Крем для збільшення бюсту: кращі засоби та відгуки

Кожна жінка мріє про красивих грудей, комусь подобається свій розмір, але більшість бажає її збільшити і підняти. Тим, хто побоюється пластичної операції, можна порадити використовувати креми для збільшення розміру грудей. Вони коригують бюст, підтримують його форму. Дізнайтеся, який принцип дії продуктів, що обіцяють їх виробники.

Принцип дії кремів для збільшення бюсту

Засоби для збільшення грудей входять в групу безпечних методів корекції бюста. Крім них активно використовуються масажі для поліпшення кровообігу і тонізації шкіри, народні засоби (капуста, хміль, бобові, сире тісто), спеціальні фізичні вправи. Молочна залоза жінок складається з жирової і залозистої тканини. Остання змінює свій об'єм при посиленому виділенні гормонів (в підлітковому віці, при вагітності, прийомі гормональних препаратів).

Жирова тканина збільшує свій розмір при наборі ваги. Вплинути на ту чи іншу область грудей можна за допомогою кремів. Вони можуть містити фітоестрогени, компоненти для розростання жирових клітин, посилення циркуляції крові. Фітоестрогени належать до рослинних гормонів, які збільшують обсяг залозистої тканини грудей. Виробники обіцяють, що тривале застосування даних речовин зробить бюст пружним і збільшить обсяг на 1-2 розміру, але це не доведено. Їх можна використовувати при вагітності і лактації.

Проблема збільшення грудей кремами полягає в їх короткочасному впливі і легкому набряку, коли видно, що розмір збільшився. Шкіра затримує проникнення активних компонентів всередину залози і не дає проникнути їм в кровотік. Після скасування коштів шкіра знову повернеться в колишній стан. Засоби для поліпшення циркуляції крові також діють слабо. Їм під силу лише поліпшити харчування шкіри, надати зволоження і пом'якшення, але не вплинути на кисневий обмін і розмір грудей. Кошти можуть підвищити пружність бюста, усунути в'ялість.

Переваги і недоліки

Засоби для збільшення бюсту популярні, тому що зручні в застосуванні, безпечні, не мають такого ризику, як операція по зміні розміру грудей, мають невелику вартість. Очевидні переваги кремових продуктів:

  • помітний результат гладкою, пружною шкіри при місцевому використанні;
  • мінімум часу на домашній догляд;
  • практично повна відсутність протипоказань;
  • безпечне застосування.

Недоліки у кремів, які застосовуються для збільшення грудей, теж є. До основних з них відносяться:

  • слабкий вплив на обсяг бюста навіть при проходженні повного курсу (від півроку);
  • результат зникає при нерегулярному використанні продукту і відсутність фізичних вправ, може коливатися зміни ваги тіла, неправильному харчуванні та порушенні постави;
  • максимальне збільшення об'єму грудей становить один розмір;
  • вартість процедури збільшується, якщо виробник радить використовувати крем в комплексі з іншими продуктами (масками, сироватками).

Популярні креми для збільшення бюсту

На полицях магазинів та аптеках можна зустріти самі різні креми для збільшення грудей. Одними з найпопулярніших є:

  1. Harmony Shape – засіб для додання бюсту округлості, пружності, підтягнутості і збільшення його на 1-2 розміри. Виробником крему обіцяно, що ефект постійний і не зникне після відміни застосування засобу. Склад продукту натуральний, він стоїть 990 рублів за флакон. Виробник обіцяє повернути гроші, якщо за 3-4 тижні застосування не буде помітний ефект.
  2. Bust salon spa – виробник цього продукту позиціонує його як інноваційне рішення проблеми по збільшенню бюста. Флакон 200 мл коштує 1000 рублів, має унікальний склад. У нього входять рослинні і вітамінні компоненти, деоксимироэстрол. Останнім речовина стимулює поділ клітин і змушує тканини молочної залози рости. Крім збільшення розміру грудей на 2 розміри виробник крему обіцяє уповільнення процесів старіння шкіри, підтримання та повернення її пружності, бархатистості, усунення розтяжок.

AEF від PUPA

Крем для збільшення грудей Aеf включає в свій склад комплекс вітамінів А, Е і F, екстракт гарденії. Туба об'ємом 150 мл коштує 1800 рублів, при регулярному застосуванні стимулює ріст жирової тканини та оновлення клітин. Використання засобу уповільнює старіння шкіри, підтримує її гідроліпідний баланс. Через місяць застосування розмір бюста збільшується, для підтримки ефекту потрібно використовувати Pupa постійно.

