Значення ліній на руці

Хіромантія – цікава наука, що практикується з давніх часів. Ворожінням по долоні займалися в Тибеті, Індії, Італії, Китаї, Греції та інших країнах. У сучасному світі хіромантія давно вийшла за рамки передбачень. Це практично точна наука, здатна не тільки розповісти про будь-яку людину, але й передбачити її можливу долю. Лінії на руці, що вони означають? Відповісти на непросте питання зможе кожен. Для цього необхідно вивчити відповідну інформацію і попрактикуватися. Дізнайтеся про основних значеннях обрисів на долоні людини.

По якій руці дивитися лінії на долоні

На долонях міститься безмежна інформація про їх власника. Вона унікальна – в світі немає однакових ліній на руці. Фахівці під час ворожіння переглядають лінії на правій руці, так і на лівій. Для правшів права рука вважається активною, ліва – пасивною, у лівшів все навпаки. За пасивної долоні судять про те, з чим людина народився: вона відображає минуле, розкриває характер, розповідає про етапи формування особистості, показує ступінь родинного впливу. По ній судять про те, яка тривалість життя визначена з народження. До 21 року досліджують пасивну руку.

Не менший інтерес у хіромантів викликає активна долоню. По ній роблять висновки про те, як людина у своєму віці розпорядився своєю долею і тим, що було дано при народженні. Права рука показує сьогодення, майбутнє. Дослідивши її, фахівці бачать, який спосіб життя людина веде на момент ворожіння, про що мріє і що хоче досягти. Зазначимо, що інформацію вивчають і порівнюють на обох долонях. Тільки так виходить скласти повну картину долі людини.

Основні лінії в хіромантії

Як читати лінії на долонях, якщо їх так багато? Основні всього 4. Це лінії Серця, Голови, Життя, Долі. Хіромантія по руці має основне правило тлумачення – чим виразніше проявляються вони, тим сильніше розвинені відповідні риси і якості. Чим чіткіше виражені обриси, тим більш сприятливими є їх значення. Якщо ж чітко видно розриви, зірки, невеликі хрести, квадрати, ланцюжки, острівці, це свідчить про неполадки в тих сферах, які вони визначають.

Лінія життя

По ній хіроманти судять про здоров'я, запас життєвих сил, тривалості, якості життя, витривалості. Вона починається з краю долоні між вказівним, великим пальцями і закінчується в районі зап'ястя. Ідеально, якщо риска тонка, чітка, рівна, йде до кінця без переривання і крапок, рисок, трикутників, відгалужень. Лінія, що знаходиться близько до великого пальця, свідчить про брак сил для здійснення задуманого, про часті депресії і нервозах. Якщо знаходиться на великій відстані від пагорба Венери, людина відрізняється стійкістю і життєлюбством.

Важливо: переривання не обов'язково свідчать про небезпеку або наближення смерті. Іноді цей факт інформує про зміну життєвих обставин, різких змінах. Люди з довгою лінією часто живуть довго, але вони не відрізняються величезною життєвою енергією або фізичною витривалістю. При невеликому вигині мова йде про индивидууме стриманому, необщительном, егоїстичному, що має проблеми зі спілкуванням. Чим вигин більше, тим більше енергії і життєздатності, але якщо вона в кінці стає тонкою і неясною, ймовірно значне погіршення здоров'я.

Лінія долі

Не завжди просто знайти, так як у деяких вона роздвоюється, змінюється, починається і закінчується в різних місцях. Іноді вона виразно видно на лівій руці і практично відсутня на правій, і навпаки. Лінія долі бере початок біля основи зап'ястя, йде до підстави середнього пальця. Її відсутність ніколи не варто сприймати як відсутність долі: інший раз це говорить лише про те, що людині чужі довгострокове планування, монотонність. Також вона часто перетинається з іншими, змінює своє позначення.

По ній судять про успішність людини, багатство, його рішучості, здатності приймати рішення, досягати поставлених цілей. Якщо вона чітка, добре помітна, то людина, швидше за все, пунктуальний, практичний, заслуговує довіри. Розриви, хрести вказують на можливі проблеми в житті, хвороби, зміну роботи (професії). Ознакою багатства є лінія, що тягнеться до вказівного пальця, невдач – до мізинця. При ворожінні обов'язково враховують інші показники.

Лінія серця

Несе важливі відомості про власника. По ній судять про темперамент, ніжності, чутливості, пристрасності, велелюбність, емоціях, сталості людини. Вона починається під мізинцем (з краю долоньки) і йде до пальців (середнього або вказівного). Довга, пряма, низько розташована, вона говорить про те, що людина здатна на сильні емоції. Чим вона изогнутее, тим емоційніше і чуттєвішими власник. По короткій і високо розташованої роблять висновок про нездатність виражати почуття, певної спонтанності.

