Пошук телефону через Гугл-аккаунт з комп'ютера безкоштовно. Як знайти телефон через комп'ютер

Велика кількість сучасних портативних пристроїв (смартфони, планшети) використовує для управління ОС Android. Це безкоштовний і зручний, яке підтримує багато корисних додатків. Одне з них допомагає знайти телефон через Гугл-аккаунт, якщо ви загубили мобільний або у вас його вкрали.

Як знайти телефон через Гугл

Якщо ви встигли прив'язати до свого облікового запису Google пристрій, то у вас є можливість виконати пошук Google-аккаунт з комп'ютера. Важливо, щоб заздалегідь ви увійшли в свій аккаунт з гаджета. Виконується це в меню налаштувань через пункт «Профілі». Там є спеціальний розділ для Google, де ви просто вводите логін/пароль. Це дуже простий і надійний спосіб, як відстежити місцезнаходження телефону Android через Гугл. Для цього використовується відома усім система геолокації GPS.

Віддалений доступ Гугл

Щоб виконати пошук іди інші дії над вашим смартфоном, необхідно спочатку отримати віддалений доступ до нього. Для цього знадобиться спеціальна програма – Android Device Manager. Доступно додаток для безкоштовного скачування в офіційному магазині Play Market. Цей інструмент допоможе зв'язати учетку з гаджетом і додати в неї google-пристрої. Встановлювати утиліту можна на будь-яку модель мобільного з ОС Андроїд. Щоб знайти смартфон, на ньому обов'язково повинен бути включений маячок GPS.

Віддалене управління Гугл

Після установки додатка Android Device Manager у вас з'явиться можливість проводити віддалене керування Google. До аккаунту буде прив'язаний смартфон і в меню буде кілька пунктів, з допомогою яких можна проводити певні дії над пристроєм прямо з комп'ютера. Ви можете:

  • змусити девайс видавати гучний сигнал для пошуку, якщо втратили його десь в квартирі;
  • знайти телефон з облікового запису Google, якщо на ньому активований GPS-маячок;
  • заблокувати доступ до даних, написати повідомлення, яке буде з'являтися при спробі розблокувати пристрій;
  • видаляти повністю всю інформацію з апарату за допомогою комп'ютера без можливості відновлення.

Гугл-пошук телефону Android

При виконанні описаних вище дій можна знайти смартфон через Гугл. Це можна зробити за допомогою комп'ютера через інтернет все в тому ж меню управління з облікового запису. Працює функція пошуку тільки при включеному GPS-маячки на смартфоні. Якщо апарат знаходиться поза зоною покриття оператора або вимкнений, то провести пошук телефону через Гугл-аккаунт з комп'ютера можливості немає. Для того, щоб подивитися, де знаходиться ваш мобільний потрібно:

  1. Увійти у свій акаунт Google.
  2. Перейти у розділ «Мої пристрої».
  3. Клацнути по потрібному девайсу.
  4. З'явиться можливість подивитися на карті, де система знаходить апарат.
  5. Якщо видно, що смартфон десь поруч, але ви його не бачите, запустіть функцію сигналу, щоб мобільний видавав гучний звук.

Заблокувати телефон через Гугл-запис

В деяких випадках виявити через пошук з комп'ютера гаджет не вдається. Щоб вашим номером не скористалися, а особисті дані не потрапили до стороннім людям, слід знати, як заблокувати телефон через Google-аккаунт. Виконується це дію в тому ж меню, де включається сигнал або відбувається визначення місцеположення апарату. Вам потрібно перейти в кабінет Google і вибрати пункт блокування.

Ви можете виставити новий пароль для свого апарату, при цьому номер заблокований не буде. У вас також є можливість встановити повідомлення на екран привітання. Можна написати ваш інший номер мобільного або адресу. Якщо чоловік, який знайшов девайс виявиться чесним, то він зателефонує чи принесе загублену річ додому за невелику винагороду.

Відео: як відстежити телефон через Гугл-запис

Як знайти телефон? Віддалене керування пристроєм Android за допомогою Google.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!