Способи схуднення з допомогою магії

Мрії про струнку фігуру без крапельки жиру змушують цікавитися навіть тим, як схуднути за допомогою магії в домашніх умовах, чорною або білою, яка представлена змовами і обрядами, проведеними в домашніх умовах. В сучасному світі вони працюють вже не завдяки чудодійним властивостям, а більше через самонавіювання. Вимовляючи регулярно одні і ті ж фрази, ви програмуєте себе на потрібний результат і поступово його досягаєте. Якщо питання, як схуднути за допомогою магії, став цікавий і вам, то вивчіть його детальніше.

Що таке магія

Дуже часто причиною зайвої ваги є психологічні проблеми – відсутність віри у власні сили, неприйняття себе або сама проста лінь. В цьому випадку потрібно змусити свою підсвідомість працювати в потрібному напрямку. Тут і приходить на допомогу магія, але це не чарівництво або диво. Вона являє собою особливий тип мислення, при якому людина звертається до таємним силам з метою вплинути на яку-небудь подію або досягти бажаного результату. При сучасному науковому прогресі може називатися магією:

  1. Нейролінгвістичне програмування (НЛП). Напрямок в психотерапії, заснований на техніці моделювання поведінки людей, що досягли якогось успіху.
  2. Ефект плацебо. Полягає в навіюванні людині. Що певний фактор може привести до бажаного результату.
  3. Самонавіювання. Полягає в переконанні себе певним думкам і почуттям. Досягається за рахунок промовляння афірмацій – коротких життєствердних фраз.

Чи можна схуднути за допомогою магії

Позбавитися від зайвої ваги з допомогою магії можна, але цей спосіб є додатковим. Без зміни харчування і при малорухливому способі життя метод не буде допомагати. Бажано утриматися і від алкогольних напоїв, як мінімум за два тижні до початку використання даного методу. Видів магічного впливу існує кілька. Обряди можуть бути спрямовані на контроль апетиту, саме тіло, якщо зайва вага вже ближче до ожиріння, або ж сприйняття себе в цілому.

Чорна магія на схуднення

До цього виду магічних ритуалів належить обряд вуду з восковою лялькою. Судячи з відгуків, він впливає на фізичне тіло. Обряд можна проводити вдома або на вулиці, де вас ніхто не побачить. Для проведення ритуалу потрібно:

  • шматочок тканини або новий хустку;
  • пластилін, глина або будь-який інший матеріал для ліплення.

Приступати до ритуалу необхідно вночі, простеживши, щоб за вами ніхто не спостерігав. Виконати потрібно наступне:

  1. Зліпити фігурку, за обрисами максимально схожу на вас.
  2. Прикріпити до неї щось своє – шматочок волосся або особа, вирізане з фото.
  3. Далі, відщипуючи боки й інші проблемні на вашу думку зони, вимовляти – «Бока щипаю — жир вбиваю. Сало спалюю — обжерливість виганяю. Мала їжа — на догоду череву».
  4. Продовжувати до моменту, поки фігура не стане такою, як ви хочете, після чого ляльку потрібно прибрати туди, де ніхто не знайде.

Біла магія для схуднення

Пом'якшеної версією вважається спосіб, як схуднути за допомогою білої магії. Проводити обряд для схуднення необхідно на убуваючу місяць. Для нього потрібно склянку святої води і 3 свічки. Проводиться ритуал так:

  1. Запалити всі свічки, поставити перед собою склянку води.
  2. Далі прочитати такі слова - «Буйна вода, течеш туди і сюди, ти не біжи, мені допоможи. Вага мій візьми з ним втечи, вода, вода, не моя біда, віднеси біду, горя не знайду».
  3. Далі рідина необхідно випити і прочитати наступний змову - «Не знати мені біди, від чистої води. Моя вага піде, до ворога перейде. Амінь, амінь, амінь».
  4. Залишки свічок викинути.

Заклинання на схуднення в домашніх умовах

Існують і інші молитви і замовляння, які можуть проводитися у будинку, на вулиці або лазні на ту ж воду, кільце з будь-якого металу або ж продукти харчування, наприклад, яблуко, масло, сіль або зелений чай. В останньому випадку знадобиться все чашечка. Виконати ж необхідно наступне:

  1. Випити чашку чаю після їжі, після чого прочитати змову «п'ю Чай, чай гарячий, нехай піде жир гримучий. Слово моє міцно, як камінь на березі Ора-річки».

Приворот на схуднення

Ще один спосіб, як схуднути з допомогою магії, це зробити приворот на зниження ваги. Проводити його необхідно теж на убуваючу місяць і обов'язково після опівночі або на світанку. Найпростіший варіант – зробити приворот на їжу. З ранку на сніданок потрібно покласти собі на тарілку в два рази менше звичайного, після чого прочитати текст - «Віч-порція мала, а шлунку моєму якраз. Більше не хоче – більше просить. Живіт задоволений, раба Божа (Ім'я) худне».

Як схуднути за допомогою замовлянь

Більшість замовлянь при убуваючому місяці, але є ритуал і для зростаючої. Читати змову необхідно протягом 13 днів у відокремленому місці при тьмяному світлі. Під час читання важливо вірити у всі слова. Текст для виголошення наступний - «Як вогонь плавить віск, так і місяць увійде в мою плоть. Очистить від жиру, оплавит боки. Зійде зайву вагу, як божевільний біс. Від солодощі не буде радості. Апетит поменшає, ситість залишиться. За 13 днів буду я стрункішим. Заклинаю тебе я місяць: рости, убывай, мене не забувай! Нехай буде так. Амінь! Амінь! Амінь!».

Відео: обряд на схуднення в домашніх умовах

10 урок Дуже сильний змова на сіль для швидкого схуднення

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!