Існує поняття діагностики карми, яке позначає процес пізнання боргів і уроків, які душа повинна пройти в новому втіленні. Ці борги можуть бути не тільки наслідком негативних вчинків, але і результатом поганих думок. Будь-які наші наміри відображаються у Всесвіті, тому уявний негатив надає несприятливий вплив безпосередньо на життя самої людини в колишньому існуванні.

Кармічний код

Число шляху життя дуже просто розрахувати. Для цього потрібно підсумувати цифри вашого народження, отримавши однозначне число. Наприклад, ваша дата 13 червня 1983 р. Складаємо цифри: 1+3+0+6+1+9+8+3=31. Далі вважаємо: 3+1=4. Слід зауважити, що не підсумовуються цифри «11» і «22», так як вони виділені окремою графою. У нашому прикладі ми отримали код матриці – 4. Визначивши своє значення, можна скласти карту долі або розшифрувати своє справжнє призначення.

Чому ми не пам'ятаємо минулі життя

Існування минулих життів для багатьох є загадкою. Людей мучить питання, чому вони про це нічого не пам'ятають. Відповідь знайти важко, хоча б тому, що більшість із нас забуває навіть те, що відбувається з ним у реальному житті. Це властиво будь-якій людині, хоча вся інформація від нас нікуди не зникає, а просто ховається в резервному куточку нашої пам'яті. Наприклад, ви не пам'ятаєте, як навчилися ходити, або як сказали перше слово, але вміння пересуватися і розмовляти від цього нікуди не поділося.

Доведено, що всі ці «забуті» знання знаходяться в ментальної частини мозку і здатні проявитися назовні під впливом певних емоцій або подій. Регресія в минулі життя може бути також здійснена шляхом сеансів гіпнозу, в стані якого рівень свідомості опускається до підсвідомості, в якому зберігаються пригнічені переживання і спогади.

Однак у процесі реінкарнації ми отримуємо нові фізичні, астральні і ментальні тіла, які не володіють інформацією про наших попередніх шляхах, тому «пам'ять минулих життів» нам не доступна, хоча витягти її можна шляхом регресії минулого. Перебуваючи поза зоною доступу, спогади впливають на реальність постійно. Наші переваги, особливості характеру, дивні бажання, недоліки, можливості інтелекту беруть свій початок в минулих втіленнях.

Як карма минулих життів впливає на теперішню

Закон карми вказує, як минуле життя впливає на справжню і майбутню реальність. Від того, який духовний урок ми вивчимо з пережитого досвіду, залежить наше сьогодення. Буває, що деякі ситуації повторюються із завидною регулярністю. Наприклад, ви завжди спізнюєтеся на важливі зустрічі або у вас не складаються стосунки з протилежними підлогою. Це не просто збіг, як може здатися з першого погляду, це життєві, «не вивчені уроки», на які потрібно звернути пильну увагу.

Позитивний вплив

Всі живі істоти несуть відповідальність за свої дії і вчинки. Це закон карми, негативний вплив, якого можна уникнути шляхом усвідомлених дій, не прив'язаних до результатів. Поступаючи по своїй волі, створюючи свою реальність, приймаючи рішення, людина сама творить свою долю. Дуже важливо бачити знаки, які нам підказує всесвіт, і слухати свій внутрішній голос.

Ви можете зіткнутися з почуттям незрозумілого спорідненості з людиною, якого ви тільки що дізналися. Можливо, між вами в минулому була зв'язок, яка часто визначає шлях розвитку цих відносин у даний час. Результатом позитивного впливу такої кармічного зв'язку, може стати вдалий шлюб, міцна дружба чи взаєморозуміння серед родичів.

Негативний вплив

Минулі «забуті» спогади можуть чинити негативний вплив на ваше життя. Це можуть бути незрозумілі страхи, сновидіння або переживання. Наприклад, ви не можете перебувати на великій висоті, у вас починає битися серце, стрибати пульс, з'являється нервова дрож, а люди поруч з вами почувають себе спокійно. Можливо, в одній зі своїх життів ви зірвалися з великої висоти, невдало приземлилися або щось в цьому роді. Змінити минуле і позбутися від впливу негативних дослідів, людина не в стані, в його силах змінити своє ставлення до сьогодення і майбутнього.

Як поліпшити карму

Щоб мати хорошу карму, її потрібно постійно поповнювати, інакше вона буде витрачатися, швидко закінчиться, а втілення в новому сценарії, вас навряд чи приведе в захват. Минуле впливає на майбутнє, від нього залежить стан поточної реальності, проте існують різні способи збільшити своє благочестя:

  • Забезпечення чистоти на всіх планах, як на матеріальному, так і духовному. Це передбачає, як порядок в домі, дотримання гігієнічних процедур, відмова від випадкових статевих зв'язків, так і очищення житла від негативної енергії.
  • Можливість займатися благодійною діяльністю є у кожного. Справа не лише у фінансовій складовій, можна подарувати турботу, посмішку, допомогти порадою або підтримкою. Якщо справа стосується милостині, то гроші краще подавати людям, яким ви вдячні, наприклад, лікарям, вчителям, наставникам. Жебраком ж краще давати одяг чи їжу. Веди, наприклад, виділяють наступні види благодійної діяльності: погодувати або дати нічліг голодному, посадити дерево, надати першу допомогу.
  • Люди, які надають посильну допомогу старшим, отримали в справжньому житті можливість поліпшити свою карму.

  • Надання допомоги може стати полегшення страждання або сопутствие в досягненні успіху. Однак тут потрібно бути гранично уважним, адже у кожного свої уроки життя і ваше завдання не полегшити чиюсь карму, а вказати їм шлях правильного напряму.
  • Дисципліна, яка полягає в правильному розпорядку дня і харчування. Ідеально прокидатися і засинати разом з сонцем, приділяти час практики, вести здоровий спосіб життя, помірно харчуватися, дотримуватися традиції.

Відео

Як минулі життя впливають на життя

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!