Як душа дитини вибирає маму з власного досвіду, духовному і розумовому розвитку

Сім'я – це не просто осередок суспільства, це ще й люди, яких не просто так поєднала доля. Якщо знайти відповідь на питання, як душа дитини вибирає маму ще на небі, то вже при його народженні можна припустити, якою буде його життя і що піднесе йому його карма. Дізнатися про все це допоможуть знання, які складалися в умах духовних вчителів протягом багатьох століть.

Енергія душі дитини

Багато хто погодиться з твердженням, що діти з'являються на світ з багатим досвідом з минулих життів і частково пам'ятають його. Тільки нікому не вдається з перших днів життя використовувати його втілення у матеріальному світі, тому що після народження все починається з чистого аркуша. Зовсім ще молоді душі, які вчинили мало або зовсім ніяких милостивих вчинків в реальному світі, не можуть вибирати собі батьків, аж до того, що можуть навіть не народитися (це відноситься до небажаних вагітностей, які переривають з якихось причин).

Якщо ж душа має вже багато досвіду з минулих життів, то вона може не тільки вибрати собі маму і тата, але і виховати їх так, як їй буде завгодно. 3 енергії: Сат, Чіт і Ананда (санскрит) – складові кожної мани (вищої сили, носієм якої є душа). Поки вона знаходиться поза тілом, то підбирає собі батьків з розвиненими почуттями знання, співчуття, щастя. Для цього вона може спеціально зіштовхувати своїх майбутніх маму і тата з різними ситуаціями на землі, де вони зможуть проявити ці свої якості. Після такої перевірки душа втілюється в їх дитя.

Сат

Енергія Сат є початковою для кожного. Це перший крок на шляху до просвітління. Вона дає ясність, чистоту розуміння всього всесвіту, сенсу життя, благочестя. Прийти до енергії Сат не так вже просто, адже необхідно прийняти світ, людей, які вас оточують, навчитися любити все, що створено не вами. Такими з'являються на світ діти – вони дійсно до всього ставляться так, ніби іншого бути не може, приймають і прощають, поки не забувають про своїх минулих втіленнях.

Чит

Друга енергія Чит – наступна сходинка, яка робить людину краще і вище за інших. Вона допомагає знаходити гармонію з природою, високим мистецтвом. Володіють розвиненою енергією Чит люди – це витончені натури, не схожі на інших. Серед них можна зустріти ясновидців, психологів, людей з надприродними здібностями, в тому числі бачать духів.

Ананда

Найсильніша енергія Ананда щастя є уособленням найвищого блаженства. Ті, хто досяг цього стану, не мають необхідності втілюватися в матеріальному світі, однак якщо це відбувається, то частіше милостиву душу переносить в тіло геніїв, талановитих людей, яких згодом дізнається весь світ за вчинення чогось світлого. Такі мани можуть вибрати собі абсолютно будь-яких батьків, тому що вони вміють виживати в будь-яких умовах.

Як діти вибирають батьків до народження

Душа дитини обирає собі батьків, які приймають все, що приходить, усвідомлено просять її прийти до них вже зараз, обіцяють дати їй все: від доброго виховання до милостивої життя. Залучати душу можна і через пожертвування, заняття благодійністю, вчинені аскези (кинути пити, палити, азартні ігри або інші залежності, що псують життя вашим близьким). Продовжувати розвиватися необхідно навіть, перебуваючи в стані очікування малюка: нерідко мана залишає вагітних жінок з-за неправильного розуміння ситуації того, як душа дитини вибирає маму.

Характер майбутніх батьків

Як душа дитини вибирає собі маму і тата? Часто вона заздалегідь знає, в якій родині їй доведеться рости і розвиватися далі. Характер своїх батьків обирає не просто так: чим молодше мана, тим гірше вона розбирається в людях і тим частіше буває так, що малюк народжується в неблагополучній сім'ї, де батьки алкоголіки, психічно неврівноважені і так далі. Більш досвідчені душі, які пізнали енергію Ананда, можуть вибрати собі зрілих батьків, з якими рости буде в задоволення.

Фізичне здоров'я

Якщо звернутися до фізичного стану, то не завжди мана вибирає здорові пари. Слабкі, залежні, з хронічними захворюваннями люди теж народжують дітей, і до них ніби знову приходить допомогу. В цьому і є призначення душі, які готуються народитися. З появою дитини людина починає молодіти, більше стежити за собою, адже така відповідальність – виховати маленького людини. Та ж проекція відбувається і з міцними фізично людьми: їх діти можуть народитися нездоровими лише тому, що душа впевнена в тому, що батьки впораються і допоможуть дитині стати краще.

Духовний розвиток

Батьки можуть і самі вибрати собі дитя шляхом духовного розвитку. Якщо вони приймуть один одного такими, які вони є, покаються у своїх гріхах, які скоїли при житті, терпиміше ставитися до людей, а тим більше своїм близьким, то в них може народитися геній, світлий чоловік, який буде дарувати людям любов і добро. Просто бажання завести дитину недостатньо: чим більш зрілими стають дружина і чоловік, тим більше шансів народити талановитої людини. Сильні та досвідчені душі дітей вибирають собі батьків по розуму, щоб душа мала змогу духовно розвиватися далі.

Матеріальний добробут

Душа несвідомо вибере майбутніх тата й маму, які зможуть дати все для її розвитку. Не обов'язково це повинні бути тільки багаті люди. В малозабезпечених сім'ях також народжуються діти і живуть так, як дозволяє їх бюджет. При цьому вони теж ходять в школу, отримують досвід з різних ситуацій у житті, стають зрілими і успішними особистостями незалежно від матеріальної сторони життя. Дитина вибирає батьків до народження, щоб вони його навчили або, навпроти, яких доведеться навчити.

Чому дружини бувають безплідними

Безпліддя для багатьох є вироком, однак це не означає наявності проблеми тільки у фізичному плані. Часто батьки не можуть зачати малюка лише тому, що ні одна душа поки не хоче пов'язувати з ними свою долю. Тут грає роль неправильний спосіб життя, залежності, надмірна захопленість кар'єрою. Як тільки подружжя усвідомлюють, що для появи дитини їм слід змінитися (перестати багато пити і палити, проводити більше часу разом, чим на роботі, ставитися один до одного з розумінням), то фатальний діагноз може зникнути.

Відео

Як душа дитини вибирає своїх майбутніх батьків.

Як Душа дитини вибирає своїх майбутніх батьків

Шлюби здійснюються на небесах або Батьків не вибирають?

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!