До чого сняться змії жінці і чоловікові

Зміст сновидінь був цікавий людям ще в стародавні часи. Жерці і пророки намагалися розгадувати образи, приходять людям під час сну. Завдяки отриманій з підсвідомості інформації людина може уникнути в житті безліч проблем. Нерідко у снах приходять страхітливі образи, наприклад, змії. Однак вони не завжди несуть негативну інформацію.

До чого сняться змії жінці

Сониками, як правило, цікавляться жінки, оскільки природа нагородила їх підвищеними інтуїтивними здібностями. Якщо незаміжньою дівчині приснився сон про змію, то вона, можливо, буде втягнута в любовний трикутник. Підступне плазун уособлює суперницю і для заміжньої дами. Про те, яким буде підсумок цієї ситуації, розкажуть деталі сновидіння. Для вагітної жінки такий сон означатиме народження доньки.

До чого сняться змії чоловікові

Знаменитий майстер психоаналізу Фрейд давав саму позитивну розшифровку сну, коли сняться змії чоловікові. Якщо вірити психоаналітика, то приснився рептилія вказує на пробудження чоловічої сили, підвищеної сексуальності. У сновидінні важливі емоції людини. Якщо чоловік дивиться на плазуна з задоволенням, то в реальності він буде мати приємне романтичне побачення. Якщо ж людина уві сні побоюється змію, то у нього виникнуть проблеми в спілкуванні з жінками.

До чого сниться укус змії

Такий символ не обов'язково вказує на неприємності. За версіями різних сонників, якщо людину уві сні вкусила змія, то це може символізувати, як неприємні чутки або плітки, так і набуття мудрості або багатства. Потрібно правильно проаналізувати деталі, кольори і емоції сновидіння. Якщо приснилася змія, що обвиває і не дає рушити з місця, значить, людині доведеться зіткнутися з життєвими знегодами, яких не зможе протистояти. Якщо рептилія ще й вкусила, то нашкодити можуть люди, до яких було безмежну довіру.

Чорна змія

Як вже згадувалося, змія – знак суперечливий. Різні сонники трактують поява чорної рептилії по-різному. Приміром, згідно з тлумаченням Міллера, побачити уві сні змію чорного кольору, яка нападає і намагається вкусити, означає, що людина опиниться в епіцентрі великого скандалу. Якщо гадюка вкусить, то можна чекати неприємностей. За сонником мудреця Езопа, велика чорна змія в сновидінні говорить про серйозний урок, який приготувала життя. Пройшов його буде даровано ясновидіння і щасливі зміни на краще.

Вбити змію

В Біблії це плазун прийшов до людини у ролі спокусника, тому, якщо сновидець вб'є його, то в реальності піде від спокуси. Сонник Ванги тлумачить ситуацію, як позитивні зміни на рівні держави, які піднімуть моральний громадський дух. Великий Фрейд співвідносить плазун з дітородним органом, тому, якщо сниться вбивство змії чоловікові, це означає, що у нього буде можливість довести дружині свою вірність і уникнути гріха. Хворим сновидіння обіцяє одужання, а тим, хто хоче побудувати кар'єру – високу посаду.

Багато змій

Щоб зрозуміти, чого сниться таке бачення, потрібно згадати деталі: де перебували рептилії, якими вони були, чоловікові наснився або жінці. Сниться клубок змій? Остерігайтеся зради. А якщо вони ще зібралися кусати або вже вкусили, страждання заподіють найближчі люди. Якщо безліч плазунів падають з неба, то може нашкодити особа, яка наділена владою. Якщо гади впали на вас, то в житті чекає боротьба за виживання.

Якщо ви берете в руки кількох змій і вони покірні вашої волі, то знайдете вихід з усіх ситуацій, що випали на вашу долю. Коли навколо сплячого багато слухняних кобр, то він зможе добитися високих постів. Якщо приснилися плазуни у власному будинку або квартирі, то чекайте великого скандалу в сім'ї. Чоловікові клубок рептилій сниться до того, що навколо нього вороги – жінки. Дівчину такий сон попереджає, що заздрісниці-подруги розпускають злісні плітки.

Біла

Згідно соннику Міллера, велика біла рептилія в сновидінні уособлює сексуальну і духовну енергію людини, які потребують коригування. Якщо змійка білого кольору грає, то сновидінню є небезпека піддатися спокусі. Ловити її, означає, що людина, незалежно від статі, буде шукати сексуальні розваги. Доктор Фрейд стверджував, якщо чоловікові приснився біла змія, то у нього є ризик прийняти участь в іграх гомосексуального характеру. Згідно з ісламським сонником, бачити слухняне плазун білого кольору – до можливого придбання майна.

Зелена

За мусульманським соннику плазун уособлює собою неабиякий розум і мудрість. Колір рептилії тлумачення цього образу зраджує по-різному. Коли сниться змія зеленого відтінку, то це обіцяє позитивні зміни в житті особистому. Людині вдасться позбавитися від своїх залежностей і шкідливих звичок. Якщо істота в сновидінні змінює своє забарвлення на синє, то це інтерпретується, як небажання чи неготовність сплячого до нового способу життя.

Товста смарагдова анаконда-красуня нагадує про невирішених справах і відкладених проблеми сновидця. Бачення попереджає – пора відрегулювати спірні питання, інакше вони будуть вирішені не на користь людини. Якщо плазун яскраво-зеленого відтінку без агресії до сплячого, то його чекають нові цікаві знайомства та пригоди. Тримайте зелену рептилію в руках? Сонник Міллера попереджає: незначні події принесуть клопоти і переживання.