Якщо в лінію серця входять невеликі розгалуження, вони вказують на наявність романів, симпатій, таємних прихильностей. Про романтичну історію з позитивним слідом свідчать ті, які плавно зливаються з основною. Про розчарування, невдачі в любові кажуть хрестоподібні ланцюжка, дрібні розриви. Не повинно бентежити її відсутність – у деяких вона з'єднується з лінією голови. Докладніше про те, як читати лінії на правій руці, що вони означають, допоможе розібратися хіромантія з роз'ясненнями та фото.

Лінія голови (розуму)

Становище у всіх різне значення може змінюватись в залежності від особливостей долоні. Вона йде через всю руку, часто починається разом з лінією сонця. Свідчить про ступінь розвиненості розумових здібностей. У розумних людей, які вміють вникати, аналізувати, створювати ланцюжок суджень вона чітка і довга. З них виходять талановиті люди, що працюють з грошима. Коротка, переривчаста означає, що людина не завжди використовує свій розум для вирішення завдань – йому не варто перевантажувати себе розумовою працею.

Коли хіроманти займаються розшифровкою долоні, вони звертають увагу на ступінь її вираженості, наявність розвилок, розривів. Приміром, розгалуження на кінці свідчать про літературний талант, творчий тип мислення, розриви – про неуважності і поганої пам'яті. Бліде, погано виражене перетин - ознака підвищеної нервозності, повільності. У деяких чоловіків і жінок перерізу на двох руках сильно відрізняються – вони змінили долю протягом життя

Другорядні лінії на руці і їх значення

Такі лінії не обов'язково є у кожного, а їх кількість індивідуально. Як правило, у тих, хто сприймає життя просто, не ускладнюючи її, подібних перерізів дуже мало. Як читати лінії на руці, якщо вони є не у кожного? Вони враховуються разом з основними і використовуються для більш точного опису долі людини. І все ж неправильно недооцінювати їх силу. Наведемо пояснення до деяких:

  1. Лінія шлюбу (прихильності, любові). Скільки на руці перерізів, стільки у людини емоційних прихильностей. Лінія кохання на долоні розташована збоку під мізинцем, на пагорбі Меркурія, трохи вище лінії серця. Дослідивши її, професійний хіромант розповість, наскільки ймовірний шлюб як такий, наскільки він буде щасливим, передбачить розлучення.
  2. Лінії дітей. Теж розташовані на ребрі долоні, перетинають лінії шлюбу. За їх кількістю визначають, буде у людини одна дитина, двоє або більше. На активній руці відображається реальна кількість, на пасивній – потенційне.
  3. Лінії подорожей. Розташування – в області пагорба Місяця, на долоні. Вони свідчать про подорожі, які мають певну роль у житті людини, насичених сильними емоціями.
  4. Лінія Марса. Проходить паралельно з лінією життя. Вона говорить про наявність у володаря непересічних талантів, інтуїції, неиссякаемом запас життєвої енергії. Володарі подвійний лінії життя рідко потрапляють в небезпеці, легко вирішують свої проблеми, користуються успіхом, практично не відчувають матеріальних труднощів, досягають успіху в кар'єрі і навіть отримують спадщину. Важливо не сплутати її з лінією прокляття.

Як гадати по руці

Перш ніж дізнатися, що означають лінії на долоні, варто засвоїти кілька правил. Запам'ятайте: однозначних прогнозів не почути навіть від професіоналів, жодна лінія не дає точної відповіді про час і причини смерті. По руках можна розповісти про оточуючих людини, вони несуть інформацію тільки про нього самого і частково про кровних батьків. Важливо розрізняти активну та пасивну долоню. Перша розповідає про сьогодення, друга – про минуле і закладених можливості. Багато про риси характеру, схильності, таланти, здібності розповідають горби і горби.

Навчившись читання по руці, ви зможете розуміти, що означають лінії на долоні ваших близьких і друзів. Не потрібно намагатися зрозуміти все в короткі терміни. Рекомендується почати з чотирьох головних і вже після їх освоєння переходити на інші. Спочатку потрібно оглянути зовнішній вигляд рук, пальців, звернути увагу на структуру шкіри і колір долоні. Після цього робиться висновок про здоров'я, характер, щастя, здібності і нахили.

Відео: значення ліній на долоні людини

Лінії на правій руці, що вони означають? Цікаво, яка доля призначена з народження? Ознайомтеся безкоштовно з представленим відео, в якому всі основні і додаткові лінії позначені у вигляді схеми. Вивчивши інформацію про них, ви зможете з легкістю читати значення лінії на долоні, попереджати нещастя і проблеми. Отримані знання стануть вірним помічником у житті. Ретельно аналізуйте все побачене, перш ніж прийти до загального складного висновку. Не забувайте під час ворожіння враховувати інші фактори та дивіться відео.

Що означають лінії на руці

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!