AESTHETIC BREAST FIRMING CREAM від INFINUM

Крем для пружності грудей Aesthetic Breast Firming Cream варто 357 рублів за 100 мл, підвищує пружність, еластичність шкіри, покращує її підтримують функції. Постійне застосування засобу знижує ризик появи розтяжок, коригує вже наявні дефекти. Продукт швидко вбирається, зміцнює і тонізує шкіру грудей і декольте, повертає їй природну підтримку.

Використання при вагітності та лактації дозволено, але після консультації з лікарем. Продукт пройшов дерматологічні випробування, в його склад входить активний Пентакэр-комплекс. Це витяжки з ріжкового дерева, пшениці, кофеїн, мєнти лактат, масло жожоба, екстракт троянди, корінь дм. Складові частини сприяють омолодженню шкіри грудей, формують тривалий підтягаючий ефект, який відчувається відразу після першого застосування крему.

Масло жожоба зволожує, має протизапальну властивість, підвищує еластичність шкіри, знижує відчуття дискомфорту. Кофеїновий комплекс зміцнює, тонізує, мєнти лактат – освіжає. Крем наноситься на чисту суху шкіру легкими масажними круговими рухами від грудей до підборіддя, слід уникати області ареоли. Для видимого результату виробник радить застосовувати засіб двічі на день протягом 1,5–2 місяців, повторювати курси кілька разів на рік. Між курсами рекомендується підтримуюча терапія з використанням продукту раз на добу.

BREASTHILL

Крем для збільшення розміру і пружності грудей Breasthill активно рекламується в інтернеті і соціальних мережах. До його складу входять вітамін С, фітоестрогени, рослинний білок, колаген, екстракт пуерарії мирифики, мікроелементи. За рахунок цього груди піднімається, крем захищає її від появи розтяжок і сухості. Виробником обіцяний ліфтинг-ефект від регулярного застосування продукту. 100 мл стоять 2000 рублів.

EVINAL

Виробник крему для збільшення грудей Evinal обіцяє, що засіб відрізняється ефективним і швидким дією. Нежирна пленкообразующая маса застосовується при перших ознаках в'ялості шкіри, які виникають після вагітності, інтенсивного схуднення або при вікових змінах. До складу засобу входять екстракт плаценти, нуклеїнові амінокислоти, ліпіди і макроелементи.

Крем відрізняється комплексним впливом: проявляє властивості зволоження, збільшення метаболізму, антиоксидантного ефекту. При регулярному використанні продукту шкіра підтягується, зволожується, тканини ущільнюються, сповільнюються процеси старіння, прискорюється регенерація. Засіб збільшує об'єм грудей, покращує її загальний зовнішній вигляд, захищає волокна колагену і еластину від руйнування, підтримує їх пружність.

Бажано наносити крем вранці – так швидше відчувається його зміцнюючий ефект. Втирати засіб потрібно легкими рухами від нижньої частини грудей до підборіддя. Екстракт плаценти починає діяти відразу за рахунок унікальної методики липосомального інкапсулювання активного компонента. Для зволоження до складу додані масло макадамії, вітамін Е, алантоїн. Туба 75 мл коштує близько 1500 рублів.

GUAM

Професійна марка Guam випускає два види кремів для збільшення грудей: з глиною і освіжаючий. Обидва продукту виявляють ліфтинговий і зміцнюючий ефекти, позитивно впливаючи на шкіру грудей. Виробник не обіцяє вираженого збільшення розміру. До складу засобу входять екстракти водоростей, гарденії, протеїни пшениці, сої, масло рисових висівок. Флакон 150 мл коштує 2100 рублів.

EVELINE

До складу крему Eveline входить екстракт плаценти, що вважається запорукою збільшення обсягу бюста і досягнення необхідної пружності. Виробник обіцяє, що засіб діє швидко, проявляє ефект і по відношенню до зони декольте, яка постраждала від годування грудьми або різкого схуднення. До складу продукту додатково входять рослинні компоненти, вітамінний комплекс, що дозволяє збільшитися на розмір бюсту через місяць застосування. 200 мл засоби коштують 1000 рублів.

