Лікування аденоми простати содою

Чоловіча половина людства нерідко страждає від серйозного урологічного захворювання – гіперплазії передміхурової залози. Воно виникає з віком, або розвивається на тлі хронічного простатиту і вимагає негайного лікування. На першій стадії захворювання застосовується медикаментозна терапія, але, крім відомих медицині безопераційних методів, існують і народні рецепти. Одним з них є лікування аденоми простати содою. Вона має унікальні цілющі властивості і пропонується в якості додаткової терапії.

Як лікувати аденому простати содою

Лікування аденоми передміхурової залози природними засобами ефективно, але відмовлятися від традиційної терапії не рекомендується. Народна медицина радить вживати бікарбонат натрію малими дозами в профілактичних цілях. Питна сода – не лікарський препарат, вона практично не має протипоказань, але зловживати нею не можна. Способи лікування содою в домашніх умовах:

  1. Теплі сидячі ванни тривалістю 15-20 хвилин. Для приготування цілющого розчину на кожен літр води береться 1 ст. л. харчової соди плюс 1 ч. л. йоду. Ця процедура надає дезинфікуючу дію на простату зовні і знімає больові симптоми.
  2. Мікроклізми з гідрокарбонатом натрію чинять пом'якшувальну дію і прискорюють відновлення тканин, борються із запаленнями. Заздалегідь приготований концентрований розчин, що складається з 100 мл чистої води і 1 ст. л. питної соди, підігрітий до температури 40°З медичної грушею вводиться в кишечник на 20 хвилин. Таку процедуру можна чергувати з водної клізмою, в яку корисно додати ромашку, сік листя каланхое, настій прополісу.
  3. Натрій двовуглекислий також приймають всередину, щоб субстанція впливала на клітинному рівні. Розпочинати прийом слід з чверті поступово доводячи до половини чайної ложки на склянку гарячої води або натурального молока. Пити такий розчин рекомендується 3 рази в день за 30 хвилин до їжі.

Курс проведення процедур займає як мінімум 2-3 тижні. Лікування аденоми простати харчовою содою бажано обговорити з лікарем. Він зможе надати допомогу у всебічному вирішенні проблеми. Дія бікарбонату натрію на організм кожної людини індивідуально, тому при виникненні алергічної реакції необхідно припинити її застосування.

Метод лікування содою по Неумывакину

Професор. П. Неумивакин настійно рекомендує використовувати народні засоби від аденоми простати, застосовуючи комплексний підхід до лікування. Доктор переконаний, що при захворюваннях простати можна обійтися без операції. Це підтверджує практика. Чим раніше діагностовано аденома, тим швидше, при адекватному лікуванні, настане одужання.

Просте ліки від академіка Неумивакіна:

  1. У півсклянки теплої води додати столову ложку гідрокарбонату натрію і кілька крапель перекису водню.
  2. Приготовлена рідина використовується для мікроклізм, які потрібно ставити з ранку і за дві години до сну.
  3. Перед процедурою кишечник промивається водою, а після введення содового розчину необхідно лежати близько півгодини, щоб дати складу впливати.

Ознайомтеся з іншими методами, як лікувати аденому простати.

Відгуки про лікування аденоми передміхурової залози народним засобом

Ігор Миколайович, 59 роківКоли я дізнався про лікування аденоми простати звичайною содою, відразу вирішив спробувати, адже таблетки вже не допомагали, справа йшла до операції. Почав пити гідрокарбонат, ще, на всяк випадок, став приймати содові ванни з йодом. Приблизно через тиждень помітив користь, так і лікар підтвердив поліпшення.
Сергій, 38 роківЯ довго намагався вилікувати аденому простати, обійшов багато лікарів, перепив купу ліків. Але один лікар порадив мені лікування содою по Неумывакину. Я подумав, що це може спрацювати, де раніше чув про користь бікарбонату натрію. Відразу пішов на поправку, симптоми стали слабкішими. Добре, що є таке просте, але ефективне засіб, як сода!
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!