Газорідинний пілінг для омолодження шкіри обличчя

Інноваційна процедура, яка безконтактно впливає на шкіру обличчя, шиї, області декольте, з допомогою стиснутого газу і рідини в якості лікувального розчину – газорідинної пілінг обличчя. Методика дозволяє очистити і відшліфувати шкіру, поліпшити стан проблемних зон. Газовий пілінг живить шкіру корисними речовинами, вітамінами, мікроелементами. До складу препарату часто містять колаген, а проводиться процедура ізраїльським апаратом Jet Peel.

Газорідинний пілінг обличчя, що це таке

Газова чистка – прорив в косметології. Обладнання виготовляє поверхневий масаж, розгладжує зморшки, носогубні складки. Косметолог регулює глибину впливу процедури, щоб видалити рубці, грубі дефекти шкіри. Апарат для чищення за допомогою насадки розпорошує газову суміш, до складу якої входить кисень і вуглекислий газ плюс корисний розчин. У розчин додається будь-який вітамінний коктейль.

Процес одночасно включає механічний і температурний вплив на епідерміс. Видаляються омертвілі частинки клітин, збагачуються глибокі шари шкіри киснем, поживними речовинами. Застосовувати косметичну процедуру можна на будь-якій ділянці тіла. Позитивний ефект помітний з першого разу. Корисно проводити газорідинної пілінг перед походом в сауну, солярій. Займіться собою перед поїздкою на море і ви отримаєте гарантію рівномірної засмаги.

До основних переваг газорідинної чищення особи відносяться наступні:

  • повна безпека для пацієнтів;
  • гігієнічність;
  • швидкий відновний період;
  • відсутність алергічної реакції.

Перед проведенням газорідинного пілінгу обличчя джет пив використовується так. Пацієнту очищається шкіра від макіяжу і жиру. Епідерміс під дією апарату поступово обробляється киснем і вітамінами. Під час чищення шкіри пацієнт може відчути легке поколювання. Знеболюючі препарати не потрібні. Проводити процедури допустиме в будь-який сезон. За ступенем проблемності зони вибирають час газової чищення (10-30 хв.).

По ефективності чистка шкіри обличчя та інших зон ідентична лімфодренаж. Глибина і тривалість процедури встановлюється косметологом. Курс залежить і від індивідуальних особливостей пацієнта і становить від 5-10 сеансів. Інтервал між ними – одна-два тижні. Рекомендується проводити професійну чистку, якщо є:

  • необхідність у вирівнюванні рельєфу шкіри;
  • вугровий висип;
  • зморшки і носогубні складки;
  • себорея шкіри;
  • необхідність покращення кольору шкіри.

Протипоказання

Існують протипоказання до застосування газопилинга. До них відносяться:

  • загострена форма герпесу;
  • інфекційні захворювання;
  • порушення кровообігу;
  • онкологія;
  • цукровий діабет;
  • хвороби шкіри;
  • захворювання серця і нирок;
  • вагітність, годування груддю.

Ціна газожидкого пілінгу

Середня ціна чищення шкіри в Москві варіюється від 3000 до 5000 рублів за сеанс. Вимагається повний курс, що складається з чотирьох-шести сеансів. Загальний курс обходиться, як правило, близько 17000-20000 рублів. Разом з очищенням проводиться ряд інших процедур, вартість яких вважається окремо. Косметологи можуть запропонувати мезотерапію, експрес-ліфтинг.

Відео: газорідинний пілінг Jet Peel

Пропонуємо наочно переконатися у перевагах такої чистки, відсутність негативних впливів на організм. У відео докладно розкриваються особливості процедури, показання до застосування і коли слід чекати на результат. Професійний косметолог пояснить суть чищення особи, переконає в безпеці газової очищення шкіри обличчя, шиї, рук.

Газорідинний пілінг на апараті Jet Peel

Відгуки про газопилинге

Ганна, 35 роківВже не перший раз роблю пілінг. Зверталася до різних косметологів і не завжди залишалася задоволена ефектом. З віком бути красивою важче. Коли дізналася про газожидкостном пілінгу думала, що це рекламний хід. Однак після першого застосування помітила поліпшення. За чотири процедури видалила зморшки.
Юлія, 28 роківКосметичні процедури приносять біль, незручність. Очищення з використанням апарату Jet Peel абсолютно нешкідливий і не створює дискомфорт. Відчувала легке поколювання і холодок від газу.
Оксана, 49 роківПілінг на апараті Jet Peel порадив знайомий косметолог. З ним вдалося опрацювати проблемні ділянки обличчя. Ізраїльський апарат, як пояснили, що не має аналогів, перевершив російські косметологічні засоби. Під час процедури болю немає.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!