BODY PERFORMANCE TONING BUST SERUM від ESTEE LAUDER

Відомий бренд Estee Lauder пропонує свою сироватку для збільшення бюсту Body Performance Toning Bust Serum, яка проведена за допомогою інноваційних технологій. До складу засобу входять екстракти рослин сигезбекии і босвелії, які зберігають власні волокна колагену шкіри і починають працювати відразу після нанесення за рахунок включення активних мікросфер.

Проникаючи всередину клітин епідермісу, сироватка надає шкірі еластичність, пружність, повертає грудей ідеальну форму. За рахунок наявності найдрібніших світловідбивних частинок в текстурі продукту шкіра стає бездоганною зовні. Гелева текстура сироватки швидко вбирається, за допомогою гнучких полімерів створює ефект «природного бюстгальтера». 50 мл продукту стоять 2900 рублів.

Як використовувати крем для збільшення бюсту

Щоб отримати виражений результат від застосування крему, їм треба правильно користуватися. Для цього існують особливі правила:

  1. Засіб наноситься щодня 1-2 рази (вранці та ввечері).
  2. При втиранні слід уникати зони сосків.
  3. Крем можна наносити тільки на чисту суху шкіру. Ідеально проводити процедуру після душу, щоб інгредієнти краще вбралися.
  4. Засіб втирається акуратними масажними рухами погладжуючого типу, процедура масажу триває близько п'яти хвилин.
  5. 1-2 рази в тиждень паралельно з використанням продуктів для бюста застосовують пілінги.

На думку дерматологів і лікарів, реального збільшення грудей за допомогою кремових продуктів не буде. Вони виявляють тільки кондиціонуючий ефект, за рахунок еластину, вітамінів і колагену підвищують еластичність і пружність шкіри. Це покращує форму молочних залоз, вони трохи піднімаються, але розмір їх залишається незмінним. 2-3 тижні регулярного застосування засобів надає грудям свіжість і молодість, що візуально збільшує обсяг.

Активні компоненти, покликані збільшити швидкість ділення клітин, навряд чи можуть проникнути через шкіру всередину молочної залози. Це пов'язано з недостатньо малою молекулярною масою їх часток. Так що стимулювання росту тканин грудей за допомогою кремових продуктів неможливо – бар'єрна функція шкіри цього не допустить. Всі пропоновані засоби відносяться до доглядають, шкоди від їх застосування немає.

Як вибрати крем для збільшення бюсту

Щоб косметичні продукти принесли тільки користь, слід вибирати максимально натуральні склади. Перед застосуванням засобів слід проконсультуватися з мамологом, гінекологом і дерматологом, пройти огляд на виявлення патологій або порушень. При виборі звертайте увагу на вміст у складі рослинних олій, вітамінів А, Е, С. Виробник повинен вселяти довіру – не варто купувати сумнівні продукти з китайських сайтів. Перед покупкою почитайте відгуки споживачів.

Відео

крем для збільшення грудей відгуки

Відгуки

Ганна, 34 рокиПісля народження другої дитини мої груди стала в'ялою, не такою пружною. На мамопластику я поки не наважуюсь, тому вибрала для себе сироватку для збільшення грудей Евелін. Я не чекала від нього чудес, але мені хотілося повернути колишню еластичність, пружність. Через місяць застосування груди стала гарніше, але поки цього недостатньо.
Вікторія, 29 роківПодруга порадила мені крем для збільшення грудних залоз, який, за її словами, зробив її груди на кілька розмірів. Я сама бачила ефект, але з працею вірила в нього. І як виявилося, не дарма. Я купила хвалений Боді Шейп і стала застосовувати по інструкції, але толку від нього було нуль. Ні за місяць, ні за півроку бюст не змінився.
Жанна, 41 рікЗ віком шкіра грудей втратила пружність і еластичність, стала обвисати. Косметолог порадила мені крем з фітоестрогенами для збільшення бюсту, сказала, що сама ним користується і задоволена. Я купила у неї даний продукт і стала застосовувати. Через місяць я помітила, що шкіра стала більш пружною. Мені подобається ефект, далі буду користуватися засобом.
Марина, 36 роківЯ годую дитину грудьми і починаю помічати, що вона втрачає колишню пружність і еластичність. Я порадилася з лікарем і вирішила застосовувати спеціальні креми, але після закінчення лактації невідомо, як вплине використання коштів на малюка. Поки придивляюся до продуктами від Есті Лаудер, залучають позитивні відгуки.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!