Хороші вітаміни для імунітету

Особливістю імунної системи є схильність до виснаження. Як наслідок, підвищується ризик захворюваності, загальний стан здоров'я залишає бажати кращого. Щоб уникнути таких неприємних симптомів у повсякденному житті, потрібно вітамінотерапія. Відразу виникає питання, які вітаміни краще брати для імунітету дорослим.

Вітаміни для підняття імунітету

Якщо органічний ресурс виснажений, не варто ігнорувати тривожну симптоматику. Потрібно негайно звернутися до лікаря, спільно підібрати комплексне рішення виниклої проблеми зі здоров'ям. У сучасній фармакології вітаміни для імунітету для дорослих представлені широким асортиментом, але як зрозуміти, який медичний препарат відповідає визначенню «хороший».

Всі представники цієї фармакологічної групи мають подібний хімічний склад, а інтенсивність імунної відповіді повністю залежить від ступеня їх засвоюваності. Щоб хороші вітаміни для імунітету принесли користь організму, необхідна їх зв'язок з білком на клітинному рівні. В іншому випадку вони виводяться у незмінному вигляді, не сприяють зміцненню ослабленого імунітету. Перш ніж вибирати хороший препарат, людина повинна проконсультуватися з лікарем.

Комплекс вітамінів для підвищення імунітету дорослим

Дорослий організм теж потребує зміцнення, а надходження корисних речовин тільки з продуктів харчування часом недостатньо для досягнення бажаного ефекту. Ось тут виникає необхідність покупки полівітамінних комплексів, дія яких цілеспрямовано на ослаблений імунітет. Вибір великий, але сучасні терапевти рекомендують звернути свою увагу на певні медичні препарати.

Вітаміни для підвищення імунітету у дорослих навесні

  1. Селмевит – натуральний комплекс, актуальний до застосування в період загострення сезонних вірусів та інфекцій. Такі хороші вітаміни для імунітету містять в хімічному складі 11 вітамінів та мікроелементів 9. Для підтримки загального стану здоров'я восени це ідеальний варіант, тим більше, ціна доступна.
  2. Алвитил – хороші вітаміни для дорослих пацієнтів при сезонному авітамінозі, глибокому стресі, нервовому перенапруженні. Випускаються у формі капсул з метою перорального прийому, недорого коштують, не мають протипоказань і побічних явищ, призначаються лікарем.
  3. Берокка – це медичний препарат у формі капсул з ємним змістом вітамінів групи В, С, цинку. Використовується при сезонному авітамінозі осінньо-зимового періоду. Препарат забезпечує потужний імунну відповідь хвороботворної інфекції, поправляє здоров'я, при цьому його ціна доступна всім бажаючим.
  4. Центрум – вітаміни для імунітету дорослим, які використовують в якості профілактичного засобу від гіповітамінозу для зміцнення імунітету. Особливо актуальні в період сезонної епідемії, можна давати навіть дитині після консультації з педіатром.

Вітамінний комплекс для імунітету восени

  1. Алфавіт – хороший препарат для всієї сім'ї, який у своєму натуральному складі містить 10 мінералів, 13 вітамінів, селен, цинк, ліпоєва і янтарну кислоту. Підвищує імунну відповідь організму, призначається при профілактиці і лікуванні простудних і вірусних захворювань. Випускається у формі таблеток, призначений для перорального прийому.
  2. Прегнавіт – ще один гідну відповідь на головне питання, які вітаміни для імунітету краще купувати. Це полівітамінний комплекс, який, завдяки своїм унікальним властивостям і безпечного дії в організмі, дозволено приймати навіть майбутнім матусям.
  3. Дуовіт – це відмінне рішення для всієї родини, оскільки осінній період пройде без вірусів і застуди. Швидке підвищення ослабленого імунітету гарантовано, а дію в ослабленому організмі багатогранна. Натуральний склад містить практично всі вітаміни і мікроелементи.
  4. Оксивитал – це потужний антиоксидант натурального походження, який зміцнює імунну систему. Вартість препарату доступна, а профілактичний ефект очевидний вже після першого пройденого курсу. Призначається дорослим, особливо пацієнтам пенсійного віку.

Як вибрати вітаміни для підтримки імунітету у дорослих

Перш ніж купувати хороші полівітамінні комплекси, рекомендується змінити своє звичне харчування, збагативши раціон овочами та фруктами. Сила природи теж сприяє підвищенню ослабленого імунітету, але їй необхідно допомогти з допомогою фармакологічних розробок. Вибрати хороший полівітамінний комплекс простіше простого, необхідно проконсультуватися з лікарем, вивчити загальні захворювання організму. Основні критерії вибору:

  1. Висока ступінь засвоюваності в шлунку. Перед покупкою важливо враховувати проблеми роботи органів ШКТ.
  2. Склад. У натуральної формулою повинні бути присутніми тільки знайомі найменування, які ефективні для зміцнення ослабленого імунітету.
  3. Форма випуску. Набагато практичніше вживати полівітамінні комплекси в таблетках, не дарма такі ж препарати коштують трохи дорожче.
  4. Виробник. В даному випадку рекомендується довіряти тільки відомим торговим маркам, не погоджуватися на сумнівні експерименти зі своїм здоров'ям.
  5. Ціна. Індивідуальний критерій вибору хороших медикаментів.

Ціна на вітаміни для зміцнення імунітету дорослим

Полівітамінні комплекси можна завжди замовити і купити в інтернет-магазині, причому вартість на порядок нижче ринкової ціни. У каталогах заявлені не тільки розцінки, але і інструкція до кожного медичного препарату. Вивчивши цінну інформацію, можна захистити себе від вельми необачною покупки. У середньому, вартість хороших вітамінів варіюється від 200 до 700 рублів.

Відео: вітаміни, що підвищують імунітет дорослим

Продукти для імунітету. Солодкі парочки

Відгуки про вітаміни для відновлення імунітету

Марина, 31 рікЯ довго вибирала хороші вітаміни для імунітету, поки не пропила курс Комплівіта. Це бюджетний варіант, який дійсно допомагає восени захистити організм від застуди. П'ю другий рік, допомагає, а коштують такі вітаміни близько 200 рублів. Протипоказань немає, побічні ефекти під час прийому теж відсутні.
Карина, 33 рокиМені підійшов полівітамінний комплекс Дуовіт. Брали його всією родиною під час чергового карантину, ніхто з домочадців не захворів. З того часу пропиваем курс двічі за рік, дуже задоволені отриманими результатами. Стоять таблетки не дорого, не вимагають консультації терапевта, побічних явищ жодного разу не виникало.
Іванна, 33 рокиПри другій вагітності приймала препарат Прегнавіт. Менше хворіла, ніяких вірусів та застуди не підчепила, був відсутній токсикоз. Препарат дорогий, але ефективний. За рік необхідно пройти 2 курсу, щоб не боятися сезонних захворювань. На здоров'я дитини така вітамінотерапія ніяк не відбилася без патологій.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!