Жовта

Якщо ви вбиваєте жовту рептилію, яка збиралася вас кусати, то це символ безкомпромісної рішення, прийнятого вами. Майстер психоаналізу Фрейд трактує появу в сновидінні такого плазуна інакше. На його думку, якщо вас вкусила величезна жовта гюрза або ви спробували її поцілувати, то у вас є необхідність орального сексу. Психіатр у всьому бачив сексуальне начало, тому якщо в сні ви танцюєте з коброю такого кольору, він розцінює це як бажання любовних відносин. Бачити уві сні жовту змію, що звисає над вами – це передвісник хвороби.

У воді

За версією снотолкователей, побачити водяних плазунів – до небезпеки, яка пов'язана з минулим людини. Дворянський сонник пов'язує сюжет про пливе гадюці з ризиком для сновідящого зануритися в меланхолію, а якщо змеючек багато – слід остерігатися затяжної депресії. Однак якщо сниться змія у воді, але через час з неї виповзає, то це обіцяє одужання. Якщо водна рептилія вас покусала – остерігайтеся в реальності водної стихії. Боротися з великим пітоном у воді, означає емоційний сплеск. Негативні емоції завадять вам реалізувати задумане.

Величезна

Найчастіше такий символ не дуже сприятливий, але якщо приснився рептилія налаштована доброзичливо, то сновидець має можливість домогтися бажаного. Людина має високий потенціал, який дозволить протистояти будь-яким труднощам. Бачити уві сні велику змію чорного кольору означає, що спящему не вдасться подолати якусь фізичну перешкоду. Трактувати сон можна по-різному, в залежності від виду рептилії:

  • строката – яскраві події, цікаві пригоди з прихованою небезпекою;
  • золота – успіх, багатство, велика прибуток;
  • біла – дотик людини до небезпечних знань;
  • пітон – прихована сила сплячого.

Червона

Яскраво-червоний колір рептилії оповідає про те, що скоро ви потрапите в ризикову ситуацію. Який буде результат, залежить від деталей сновидіння. Якщо червона змія уві сні знаходиться в клітці, то побоюйтеся ворога, який вотрется в довіру. Швидше за все, він знаходиться серед кращих друзів. Зустріч з повзучої тварюкою червоного кольору на природі обіцяє в реальності приємна подорож, а якщо в приміщенні – остерігайтеся злодія.

До чого сниться мертва змія

По соннику Міллера – побачити вбиту рептилію, значить, перемогти ворога. Він стверджує, що загибель уві сні цих тварюк є наданням надії перемогти свої гріхи. Якщо сниться вбита змія, яка кусає, то остерігайтеся удару в спину, не втрачайте пильність. На думку провидиці Ванги, убите плазун символізує тріумф світла. Якщо уві сні мертвих гадів було багато, то сновидінню належить здобути багато перемог. На Сході перед плазунами схилялися, тому вважають такий сон невдалим знаком: у людини не вийде вирішити нагальні проблеми.

Маленька

Зловити невелику гадюку уві сні, на думку психолога Густава Міллера – це оволодіти ситуацією, вирішити невелику проблему. Маленькі змії уві сні для жінки – це лицемірство подруг. Бачити грають з гадюками дітей, означає замішання людини, яка намагається знайти ворогів серед своїх друзів. На думку езотериків, побачити маленьких чорних рептилій – до душевної дисгармонії і внутрішнього розладу з самими собою. Дворянський сонник стверджує, що білі змійки принесуть спящему невеликі гроші.

Отруйна

Таке сновидіння віщує плітки, підступи недоброзичливців, велику небезпеку для людини. Хорошою ознакою буде, якщо зловити отруйну кобру, вбити або з'їсти. Якщо приснилося, що рептилія вкусила за руку – нашкодять хороші знайомі, за ногу – до небезпеки на дорозі, тому поїздку краще скасувати. Сон зі зміями, які повзуть на водопій, означає, що хтось із близьких задумав зраду щодо вас. Якщо кобра танцює під дудку, то сплячої має недоброзичливця. Якщо людина сама грає, то має перевагу над своїми ворогами.

До чого сниться тікати від змії

Людині властиво боятися рептилій, тому внутрішні страхи завжди дають про себе знати під час відпочинку. Якщо приснилося, що сновидець тікає від змії, то наяву сплячий боїться сутички з ворогами або не хоче вирішувати нагальні проблеми. Іноді подібне сновидіння вказує на нерішучої людини, який не хоче брати відповідальність за своє життя і постійно пристосовується. Фрейд вважав, що тікати від повзучого плазуна – це проявляти страх перед близькістю з протилежною статтю.

Нападниця змія

З одного боку такий сон попереджає про підступність і злісних нападках, а з іншого – напад змії означає отримання великого прибутку або спадщини. Важливі деталі сновидіння. Сонник Міллера обіцяє використання сновидця впливовою людиною в своїх цілях, але якщо нападає зелений аспід, то це відмінна ознака, оскільки цей колір означає життєву силу, енергію.

Якщо плазун повзає по тілу жінки, а потім нападає, але не кусає, то у неї можлива швидка вагітність. Коли приснилося, що рептилія накинулася і стиснув шию, то сновидящий нещасливий у шлюбі. З точки зору східних сонників – нападниця кобра несе людині мудрість, тому такий сон обіцяє новий період життя. Чим ближче до вас рептилія, тим ближче вдалий момент, який треба постаратися не пропустити.

Відео

СОННИК ДО чого сняться ЗМІЇ?

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!