Редуксин мет - інструкція із застосування, відгуки тих, що худнуть і ціна

За відгуками покупців препарату Редуксин Мет, прийнятого за призначенням лікаря, застосування призводить до приголомшливим результатами і обходиться, при цьому, дешево. Однак, як і будь-які ліки, вживати його потрібно з розумом і, дотримуючись інструкції. Редуксин має ряд протипоказань, що не тільки не сприяє схудненню, але і нашкодить здоров'ю.

Склад препарату Редуксин

Щоб визначитися з необхідністю приймати той чи інший препарат з метою схуднення, потрібно знати, що є в його складі. Ліки Редуксин випускається в двох формах: капсулах і таблетках. У них схожий механізм дії і вибрати для прийому можна будь-більш відповідний варіант або використовувати їх одночасно. Склад Редуксина обох форм простий, але сильно різниться між собою.

Капсули

Форма Мет, як і аналог Редуксина – Голдлайн, має у своєму складі сибутрамін. Всередині однієї капсули його вміст досягає дозування 15 мг. Це речовина, що міститься в ліках, які допомагають схуднути, створює відчуття ситості надовго, не дозволяє людині переїдати. Редуксин, капсули якого мають приємний блакитний відтінок зовні з дрібним порошком всередині, випускається в картонних пачках по 30 штук. Оболонка виготовлена на основі желатину, тому добре розчиняється після проковтування.

Таблетки

Редуксин приймається не тільки для того, щоб худнути, але і в цілях боротьби з цукровим діабетом, яка найчастіше викликається ожирінням. Лікування відбувається за рахунок речовини під назвою метформін. Приймати його потрібно обережно, суворо дотримуючись інструкції. Лікарський препарат Редуксин, таблетки якого містять 850 мг метформіну, продають в аптеках упаковками по 10 або 60 штук. Якщо ви з якоїсь причини вирішили почати прийом самостійно, враховуйте, що добова доза речовини не повинна перевищувати 2550 мг.

Інструкція Редуксин Мет

Будь-які ліки необхідно приймати за певною схемою, щоб воно було ефективним і не завдало шкоди організму. Інструкція Редуксина Мет свідчить про те, що спочатку слід пити це засіб по 1 капсулі 1 таблетці в день одночасно, запиваючи водою. Далі потрібно обов'язково проводити контроль за вагою і якщо через 2 тижні спостерігається слабка динаміка або ж її немає взагалі, то можливо збільшення дози вдвічі.

Показання до застосування

Сибутрамін для схуднення – щось на зразок панацеї, оскільки він просто запобігає переїдання, знижуючи апетит. Однак показаннями до застосування Редуксина Мет є тільки первинні стадії ожиріння, коли реально вплинути на ситуацію. Крім того, якщо надлишкова маса тіла, яку можна перемогти за допомогою дієт, супроводжується цукровий діабет, то Мет вам обов'язково потрібен. При даному захворюванні слід приймати Редуксин тільки у формі таблеток.

Механізм дії Редуксина

Є три типи голоду і лише один з них є справжнім у фізичному плані. Відчуваючи же помилковий підвищений апетит, організм переходить у депресивний режим, при неможливості задовольнити природні потреби. Механізм дії Редуксина полягає в тому, що Мет, будучи свого роду інгібітором, бере участь у синтезі серотоніну, який викликає почуття радості. Це допомагає більш ефективно діяти основних компонентів: сибутрамину, притупляющему апетит, або метформіну, що знижує вміст цукру в крові і змінює рівень глюкози.

Як правильно приймати Редуксин

Яку реакцію викличе ті або інші ліки у конкретного організму, невідомо. Є ризик отримати неприємні наслідки. Якщо ви будете правильно приймати Редуксин, то побічних ефектів можна буде уникнути. Не починайте із великих доз, обмежтеся 1 капсулою і 1 таблеткою на добу. Щоб не відчувати проблем з ШКТ, кількість одиниць кошти не повинно перевищувати 3 штук і приймати їх потрібно протягом дня, дотримуючись інтервали. Важливо пам'ятати, що Редуксин і алкоголь несумісні. Така комбінація може викликати сильну інтоксикацію з усіма можливими неприємностями.

