Чим лікувати чоловічу імпотенцію після 60 років - список найбільш ефективних медикаментів та Бадів

Представникам сильної підлоги необхідно піклуватися про своє здоров'я, інакше рано чи пізно кожен з них може зіткнутися із статевим безсиллям. На допомогу при цьому захворюванні може прийти ліки від імпотенції в 60 років чоловікові – спеціальний препарат, ефект дії якого спрямований на відновлення і підтримання ерекції. Читайте, які засоби здатні допомогти вам зберегти статеву функцію у похилому віці і подолати імпотенцію.

Чоловіче здоров'я після 60 років

Еректильна дисфункція або імпотенція зустрічається у багатьох представників сильної статі та лише деяких ця проблема обходить стороною. З фізіологічної точки зору це пояснюється тим, що з віком в організмі чоловіка виробляється все менше статевих гормонів, особливо тестостерону. На ступінь потягу до протилежної статі це не впливає. Однак, на повноцінний статевий акт чоловікові потрібно витрачати значно більше сил. Є ряд факторів, які погіршують ситуацію і підвищують ризик імпотенції:

  • цукровий діабет;
  • атеросклероз;
  • куріння;
  • неправильне харчування;
  • зловживання алкоголем;
  • стреси;
  • ендокринні захворювання;
  • сидяча робота, що веде до порушення кровообігу в органах малого тазу;
  • психологічний фактор;
  • проблеми з серцем, судинами;
  • хвороби нирок, сечостатевої системи;
  • надмірна вага;
  • неврологічні захворювання.

Ознаки імпотенції у чоловіків:

  1. Для того щоб збудитися потрібно більше часу, ніж раніше.
  2. Пеніс у чоловіка не досягає свого максимального розміру і піднімається не повністю. Для достатньої ерекції потрібно докладати значні зусилля.
  3. Відчуття чоловіка перед оргазмом і під час нього не такі виражені.
  4. Після еякуляції пеніс швидко розслабляється. Щоб викликати ерекцію знову, чоловікові потрібна значна кількість часу.
  5. Яєчка стають не такими пружними, зменшуються в об'ємі. Шкіра на мошонці чоловіки обвисає.

Як поліпшити потенцію у 60 років

Немає такого чоловіка, якому сподобалося б відчувати свою неповноцінність. Існує безліч порад щодо того, як відновити потенцію після 60 років, підтримувати її і залишатися здоровим:

  1. Бажано відвідати сексопатолога, який вміє надавати професійну допомогу. Фахівець зможе точно встановити причини імпотенції або передує їй стану і підкаже, як їх усунути.
  2. Сексуальне утримання впливає на здоров'я літнього чоловіка негативно. Не уникайте відносин з жінками, але не допускайте безладних зв'язків.
  3. Намагайтеся більше рухатися, займайтеся спортом. Не перевтомлюйтеся.
  4. Відмовтеся від шкідливих звичок.
  5. Контролюйте свою вагу. Не допускайте ожиріння.
  6. Харчуйтеся правильно. Пристрасть до жирної, солодкої, солоної їжі веде не тільки до імпотенції, але і до величезної кількості інших захворювань.
  7. Дотримуйтесь режим роботи і відпочинку. Лягайте спати в один і той же час.
  8. Приймайте сидячі контрастні ванни.
  9. На підвищення потенції у чоловіків після 60 впливає вживання певних продуктів. Введіть у раціон побільше яєць, морепродуктів, часнику, бобових, шоколаду, бобових, меду, горіхів.
  10. Є народні засоби для підвищення потенції в літньому віці. Як правило, це різні відвари, настоянки і суміші для прийому всередину.
  11. Існують спеціальні комплекси вправ проти імпотенції для чоловіків. Спробуйте виконувати їх.
  12. Якщо у вас є хронічні хвороби, не нехтуйте їх лікуванням.

Засіб від імпотенції

Не завжди можна вирішити проблему, змінивши свій спосіб життя та керуючись вищенаведеними порадами і методами. Іноді допомогти можуть лише препарати від імпотенції у чоловіків. У медицині є безліч ліків для усунення еректильної дисфункції: таблетки, капсули, мазі і креми, краплі, гелі, спреї. Їх дія спрямована на посилення чутливості, поліпшення притоку крові до статевих органів. Як правило, ефект від їх застосування тимчасовий. Ліки від імпотенції в 60 років чоловікові не усуне причину проблеми, однак, допоможе знову відчути себе молодим.

В наявності є такі препарати за типом дії:

  1. Гормональні ліки від імпотенції. Сприяють виробленню значної кількості статевих гормонів у чоловіка.
  2. Інгібітори фосфодіестерази-5. Підсилюють кровотік у статевому члені.
  3. Альтернативні. Рослинні та гомеопатичні ліки від імпотенції.

