Beauty-подарунки на Новий рік. Що подарувати коханим

При виборі подарункового набору звертайте увагу на те, для якого типу шкіри призначені кошти, які завдання вони вирішують, щоб не потрапити в пастку недобросовісних виробників і продавців, які не враховують ці питання при комплектації. Вибирайте продукцію брендів, які дорожать своєю репутацією.

Набори для неї

Для збереження молодості

Такий набір підійде жінці 30 років з нормальною або комбінованою шкірою.

  • Денний крем Multi-Active містить активні екстракти миротамнуса і ворсянки лісовий, які зберігають водний баланс шкіри, що допомагає скоротити перші зморшки і запобігти їх появі. Має антиоксидантний ефект, тому добре захищає від впливу агресивного навколишнього середовища.
  • Продовжує його дію на час відпочинку нічний крем Multi-Active.
  • Швидко відновити водний баланс шкіри допоможе маска з екстрактом каланхое SOS Hydra. Рослинний екстракт активує природні механізми зволоження, діючи у всіх шарах шкіри.

Для антивікового догляду

Відмінний варіант подарунка для жінки старше 40 років. Набір підійде для власниць будь-якого типу шкіри.

  • Нічний крем з екстрактом анигозантоса захищає шкіру від дії вільних радикалів, стимулює процес регенерації. Шкіра оновлюється за час відпочинку, стає гладкою і пружною.
  • У денному кремі є додатково екстракт вівса, який забезпечує ефект ліфтінга, і каріте з поживними властивостями.
  • Максимум ефекту в боротьбі зі зморшками забезпечить Double Serum сироватка. В ній – 21 рослинний екстракт, що входять в особливу подвійну формулу. Також засіб вирівнює тон шкіри, звужує пори.

Набір для тіла

Подаруйте коханим людям набір засобів, який тонізує шкіру і подарує відчуття комфорту.

  • Відлущити шкіру допоможе відлущуючий крем для тіла Peau Neuve. До його складу входить пудра бамбука, тому він дуже делікатно очищає і видаляє забруднення, готуючи тіло до наступних етапів догляду. Заспокоять шкіру і зроблять її більш м'якою екстракти мімози тенуифлоры, солодки і каріте. Необхідний цей крем і тим, хто підтримує красивий загар протягом зими – він підготує шкіру і допоможе забезпечить рівний тон.
  • Гладка, атласна шкіра – результат використання зволожуючого молочка для тіла Eau Dynamisante з екстрактом женьшеню.
  • У будь-який час дня наповнює шкіру енергією і поліпшить настрій тонізуюча вода з розкішним ароматом Eau Dynamisante.

Фруктова феєрія в будь-які морози

  • Привнесіть частинку літа у зимові дні з косметикою з фруктовим ароматом.Базовий засіб набору – фруктова вода Eau des Jardins. Протягом дня вона забезпечить «літній» настрій, освіжить і додасть приємний аромат .
  • Очистити шкіру допоможе ніжний відлущуючий крем для тіла Peau Neuve, як у попередньому наборі.
  • Після водних процедур приємний фруктовий аромат залишить крем з лінійки Eau des Jardins. А що входить до складу екстракт чорної смородини, натуральні ефірні масла заспокоять і зволожує шкіру, зробить її ніжною і гладкою.

Для створення яскравих образів

Ефектний образ у новорічні свята в цьому наборі – базова і декоративна косметика для догляду за шкірою.

  • Туш Mascara Supra Volume миттєво збільшує їх обсяг завдяки природним військам – віск і з квіток касії. Також у складі входить комплекс Booster de Volume – згідно лабораторних досліджень, після місяця використання на 17% збільшується природний обсяг вій.
  • Доповнить макіяж очей олівець Crayon Khôl. У нього є пензлик, тому можна намалювати чітку лінію або розтушувати її, як тіні. Це альтернатива класичному каялу – наносити олівець можна і на слизову.
  • Для видалення косметики з очей у наборі передбачено засіб Démaquillant Express Yeux. Легко змиває водостійкий і дуже насичений макіяж.
  • Зробити губи виразними допоможе помада Joli Rouge. Це легендарний продукт Clarins. Помада легко наноситься, не розтікається, добре тримається і при цьому живить губи.

Незвичайне рішення

Адвент-календар на 12 днів Мабуть, це найкращий подарунок, якщо ви хочете продовжити новорічні свята (або, вірніше, розпочати святкування заздалегідь).

Всередині коробки – 12 маленьких клітинок з цифрами. Кожен день одержувача такого подарунка чекає сюрприз.

Що буде завтра – тонізуючий лосьйон, блиск для губ, зволожуюча маска або олівець для очей?

Всі ці і ще 8 засобів Clarins зроблять передноворічні дні яскравими та незабутніми!

Для нього

Всі незамінні засоби в одній косметичці

Якщо ваш чоловік ще не користувався косметикою Clarins, міні-формати – кращий спосіб оцінити її властивості. А шанувальників бренду порадує можливість взяти улюблені засоби в поїздку.

  • Гель для вмивання Nettoyant Visage розроблений спеціально для чоловічої шкіри. Надає тонізуючий ефект.
  • Якщо шкіра втратила тонус, допоможе бальзам Baume Super Hydratant. Він же відновлює водний баланс шкіри і забезпечує комфорт.
  • Тонізуючий шампунь-гель для волосся і тіла для чоловіків Shampooing Douche з натуральними екстрактами і провітаміном В5 можна використовувати для волосся і тіла. Підходить для щоденного використання.
  • Дія сироватки Sérum Défatigant Yeux спрямоване на скорочення перших зморшок і підтримання оптимального рівня зволоженості шкіри. А ще вона допомагає прибрати набряки і темні кола під очима після трудових буднів або насичених свят.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!