Рекомендації по правильному догляду за нарощеними віями

Помах прекрасних довгих вій може зачарувати будь-кого. Багато чоловіків вважають очі жінок найпритягальнішою частиною особи. Дівчата сьогодні можуть швидко обзавестися красивими віями, виконавши процедуру нарощування. Вартість такої послуги залежить від форми і довжини волосся. При цьому треба обов'язково дізнатися у майстра, який необхідний догляд за нарощеними віями.

Види нарощених вій

Щоб продовжити ефект нарощування, слід знати, скільки тримаються нарощені вії і як правильно за ними доглядати. Крім того, перед процедурою слід поцікавитися про якість використовуваного матеріалу. Майстер запитає про вподобання і допоможе вибрати підходящий вид вій. Як правило, для нарощування не застосовують натуральні волоски – вони здатні викликати алергію на очах.

Штучні вії виготовляються з гіпоалергенного хорошого моноволокна. Виділяють наступні види нарощених вій:

  • Шовкові – глянцеві і трохи потовщені. Виглядають вони дуже яскраво, у порівнянні з іншими видами. Створюють об'ємний ефект густо нафарбованих вій. Товщина: 0,20 мм
  • Норкові – тонкі, схожі по текстурі і товщині на натуральні вії. Створюють враження природного макіяжу. Товщина: 0,12 мм
  • Соболині – легкі, м'які, еластичні. Належать до найбільш дорогим з матеріалів для нарощування вій. Товщина: від 0,10 до 0,25 мм

Основні правила догляду

Правильний догляд за нарощеним довгими віями дозволить вам носити їх дуже довго. Звертатися з волосками потрібно дбайливо і ніжно – один необережний рух може погубити всю красу. Коли ви станете власницею вигнутих красивих вій, вам доведеться постійно піклуватися про них. Просто намагайтеся дотримуватися правила, які дають візажисти і косметологи, які професійно займаються такою процедурою.

Дівчатам, які носять лінзи, можна нарощувати вії. Перед процедурою слід подумати, як довго можуть зберегтися ваші нарощені красиві вії: вам щодня треба буде прибирати лінзи і при цьому чіпати волоски. Швидше за все, частіше буде вимагатися і процедура корекції, що вимагатиме від власниці пухнастого дива додаткових витрат.

Після процедури

У перший день, після виконання процедури нарощування:

  • Вії можна мочити лише через 3 години. В іншому випадку клей може розм'якшитися, і всі старання майстри будуть марними.
  • Не можна терти хусткою або руками очі, чіпати нарощені волоски, смикати їх. Будь-який дотик до них здатне пошкодити тендітну структуру конструкції.
  • Варто відмовитися від лежання на животі. Якщо під час сну особа буде стосуватися подушки, вії можуть зламатися, випасти.

Умивання

Щоранку слід ніжно розчісувати вії. Дозволяється вмиватися легкими спеціальними гелями і пінками. Не слід застосовувати агресивні засоби, мило. Спочатку промийте теплою водою обличчя, потім намильте шкіру пінкою, уникаючи області навколо очей. Змийте піну і промокніть рушником. Спосіб підійде, якщо ви не нафарбували очі тушшю і тінями.

Декоративна косметика

Багатьох дівчат цікавить питання, чи можна фарбувати нарощені вії тушшю чи ні. Якщо фарбувати правильно, то такий варіант допускається. Необхідно лише використовувати туш на водяній основі, яка легко і швидко знімається. Треба буде зробити лише кілька помахів, щоб надати віях необхідну довжину. Повинен бути мінімальним макіяж з підведенням і тінями, знімати їх необхідно гранично акуратно. Можна змити тіні ватним диском, змоченим в молоці. Необхідно з косметички прибрати щипчики для завивки, тому що інструмент завдасть лише шкоди нарощенным віям.

Море і солярій

Косметологи радять протягом 3 діб після нарощування не відвідувати лазню, солярій, сауну та подібні заклади. Крім того, не варто робити парову ванночку, бо як гарячий пар негативно позначиться на стані волосся. Після закінчення цього строку також бажано утриматися від таких процедур. До них можна вдаватися не частіше одного разу в два тижні. А краще – поміняти їх на домашню негарячу ванну.

Фахівці не радять нарощувати вії перед подорожжю на море, бо як солона вода може знизити термін служби клею. Якщо без цього ніяк не обійтися, то головна умова при купанні – не пірнати дуже часто з головою і не перебувати довго в воді. Під час загоряння необхідно обережно використовувати сонцезахисний крем, щоб він не потрапив на вії. Не варто довго бувати на сонці.

Корекція нарощених вій

Процедура нарощування, як правило, не обходиться без подальшої корекції. З часом натуральні вії починають випадати, разом з ними відриваються нарощені вії. Це відбувається десь один раз в два тижні. Довжина і форма волосків при коригуванні підбирається по овалу обличчя і типом очей. При корекції можна досягти кольорового або розрідженого ефекту, натурального, виду лялькових, лисячих або білячих очей. В залежності від товщини і довжини вій виділяють наступні види корекції:

  • Американська – вії підбираються одного розміру, але набагато довше натуральних.
  • Японська – волоски укладаються по одній на кожну з війок, при цьому розтягують їх від короткого до довгого. Така пореснічное корекція вважається найпоширенішою процедурою. Нарощені волосся нічим не будуть відрізнятися від натуральних – лише довжиною. З допомогою клею штучний волосся приклеюють до основи натурального.
  • Голлівудська – вії наклеюються об'ємно або пучком. При такій корекції кріпиться велике число вій. Якщо частина з них випаде, то це не буде помітно.
  • Іноді для того, щоб створити більш виразний погляд, нові вії приклеюють лише в куточках очей. Найскладніше відновити вії в стилі 3-D.

Відео: Як доглядати за нарощеними віями

як смачно засолити рибу скумбрію в цибулинні і чаї рецепт засолки риби

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!