Як відновити листування в ВК

Сучасні листи давно втратили височини. Довгі романтичні послання, відіслані поштою, перетворилися в короткі смс-повідомлення, написані в соцмережах або в вотсапе. Тим не менш, листування між людьми була і залишається важливим компонентом соціальної взаємодії. Контакт, як і інші соцмережі, повністю зберігає історію діалогів. Що ж робити, якщо з якихось причин листування зникла? Як відновити листування в ВК, якщо, наприклад, сторінку зламали і видалили всі ваші діалоги? Чи однокласник випадково клацнув не з тієї іконки на екрані телефону.

Чи можна відновити видалені повідомлення в контакті

Повернути стару листування з архіву, завдання під силу тільки тоді, коли сторінка з діалогом ще не оновлювалася. Тоді на місці видалених повідомлень з'явиться кнопка «Відновити». Після натискання на неї листування тут же прийме первісний вигляд. Дуже важливо не перезавантажувати сторінку, інакше історія ВКонтакте буде втрачена назавжди. Тут важлива уважність, оперативність, акуратність. Перш ніж видаляти листування, обміркуйте цей крок. Адже відновити її, навіть через кілька годин, буде вже неможливо.

Часто користувачі радять звернутися в технічну підтримку. Авторитетно заявляю – вона нічим не допоможе! Чому? Тому, як повернути історію повідомлень техпідтримка не має права. Контакт ще не має системи верифікації і не можна з точністю визначити, що відновлення вимагає істинний користувач аккаунта, а не зловмисник. Ніякі вмовляння на них не подіють, адже перед видаленням система попереджає про незворотність дії.

Способи відновлення листування

Домогтися активних дій від технічної підтримки не вдалося? Не впадайте у відчай! Існує кілька хитрих способів, як відновити особисту переписку в ВК. Їх не можна назвати простими, і ні один не дає 100% гарантії успіху. Іноді потрібно спеціальні комп'ютерні навички, але частіше – терпіння і час. Тим не менш, якщо листування має реальну цінність для вас, варто спробувати:

  1. Видаливши свою переписку з ким-то, не забувайте, що інша сторона може дотримуватися іншої думки про вашому діалозі. Попросіть вислати повідомлення свого співрозмовника. Якщо ви листувалися з декількома користувачами, тоді краще попросити всіх учасників бесіди поділитися інформацією. Метод простий, але залежить від людей. По-перше, інша сторона могла видалити ваш діалог. По-друге, співрозмовник має право відмовитися вислати зміст діалогу.
  2. Другий спосіб доступний у разі, якщо у налаштуваннях профілю стоїть галочка навпроти оповіщень про особистих повідомленнях за допомогою E-mail. Якщо пункт виконано, тоді при вході на електронну пошту, ви побачите чужі повідомлення, надіслані вам в профіль. Тут діє обмеження за обсягом символів, тому частково послання будуть втрачені.
  3. Програмне відновлення. Самий ризикований спосіб, так як відкрити для відновлення діалог в ВК з допомогою додатків загрожує зараженням вірусами. Та й послуга активації програмки часто платна. Тут не варто поспішати і кидатися на перше, на що натрапите в інтернеті. Ретельно прочитайте відгуки, дізнайтеся скільки коштує така програмка. Лише після цього – дійте.

Як повернути діалог в вк з допомогою розширення Vkopt

Багатофункціональний додаток до аккаунту VK значно спрощує життя багатьом користувачам. Популярність розширення сприяла появі великої кількості підробок, тому скачувати додаток стоїть лише з офіційного сайту. Якщо установка запитує особисті дані, пароль та інші підозрілі дії – краще відмовтеся. Інакше бути вам зі зламаної сторінкою!

Як повернути вилучені повідомлення ВКонтакте за допомогою Vkopt? Встановивши додаток, праворуч під основним меню сторінки з'явиться напис [Vkopt]. Далі відкриваєте повідомлення і в меню «Дії» вибираєте «Статистика». Виставляєте необхідні параметри і клікаєте «Поїхали!». Через деякий час розширення збирає ваші діалоги з усіма користувачами. Вибравши потрібну, клікаєте на дату і час у правій частині таблички. В результаті, ви перейдете до початку діалогу з користувачем, навіть якщо він був вилучений.

Відеоінструкція: як відновити видалені повідомлення в контакті

Існує безліч способів, як відновити особисту переписку в ВК. Жоден з них не гарантує відновлення повного обсягу зниклої кореспонденції, діалогу або фото. Найпростіший – це попросити співрозмовника вислати діалог. Якщо, користувач, як і ви, видалив повідомлення, або відмовляється піти на зустріч, на допомогу приходять більш хитрі методи. Подивившись відео, ви побачите на практиці звернення в технічну підтримку соцмережі і відновлення даних з допомогою розширення Vkopt.

Як переглянути видалені повідомлення вконтакте

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!