Таблетки

Перелік ліків від імпотенції в 60 років чоловікові:

  1. Сиаліс. Таблетки для перорального прийому з основною діючою речовиною тадалафілом. Працюють довше всіх інших ліків від імпотенції у чоловіків – 36 годин. Слід приймати одну таблетку на добу максимум за 15-20 хвилин до близькості. Побічні ефекти у чоловіків виникають рідко, як правило, тільки при передозуванні. Сиаліс при імпотенції не можна пити, якщо ви перенесли інфаркт 3 місяці тому, маєте ниркову недостатність або анатомічні деформації статевого члена.
  2. Віагра. Найпопулярніше серед чоловіків ліки від імпотенції. Дозування цього препарату повинен підбирати лікар. В іншому випадку у чоловіка може погіршитися зір, закласти ніс. Частими побічними явищами ліки від імпотенції виступають травні розлади, нудота, блювання, головний біль. Віагра діє через 30-45 хвилин після прийому, позитивний ефект триває 4-5 годин. Ліки не можна пити тим, хто переніс інсульт або інфаркт менше півроку тому, має проблеми з печінкою або виразку, страждає від занадто високого або низького тиску.
  3. Камагра Голд. Дженерік Віагра. Ліки від імпотенції містить речовину силденафіл. При прийомі другої таблетки за добу спостерігаються яскраво виражені побічні ефекти: головний біль, жар, реакція на світло. Вживання ліків від імпотенції при серповидноклітинної анемії, печінкової і ниркової недостатності, лейкозі, хворобах серця заборонено.
  4. Тадасип. Містить компонент тадалафіл. Діє до півтори доби. Дуже ефективні ліки, яке дозволяється поєднати з невеликою кількістю алкоголю. Протипоказано при печінкової, ниркової, серцевої недостатності, деформованому статевому члені. До побічних ефектів відносять біль у спині, набряки повік.
  5. Левітра. Цей медикамент містить варденафіл. Ефективне ліки, результат дії якого зберігається протягом 12 годин. У добу заборонено приймати більше однієї таблетки. Можливі біль у попереку, порушення зору, підвищення тонусу м'язів, сонливість і запаморочення в якості побічних ефектів. Ліки не можна приймати при множинній мієломі, лейкемії, ниркової недостатності, гіпертонії.
  6. Імпаза. Ліки стимулює ерекцію і є БАДом для боротьби з імпотенцією. Тривалий прийом курсом на 12 тижнів допомагає повністю усунути проблему. Не впливає на роботу серця, тиск, не дає побічних ефектів. Ліки доступно за ціною, його можна купити в аптеці або замовити в каталозі інтернет-магазину.

Креми і гелі

Місцеві ліки володіють такими перевагами:

  • можуть застосовуватися не тільки для лікування, але і для профілактики;
  • швидко діють;
  • зволожують шкіру;
  • сприяють більш тривалого статевого акту;
  • підвищують витривалість;
  • розширюють судини, посилюючи ерекцію;
  • трохи збільшують розмір статевого члена;
  • забезпечують сильне збудження;
  • мають незначні побічні ефекти;
  • не діють на органи і системи організму (травний тракт, серце, нирки тощо).

Перелік ліків, які можуть використовуватися для посилення потенції:

  1. Нітрогліцериновій мазь. Стимулює приплив крові до статевого члена.
  2. Гепариновая мазь. Покращує кровообіг в органах малого тазу.
  3. Максодерм. Швидкодіючий засіб, що забезпечує стійку ерекцію на довгий час. Має судинорозширювальну дію. Випускається у формі крему та мазі.
  4. Химколин. Судиннорозширювальна мазь індійського виробництва з травами та ефірними маслами. Застосовується курсово.
  5. Максисайз. Натуральне ліки у формі крему для посилення ерекції.
  6. HotPowerActive. Гель, що стимулює приплив крові в печеристе тіло члена. Збільшує розмір органу, викликає швидку ерекцію.
  7. V-Active. Спрей для посилення припливу крові до пеніса. Містить феромони.
  8. Med 2002. Крем, застосовується безпосередньо перед статевим актом і збільшує його тривалість. Містить рослинні олії з збудливим ефектом.
  9. Мачо Мен. Збільшує потенцію і тривалість статевого акту. Не містить шкідливих речовин, консервантів.

Кращий засіб від імпотенції

За визнанням більшості чоловіків, які страждають на імпотенцію, найбільш дієвими вважаються ін'єкції ліків. Їх потрібно робити безпосередньо в статевий член. Ліки, що застосовуються у вигляді ін'єкцій:

  • Папаверин;
  • Каверджект;
  • Алпростадил;
  • Фентоламін;
  • Алпростан;
  • Простагландин;
  • Вазоактивний интестинальный поліпептид;
  • Феноксибензамін.

Як вибрати засоби для посилення потенції в літньому віці

Ліків, поліпшують еректильну функцію, випускається маса. До вибору того чи іншого з них кожен чоловік повинен підходити індивідуально. Настійно рекомендується спочатку відвідати лікаря, який визначить причину імпотенції у пацієнта і підкаже оптимальні засоби. Вибираючи ліки, обов'язково зверніть увагу на свій вік, спосіб життя, особливості організму. Завжди уважно вивчайте перелік протипоказань і приймайте засоби строго так, як зазначено в інструкції.

Ціна ліків від імпотенції

Всі кошти пропонують в аптеках, ще ви можете їх придбати в інтернет-магазині. Вартість препарату – один з найважливіших моментів, який грає роль при прийнятті чоловіком рішення про придбання. Якщо ви вирішили купити ліки від імпотенції, ознайомтеся з приблизними цінами в таблиці нижче:

Назва ліки

Орієнтовна ціна в рублях

Сиаліс, 2 таблетки

1800-2700

Віагра,1 шт.

600-800

Камагра Голд, 2 шт.

400-550

Тадасип, 4 шт.

900-1000

Льовітра, 1 шт.

100-1200

Імпаза, 20 шт.

400-500

Химколин

350-500

Максисайз

950-1000

Мачо Мен

900-1000

Відео

Як приймати ліки. Віагра, Левітра і Сіаліс

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!