Камінь за знаком зодіаку - властивості талісману

В далеке минуле сягає корінням прагнення людини заручитися підтримкою вищих сил у втіленні своїх задумів. Стародавні люди були ближче до природи і змогли виявити закономірності, як у різних справах можуть допомогти в якості амулета різні мінерали-талісмани за знаками зодіаку. Скористайтеся цими знаннями – підберіть собі надійний оберіг!

Камені знаків зодіаку

Прикраси з використанням таких натуральних матеріалів – не просто ювелірні вироби. Якщо вірно вибрати камінь по даті народження і році, цей талісман посилить певні якості людини, приверне до нього удачу, багатство. Такий предмет, коли він підібраний згідно з рекомендаціями особистого гороскопа, може бути гарним оберегом, захистити свого власника від хвороб і негативного зовнішнього впливу. Розгляньте, які камені за знаком зодіаку, дати народження вам підходять. Скористайтеся цими знаннями, адже ні жінкам, ні чоловікам ніколи не завадить надійний талісман.

Овен

Цим діяльним представникам вогняної стихії відмінно підходить найвідоміший дорогоцінний природний матеріал – алмаз, який після ограновування стає діамантом. Даний камінь знаку зодіаку Овен немов живить свого власника силами для нових звершень, допомагає швидко оговтатися після невдалих періодів. Рубін теж буде сприяти таким людям при відновленні сил і рух до перемог. Ще Овнам підходять сапфіри, аметисти і султаниты, причому останньому оберегу приписується властивість попереджувати про небезпеку у випадку такої на ньому з'являться тріщини.

Телець

Людям, народженим в останній декаді квітня і в перші дві декади травня місяця, відповідають по-весняному яскраво-зелені талісмани. Найкращі камені для знака зодіаку Телець – дорогоцінний смарагд та напівдорогоцінне хризопраз. Завдання, яке під силу першому амулету – принести своєму власнику успіх у справах, допомогти збагнути життєву мудрість, подарувати радість, зберегти любов. Другий камінь-талісман не тільки залучає хороші доходи і захищає від невдач, але і здатний вирішити багато проблем зі здоров'ям.

Близнюки

Які природні прикраси будуть корисні для представників цього подвійного символу? Агат, александрит, топаз, берил – ось корисні камені за знаком зодіаку – Близнюки. Агату під силу допомогти своєму власнику приймати правильні розсудливі рішення. Олександрит сприяє врівноваженості характеру, згладжуванню внутрішніх протиріч. Цій же меті служить топаз, а ще він допомагає запобігти негативний вплив стресів, швидко оговтатися при психічному та фізичному виснаженні. Берил буде талісманом для Близнюків, які вирішили присвятити себе кар'єрі.

Рак

На цих людей сприятливий вплив роблять перли, смарагд, місячний камінь і хризоберил («котяче око»). Камені для знака зодіаку Рак допоможуть представникам даного символу в різних сферах життя. Так, під впливом перлів зможуть розвинутися їх приховані таланти, а ще така прикраса буде гарним оберегом. Йому приписують властивість захищати своїх господарів від негативу, а дівчат – ще й від нерозділеного кохання. Камінь за знаком зодіаку «котяче око» дасть сили подолати свої недоліки, смарагд позбавить від зайвої замкнутості, а місячний мінерал буде супроводжувати в любовних справах.

Лев

Людям цього вогняного знаку захист талісманів теж не завадить. Які дорогоцінні камені підходять Левам? Їм обов'язково треба мати сонячний бурштин, щоб вищі сили сприяли їх здоров'ю та вдалому звершенню справ. Хризоліти і топази теж корисні Левам. За повір'ями, ці мінерали для знаків зодіаку є покровителями в справах, допомагають добитися прихильності оточуючих. Рожевий кварц – мінерал, який пророкує власнику довге забезпечене життя. Самоцвіт сердолік допоможе Левам побудувати затишний сімейний вогнище, особливо корисно його вплив на жінок цього знака.

