12 надихаючих книг, які змінюють життя: топ кращих

Читання впливає на життя, змінює мислення і сприйняття. Існує безліч книг, про які варто розповісти. Вони не тільки впливають на людину, але і провокують багато позитивних змін у житті. Якщо вони можуть змінити життя одного, вони зроблять те ж саме з усіма. Деякі з цих книг розкривають філософію, ведуть до духовності і можуть бути корисними для особистісного та кар'єрного зростання.

Де тобі належить побувати (Доктор Сьюз)

Стоячи на порозі незалежного подорожі життя, хоч це закінчення середньої школи або університету, книга покаже, як можна взяти на себе відповідальність за своє життя. Вона додає сміливості слідувати мети і напрямку в житті. Також книга може допомогти «знайти себе» і вжити заходів, необхідних для проходження в обраному напрямку.

Дари недосконалості (Брене Браун)

У книзі «Дари недосконалості» Брене Браун вчить бути вдячними. Люди прагнуть не тільки до усвідомлення власної досконалості, але і визнанням цього іншими людьми. Це може призвести до спустошеності. Однак кожна людина завжди вчитися бути вдячним за те, ким він є. Не треба засуджувати або відчувати себе неповноцінним, незважаючи на надмірний потік ідей та образів, представлених у ЗМІ.

Багатий тато, бідний тато (Роберт Т. Кіосакі)

Ця книга про те, як домогтися нормального рівня доходів. Після її прочитання можна зрозуміти, що в житті було неправильно. Мова йде не тільки про те, щоб працювати за гроші, але і про те, щоб гроші працювали на збільшення бюджету. Виявлення цієї проблеми чи усвідомлення того, що багатство полягає не в випадковості, а у результаті дій, може мати велике значення в житті.

Історія трьох царів (Джин Едвардс)

Чудово написана книга висвітлює три стилю керівництва, взяті з життя трьох царів, згаданих у Біблії: Саула, Давида і Авесалома. Вона буде корисною для досвідчених власників бізнесу і молодих підприємців. Це – безцінний трактат про мистецтво виявлення та ведення справ з хорошим, поганим і жахливим ставленням тих, хто займає високі пости.

48 законів влади (Роберт Грін)

Книга Роберта Гріна, яка стала популярною серед ув'язнених, власників бізнесу і знаменитостей, дає розуміння філософії про те, як стати великим і управляти величчю. З допомогою 48 дивовижних принципів Роберт Грін навчає ефективним і стратегічним методам управління силою і величчю.

Монах, який продав свій феррарі (Робін Шарма)

Чудова історія-байка включає в прості, але ефективні уроки по поліпшенню життя. У ній розповідається історія адвоката, який виявляється в міняє життя Одіссеї. Формулювання розповіді неможливо забути. Ця «абсолютна перлина» книги – повчальна, приємна, глибока і надихає.

Життя Пі (Янн Мартел)

Ця історія стає по-справжньому великої надихає після того, як головний герой, втративши сім'ю в подорожі, побудував відносини з тигром, який змусив його побачити світ по-іншому. Чудове художнє твір Янна Мартеля, краса подорожі у книзі «Життя Пі» може змусити усвідомити і знайти те, що дійсно важливо в житті.

Курячий бульйон для душі (Джек Кенфілд і Марк Віктор Хансен)

Серія надихаючих книг «Курячий бульйон для душі» - блискуча колекція мотивуючих історій для важких періодів у житті. Написані двома з найбільш улюблених натхненних ораторів Америки, зворушливі і надихаючі історії не можуть бути краще цих.

Ейнштейн гуляє по місяцю: наука і мистецтво запам'ятовування (Джошуа Фоер)

Дивовижне дослідження світу конкурсного запам'ятовування, яке перетворюється на глибоке дослідження можливостей і обмежень людського розуму. Книга дає реальну оцінку того, як працює мозок. Вона добре допомагає в роботі і особистому житті. Обов'язково до прочитання!

Влада міфу (Джозеф Кемпбелл)

Ця книга відправляє в духовне подорож, дозволяє виявити індивідуальні особливості. Вона змушує відкрити себе. Виходячи за рамки будь-якої релігійної думки, яка може існувати, поглиблює розуміння власного духовного життя, яка, можливо, вже була встановлена.

Людина у пошуках сенсу (Віктор Франкл)

Надихаюча книга розповідає про досвід Віктора Франкла в період його перебування у концентраційному таборі Освенцим під час Другої світової війни. Незважаючи на страждання і жах, свідкам яких він є, в цій книзі Франкл ділиться витягнутими уроками для духовного виживання. Це дійсно чудовий твір, яке досі залишається надзвичайно впливовим.

Як писати книги (Стівен Кінг)

Іноді кожна людина виявляється зломленим. Стівен Кінг у своїх мемуарах «Як писати книги» розповідає, як йому вдалося подолати складні часи, щоб потрапити на наступний етап. У нього були відмови, і багато разів він «прикладався до пляшки», щоб пройти через це. Книга допомагає зрозуміти, як пережити важкі часи, і що люди не самотні у своєму горі.

А які книги надихають вас?

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!