Дати оголошення на Авіто з реєстрацією безкоштовно

При продажу або купівлі через інтернет будь-якого товару, нерухомості, авто з пробігом, земельних ділянок і багато чого іншого незамінним помічником стала дошка безкоштовних оголошень Авіто. Щодня сайт відвідують кілька мільйонів покупців і продавців, щоб за кілька хвилин або запропонувати знайти потрібний товар.

Як розмістити оголошення на Авіто безкоштовно

Подача публікації не повинна викликати труднощів. Але користувач стикається з деякими питаннями. Покрокова інструкція, як дати оголошення на Авіто безкоштовно:

  1. Щоб стати повноправним користувачем дошки, спочатку треба зареєструватися. У відповідному полі введіть своє ім'я, номер телефону, електронну пошту, придумайте пароль і пройдіть перевірочний тест з картинки.
  2. Щоб уникнути блокування аккаунта, ознайомтесь з умовами угоди. Якщо з усіма пунктами згодні, то тисніть кнопку «Зареєструватися».
  3. Відкрийте свою електронну пошту, знайдіть реєстраційне лист з Авіто і пройдіть по вказаному посиланню. Активувати аккаунт можна протягом місяця після реєстрації.
  4. Після активації облікового запису, ви отримаєте короткий звіт про те, що реєстрація підтверджена. Після переходите в особистий кабінет і вивчайте, як подати оголошення на Авіто.
Дивіться детальну інструкцію, як подати оголошення на Авіто безкоштовно.

Як подати оголошення на Авіто безкоштовно.

Як дати оголошення на Авіто про продаж

Розміщувати публікації про те, щоб купити або продати товар або послугу, легко. Виставити оголошення на Авіто безкоштовно можна так:

  • зайдіть до розділу «Мої оголошення» натисніть на кнопку «Подати»;
  • потім заповнюєте спеціальну форму, вибравши категорію, вказавши місце проживання, назву, опис товару або послуги, контактний номер телефону;
  • визначте ціну товару у гривнях цілим числом без ком;
  • виберіть категорію «Звичайна продаж» і натисніть відповідну кнопку;
  • після натискання кнопки «Далі» публікація буде перевірятися модераторами близько півгодини, потім буде розміщена;
  • відредагувати або зробити платною свою публікацію ви зможете в будь-який момент;
  • в залежності від обраного пакету, ваше повідомлення буде перебувати в пошуку від 30 до 60 днів, після чого ви можете повторно активувати.

Як подати безкоштовне оголошення на Авіто, щоб воно було продають? Для цього не варто давати багато інформації – для вдалого тексту потрібен малий формат. Краще, якщо публікація вміститься в одне речення. Щоб привернути увагу покупця, слід зробити помітний заголовок-рекламу. Використовуйте для призову вигоду або питання, щоб зацікавити потрібних людей.

Як викласти оголошення на Авіто з фото

Потенційні покупці до публікацій з фотографіями виявляють більшу довіру та інтерес, ніж до звичайних текстових повідомлень. Як виставити оголошення на Авіто з фото? Сфотографуйте свій товар у різних ракурсах. Завантажте фото, для чого натисніть кнопку «Огляд», яка розташована поруч з полем завантаження фотографій. У вікні завантажуйте зображення з фотоапарата, локального диска комп'ютера або іншим способом.

Як створити оголошення на Авіто в розділі «Робота»

Подати публікацію про вільної вакансії можуть користувачі, які зареєстровані, як юридичні особи або ІП і вказали відповідні реквізити. В категорії «Вакансії» оголошення подаються платно. Розмістити запит на вакансію приватній особі не можна, а створювати власне резюме може кожен користувач, незалежно від того, юридична він особу або приватне. Розміщення публікації про пошук роботи абсолютно безкоштовне. Як подати оголошення на Авіто роботодавцю:

  • вакансію можна викладати тільки в тому місті, де вона актуальна;
  • дублювання вакансії в різних сферах діяльності не допускається;
  • допускається розміщення однакових вакансій, прив'язаних до місця роботи на різних станціях метро, в різних містах;
  • обов'язково вказується посада, адреса місця проживання, контактний телефон та назву компанії-роботодавця;
  • вакансія «Стажер» – для випускників та студентів, а розділ «Без досвіду» – це набір на практику або стажування.

Як написати оголошення на Авіто про пошук роботи? Знайдіть у категоріях сервісу розділ «Резюме». У полі вибирайте свою сферу діяльності, ставте графік: повний день. Складайте такий заголовок, щоб на нього було бажання натиснути і прочитати всі резюме, наприклад: відповідальний охоронець або веселий ведучий. Опис пишіть нестандартно і цікаво. Додайте своє хобі і захоплення. Заробітну плату поставте середню, щоб не відлякувати роботодавців. Завантажте фото, натисніть на пакет «Звичайна продаж».

Як створити оголошення на Авіто про послуги

Можна подати необмежену кількість публікацій про товари і послуги. Щоб користувачеві сервісу запропонувати свою послугу або пошукати самому, потрібно заповнити поля, як було зазначено вище, а в категоріях знайти розділ «Послуги». Щоб краще виходило знайти клієнтів, треба правильно складати текст, який буде вказувати на перевагу ваших пропозицій. Описуйте не техніку виконання, а ті емоції та почуття, які не залишать клієнтів байдужими. Додайте до послуги якийсь бонус, щоб зацікавити людей, а після зазначення ціни пообіцяйте знижки надалі.

Відео

Як подати оголошення на Avito

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!