Діва

За цим знаком гороскопу закріпилися свої дивовижні магічні покровителі. Камені Діви – це хризоліт, нефрит і яшма. Допомогу в справах, привабливість для оточуючих, заступництво в навчанні – за це відповідає хризоліт. Він допоможе Дівам позбутися від надмірної консервативності, так часто блокує їх ріст і розвиток. Самоцвіт яшма дарує своєму власникові мудрість, толерантність, здатність підтримувати хороші відносини в родині. Нефрит, який багатьма народами шанується як священна мінерал, охороняє Дів від різних хвороб, укріплює їх життєві сили.

Ваги

Які амулети варто доглянути людям, народженим під цим символом гороскопу? Камені Ваг – це аквамарин, опал, лазурит і аквамарин. Напівдорогоцінне аквамарин врівноважує різкі зміни настрою. Підтримувати душевний спокій допомагає і турмалін, а ще він сприяє творчості. Лазурит згладить мінливість і двоїстість натури, властиву Терезам, підвищить життєві сили свого господаря, прояснить розум. Опал принесе Терезам гармонію і здатність сконцентруватися на важливих справах.

Скорпіон

Які талісмани будуть сприяти представникам цього сильного неоднозначного знака? Аквамарин, гранат, чорний опал – ось камені Скорпіона за датою народження. Небесно-блакитний аквамарин пророкує своєму власникові щасливий сімейний союз, а ще він зміцнює нервову систему. Гранат посилить магнетичну привабливість Скорпіона, а чорний опал збалансує суперечливі риси характеру свого господаря і направить його на шлях самовдосконалення.

Стрілець

Людям, народженим під цим символом, обов'язково треба обзавестися бірюзою. Це кращий камінь для Стрільця, що дарує сильний імунітет, заповнює недолік рішучості і нівелює надмірну безтурботність. Сприятливий для даних представників вогняної стихії і топаз. Цей мінерал є хорошим амулетом у дорозі, а ще дарує жінкам цього знака плодючість. Топаз допоможе виявляти підступи недоброзичливців, приймати вірні рішення. Такий талісман, як хризоліт, допоможе Стрільцеві уникнути нерозсудливих вчинків, а гранат захистить від поганих впливів.

Козеріг

Які мінерали допомагають людям, народженим під цим символом? Камені за знаком зодіаку Козеріг – рубін, онікс, зелений малахіт. Саме магічне вплив на свого власника здатний надавати рубін: він притягує щасливе кохання, а ще має властивість темніти, якщо господареві загрожує нещастя. Онікс прояснить розум, допоможе доводити до кінця всі розпочаті проекти. Зелений малахіт дуже благотворно впливати на здоров'я Козерога.

Водолій

Представникам цього символу, також не завадить протекція мінералів-талісманів. Людям, чиє сузір'я – Водолій, камені за знаком зодіаку допомагають врівноважувати їх негативний якість рассредотачиваться по дрібницях. Аметист направляє здібності власника в правильне русло, приносить удачу, є дієвим амулетом від різних хвороб. Такі камені за гороскопом, як циркон і гіацинт (різновид циркону), порушать у Водолія прагнення до пізнання, підвищать кмітливість і пам'ять, посилять позитивні зовнішні впливи.

Риби

Які мінерали нададуть підтримку людям, народженим під цим символом? Камені за знаком зодіаку Риби – перли, аквамарин і аметист. Здавна використовується в ювелірних прикрасах перли не тільки буде радувати око перламутровим переливом – він допоможе своєму власникові дотримуватися рівновагу між різними сторонами життя, вбереже від пристріту і принесе достаток і довголіття.

Аквамарин не тільки заземлит люблять перебувати в зайвих мріях Риб, але і додасть їм деколи не вистачає сміливості для втілення заповітних задумів. Цей мінерал вбереже людей, народжених під впливом цього сузір'я, від руйнівного прагнення часто надмірно, у збиток собі допомагати іншим. Разом з аметистом до його власникові прийде мир і спокій в душі, удача в справах, а серце відкриється для нової любові.

Відео

Камені за знаком зодіаку

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!