Як розвинути в собі екстрасенсорні здібності

Скільки ви зустрічали у своєму житті людей, які володіють надприродними здібностями? Деякі дотримуються теорії, що унікальний дар отримують тільки від народження, але є й інша думка: стати екстрасенсом може будь-яка людина. Який варіант вам ближче? Якщо питання, як розвинути в собі екстрасенсорні здібності, що вас зацікавив, то подальші рекомендації можуть у цьому допомогти. Головне – будьте готові до наполегливої і регулярної роботи над собою.

Як стати екстрасенсом в домашніх умовах

Екстрасенс – це людина з надмірно розвиненими по відношенню до звичайних людей органами почуттів. Володар унікального дару може відчувати небезпеку, що наближається, спілкуватися з потойбічним світом або підказати рішення в складній ситуації. Комусь такі здібності дано від народження, іншим же доводиться працювати, щоб їх розбудити. Як же розвинути в собі екстрасенсорні здібності?

Вам потрібно багато тренуватися, виконуючи спеціальні вправи. Відбулися екстрасенси радять при цьому вивчати і теоретичні основи по книгах, написаних досвідченими в цій галузі людьми.

Поради

Як розвивати екстрасенсорні здібності самому? Головне – мати велике бажання і завзятість. Якщо ви сподіваєтеся знайти спосіб, як стати екстрасенсом за 10 хвилин або за тиждень, то знайте – таких не існує. Краще почніть слідувати декільком простим радам як розвинути экстрасенсорику:

  1. Налаштуйтеся на позитивний лад, адже сумніви будуть тільки гальмувати процес.
  2. Уважніше ставтеся до всіх своїм почуттям. Помічати кожну дрібницю, що відбувається навколо і всередині вас, щоб зловити надприродні сигнали.
  3. Записуйте всі ваші сни і бачення. Заведіть для цього спеціальний зошит. Так ви можете відслідковувати, чи є прогрес після занять.
  4. Частіше подумки уявляйте різні картинки. Використовуйте для цього будь-які фотографії. Подивившись пару секунд, постарайтеся з закритими очима відтворити те, що було побачено.
  5. Спробуйте техніку аудиогипноза по навіюванню позитивних думок.

Вправи

Досвідчені екстрасенси рекомендують часто вправлятися. Першими йдуть тренування, які налаштовують розвиток екстрасенсорних здібностей на правильний шлях. Ось деякі з таких вправ:

  1. Сконцентруйтеся на своєму внутрішньому «Я». З закритими очима уявно перенесіть всю свою увагу на точку посередині чола. Вважається, що там розташовується «третє око».
  2. Щоранку складайте прогноз на події, які стануться. Спробуйте визначити якими вони будуть: негативними або, навпаки, принесуть неждану радість.
  3. Намагайтеся вгадати хто прийшов, коли дзвонять у двері або по телефону.

Після цього вводьте в свою практику ще кілька корисних вправ:

  1. Питання. Прокинувшись зранку, задайте собі так званий питання дня. Увечері ви зможете порівняти ранкові відчуття з тим, що сталося.
  2. Стимуляція віщих снів. Коли збираєтеся лягти спати, налаштувати організм на те, щоб побачити віщий сон. Ви повинні засипати з однією тільки думкою – що станеться завтра.
  3. Розвиток інтуїтивних здібностей. Вам необхідно навчитися розуміти, що відчуває або хоче інша людина.

Книги

Кращий помічник людини у вивченні чого-небудь – це книги. Є кілька відомих авторів, які написали про незвичайні здібності та їх розвиток:

  1. Джейн Робертс, «Екстрасенсорні здібності». Після прочитання ви зможете розкрити свій «третє око», який чекає пробудження. У виданні багато інформації про те, як правильно розвинути в собі екстрасенсорні здібності, контролювати силу і сни, передбачати майбутнє і навчитися телепатії.
  2. Олексій Похабов, «Вертикальна воля». Переможець 7 сезону програми «Битва екстрасенсів» у своїй книзі навчає людей відчувати світ і бачити його сутність. Автор вважає, що ця здатність відкриває шлях до екстрасенсорики і змін в житті людини.
  3. Геннадій Кибардин, «Таємниці ясновидіння: як розвинути здібності до екстрасенсорики». Психолог за фахом, автор вирішив з допомогою книги розповісти про власний досвід в ясновидіння.

Камені, розвиваючі екстрасенсорні здібності

Природні мінерали дозволяють власнику налаштуватися на одну хвилю з світом. Який камінь розвиває екстрасенсорні здібності? Ось деякі приклади:

  1. Азуріт – перший з усіх каменів. Володіє силою для збільшення свідомості.
  2. Геліотроп – стародавній камінь, що застосовувався при чаклунстві. Включався до складу перснів і браслетів.
  3. Сардонікс – здатний змусити організм самоисцелиться, налаштовуючи правильну роботу всіх систем. Відкриває власникові доступ до прихованої інформації.

Відео: чи можна розвинути в собі екстрасенсорні здібності

Тема надприродного не перестає бути однією з найпопулярніших. Так чи можна звичайній людині розвинути екстрасенсорні здібності? Це питання цікавить багатьох людей, що прагнуть знайти унікальний дар. Якщо і ви хочете дізнатися, чи під силу звичайній людині самостійно стати екстрасенсом – подивіться відеоролик нижче з корисною інформацією про надприродних здібностях і їх розвиток.

Як зрозуміти, чи є у вас екстрасенсорні здібності? Цікаві факти.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!