Як зареєструватися в Скайпі і створити аккаунт - покрокова інструкція

Skype дає кілька можливостей: спілкування будь-якої кількості осіб у чат-конференції, швидкі аудіо та відео дзвінки, дзвінки на реальний номер телефону. Завантаження ПО доступна безкоштовно з офіційного сайту. Універсальна програма російською мовою займає мало місця в пам'яті і доступна на традиційних ПК і новітніх телефонах.

Реєстрація в Скайпі

Використання безкоштовного сервісу вимагає завести аккаунт під унікальним ім'ям. З його допомогою ви отримаєте доступ до свого облікового запису на комп'ютері, мобільному телефоні, ноутбуці або планшеті. Список друзів та знайомих, яких можна викликати на розмову одним клацанням миші або рухом пальця, завжди буде з вами, тому важливо знати, як пройти процедуру. Реєстрація в Скайпі нового користувача проводиться при першому запуску програми на вашому персональному пристрої зв'язку:

  • Щоб створити обліковий запис в Скайп, вкажіть належить вам, адреса електронної пошти, логін і пароль.
  • Закінчення реєстрації вимагає згоди з умовами користування та підтвердження адреси пошти – для цього зайдіть в ящик через поштовий сервіс або безпосередньо в браузері. З цього моменту вхід в програму зажадає тільки введений пароль.
  • На постійно використовується пристрої логін автоматично запам'ятовується. Реєстрація Скайпу дозволити синхронізувати вашу історію повідомлень на всіх пристроях.

Як зареєструватися в Скайпі на комп'ютері

Основний спосіб зареєструватися в Скайпі на комп'ютері – пройти процедуру створення логіна і пароля у вітальному вікні програми. Відеоуроки в інтернеті детально розповідають, як зареєструватися в Skype на комп'ютері. Після реєстрації рекомендується заповнити свою анкету, щоб спростити пошук друзів і родичів для додавання в список контактів:

  • В анкеті вказується ім'я, прізвище, фото, місто або країна проживання.
  • Анкета, на відміну який-небудь декларації заповнюється добровільно – не вказуйте ту інформацію, яку потрібно тримати в секреті.

Як зареєструватися в Скайпі на телефоні

Процедура, що дозволяє зареєструватися в Скайпі на телефоні, не відрізняється від такої для ПК або нетбука. Ви вказуєте базову інформацію про себе, вибираєте логін і пароль. Після того, як реєстрація в Skype завершена, вам відразу доступні дзвінки, чат і відеозв'язок (за умови потужного пристрою). Скачується остання версія програми з сайту skype.com, який ви знайдете в будь-якому мобільному браузері, після чого дотримуйтесь покрокової інструкції.

Як заново зареєструватися в Скайпі

Повторна установка або реєстрація набагато простіше. Можливість заново зареєструватися в Скайпі існує, але ви повинні мати роздільні адреси електронної пошти для кожного нового аккаунта. При втраті або видалення початкового адреси пошти простіше створити новий обліковий запис, починаючи стандартну процедуру реєстрації. Видаліть старий логін користувача з стартового меню запущеної програми після того, як перереєструвалися. Для захисту інформації не створюйте один і той же логін або пароль в системі.

Зареєструватися в Скайпі без електронної пошти

Якщо ви, приміром, хочете використовувати Facebook або ВКонтакте для входу на різні сайти і сервіси, є можливість зареєструватись в Скайпі без електронної пошти. Вхід в програму однією кнопкою вдається зробити через заведений у соцмережі аккаунт. Звідти ж будуть встановлені і збережені ваші контактні дані, стать, дата народження і місце проживання, аватарка і інші особисті дані користувача. Ваші дії покроково:

  • почніть реєстрацію;
  • вкажіть метод входу;
  • виберіть соцмережа;
  • дійте згідно з вказівками Skype.

Відео: як правильно зареєструватися в Скайпі

Як зареєструватися в скайп.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!