Побічні дії

Група медичних препаратів, що містить настільки серйозні речовини, можуть давати симптоми, властиві проблем, для лікування яких вони застосовуються. Рецепт на Редуксин обов'язково повинен виписати лікар. Він же зобов'язаний пояснити, що вас чекає внаслідок передозування. Серед побічних дій Редуксина виділяються:

  • лактоацидоз;
  • порушення роботи смакових рецепторів;
  • розлад шлунка;
  • розвиток проблем з шкірою;
  • зміна функцій печінки;
  • безсоння;
  • порушення роботи серцево-судинної системи: підвищення артеріального тиску, тахікардія;
  • підвищена пітливість;
  • болі в животі;
  • судоми;
  • розлад психіки: нервові прояви, виникнення суїцидальних думок;
  • маткові кровотечі.

Протипоказання

Існують захворювання і обставини, які не дозволяють використовувати Редуксин для схуднення. Речовини, що містяться в складі, можуть негативно впливати на органи, наприклад, зазнали недавньої операції. В залежності від того, які ліки ви вже приймаєте, лікар може заборонити приймати ліки з-за неможливості взаємодії. Одночасний їх прийом може сильно погіршити ваше самопочуття, але при сумісності препаратів він можливий. Абсолютними протипоказаннями Редуксина Мет є:

  • вік: припустимо для людей в межах 18-65 років;
  • клінічні прояви хронічних захворювань, пов'язаних з диханням;
  • гостра ниркова недостатність;
  • артеріальна гіпертензія;
  • глаукома;
  • синдром Жиль де ля Туретта;
  • період вагітності і лактації;
  • прийом протизаплідних засобів; інгібіторів МАО, діуретиків;
  • нервова анорексія.

Ціна на Редуксин Мет

Краще купувати ліки в аптеках, але можна замовити по каталогу і купити в інтернет-магазині. Однак у другому випадку замінити, приміром, неякісно упакований товар буде складніше. Варто засіб недорого, але це не означає, що потрібно займатися самолікуванням і уникати консультацій лікаря. Ціна на Редуксин Мет варіюється від типу ліків і його упаковки:

Тип

Кількість

Вартість в рублях

Капсули 10 мг сибутраміну + 158,5 мг целюлози і таблетки 850 мг

30 капсул та 60 пігулок

2983

Капсули 15 мг сибутраміну + 153,5 мг целюлози і таблетки 850 мг

30 капсул та 60 пігулок

1974

Відео: що таке Редуксин

Редуксин для схуднення - відгуки

Відгуки

Катерина, 29 роківПитаннями зниження ваги я цікавлюся вже протягом 5 років. Я набрала вагу після того, як народила доньку. Крім того, звідкись з'явився звірячий апетит, тому дієти точно не для мене. Вирушила до дієтолога і лікар, провівши дослідження, виписала мені Редуксин. Приймаю другий місяць, вага потихеньку йде, є стало хотітися менше.
Тетяна, 37 роківОсновні плюси Редуксина для мене: невисока ціна і доступність в аптеках. Під контролем лікаря я п'ю ліки вже майже рік з невеликими перервами. Препарат став для мене замінником їжі: сідаючи за святковий стіл, я з'їдаю рівно стільки, скільки вистачає звичайній людині, щоб наїстися. Планую продовжувати, поки не побачу в дзеркалі ідеал.
Юлія, 33 рокиОдного разу подруга підказала мені спосіб схуднення без особливих зусиль. Ним виявився Редуксин. Вивчивши інструкцію в інтернеті, я не передбачала всі мінуси, які мене чекають. Купити ліки без рецепта я змогла не без праці. Через тиждень прийому я стала відчувати болі в животі, серцебиття і потовиділення. Від цього довелося відмовитися.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!