Інструкція по застосуванню Фитомуцила для схуднення, ціна та відгуки

Засіб, яке спрямоване на очищення організму – фитомуцил. Один пакетик біологічно активної добавки – це 6 г клітковини, яка є відмінним помічником при побудові фігури мрії. Це американський препарат, рослинний склад якого безпечний для здоров'я. Фитомуцил для схуднення ефективно допомагає при втраті зайвих кілограмів, що доведено позитивними відгуками.

Що таке фитомуцил

Виробники не вказують, що препарат є засобом для схуднення. Але втрата ваги спостерігається у більшості пацієнтів. Це проносне зі щадним ефектом, очищає кишечник, виводить відходи травлення і токсини. Тільки в самому кишечнику накопичується близько 3 кг залишків, які викликають здуття живота, гниття, диспепсію та інші незручності. Лікарський препарат допомагає заповнити нестачу клітковини, викликає почуття насичення, підтримує в нормі метаболізм, знижує калорійність харчування.

Фитомуцил слім смарт - склад

У складі препарату присутні виключно рослинні компоненти: оболонка насіння подорожника Psyllium і глюкоманнан. Це одні з кращих джерел розчинної клітковини, які існують в природі. Порошок не містить сени, синтетичних барвників, цукру та інших підсолоджувачів, смакових добавок, натуральних і штучних барвників. Дія препарату спрямована на поступове схуднення за рахунок зменшення кількості жирових відкладень, тому в порошку відсутні сечогінні засоби.

Дія фитомуцила при схудненні

Клітковина препарату викликає почуття насичення за рахунок того, що після потрапляння в шлунок, вона вбирає воду і перетворюється на гель. Речовина проходить по кишечнику, розм'якшуючи калові маси. Це полегшує висновок накопичених продуктів життєдіяльності, токсинів і шлаків. Їжа, що потрапила в організм людини, змішується з клітковиною, що запобігає коливання рівня цукру в крові. Засіб зменшує калорійність раціону, сповільнюється всмоктування жирів і вуглеводів з кишечника. Беручи порошок, ви навчаєте організм їсти в міру і регулярно очищатися.

Інструкція по застосуванню

Препарат приймається внутрішньо, під час трапези. Порошок необхідно розвести 100 мл води або будь-яким безалкогольні негазовані напоєм. Препарат потрібно починати вводити поступово, так як різке підвищення добової норми клітковини може стати причиною діареї. Перший тиждень прийому доза для дорослих і дітей старше 14 років - 1 пакетик або 2 чайні ложки 1-4 рази протягом дня, у другу - по 3-4 пакетики (6-8 чайних ложок) в день. Рекомендується запивати чистої негазованої водою. Курс лікування триває 2 тижні.

Як приймати фитомуцил для схуднення

Фитомуцил необхідно випивати по одному пакетику мінімум два, максимум три рази в день. Препарат необхідно розчинити у воді або несолодкому напої без алкоголю, через хвилину засіб загусне. Після прийняття фитомуцила необхідно випити склянку чистої негазованої води. Для отримання швидкого результату можна замінити перший або останній прийом їжі фитомуцилом для схуднення і випивати 1,5-2 літра води на добу.

До їжі або після

Препарат необхідно приймати перед основними прийомами їжі. За рахунок того, що клітковина заповнить шлунок, ви не зможете з'їсти багато їжі. Беручи футомицил кілька разів в день, ви знижуєте калорійність кожного прийому їжі. Необхідно стежити за своїм раціоном, виключити алкоголь, борошняні вироби, напівфабрикати, соуси промислового виробництва і жирні молочні продукти.

Як довго можна приймати

Виробники звертають увагу, що втрата більше 2-4 кг в місяць є стресом для організму. Рекомендується поєднувати прийом препарату з зменшенням норми калорій і регулярними фізичними навантаженнями. Можна використовувати фитомуцил для схуднення протягом усього періоду схуднення. По досягненні бажаних кілограм можна приймати препарат в профілактичній дозі 1 пакетик на добу.

Протипоказання і побічні дії

Виробники вказують, що застосування препарату фитомуцил протипоказано:

  1. При запаленні шлунка або кишечника.
  2. При порушенні перистальтичної активності кишечника.
  3. При негативній реакції організму пацієнта на компоненти препарату або при алергічних реакціях на них.

При проходженні курсу лікування препаратом можливі наступні побічні ефекти:

  1. Алергія. Виникає при непереносимості організмом хоча б одного компонента.
  2. Постійний пронос. Часті випадки діареї свідчать про необхідність припинення вживання фитомуцила.
  3. Нетравлення шлунка. Звертайте увагу на симптоми: сильне здуття, бурчання в животі, печія, зниження температури тіла, зниження рівня гемоглобіну, відчуття постійної наповненості шлунку, постійна відрижка.

Ціна фитомуцила для схуднення

Препарат став поширеним засобом. Його можна придбати практично в будь-якій аптеці. БАД фитомуцил випускається у вигляді порошку, а ціна залежить від об'єму упаковки. Рекомендується купувати засіб лише в сертифікованих аптеках, які продають справжні препарати. Упаковка засобу повинна бути повністю ідентична з фото продукції від офіційного виробника.

Об'єм упаковкиЦіна
10 пакетиків по 6 г120-180 р.
30 пакетиків по 6 г300-350 р.
банку 360 г630-680 р.
банка 500 г800-950 р.

Відео: засіб для схуднення фитомуцил

Фитомуцил - кишечник працює як годинник!

Відгуки лікарів

Віталій, 50 роківЯ рекомендую періодично приймати своїм пацієнтам фитомуцил. Рослинні складові, відсутність сечогінного ефекту, обмежений список протипоказань роблять цей засіб безпечним для здоров'я. Сам іноді приймаю складу. Препарат дає результат, що доведено моїми пацієнтами.
Алла, 37 роківЧасто рекомендую фитомуцил пацієнтам з високим холестерином в крові, зайвою вагою, які страждають від регулярних запорів, проблемами з травленням. Для вагітних дівчаток препарат просто порятунок. Але дуже важливо чітко слідувати інструкції по застосуванню і дотримуватися питний режим.
Вікторія, 44 рокуВже давно в медичній практиці використовую дану біологічну добавку. Цей препарат прекрасна різновид проносного засобу, приємним бонусом використання якого є схуднення. М'яко виводить шлаки, покращує роботу кишечника. Перед початком застосування краще проконсультуватися з лікарем, особливо вагітним.

Відгуки худнуть

Катерина, 29 роківПісля вагітності і пологів зайві кілограми довго не йшли. Дієти і коригування раціону не допомогли. Свекруха порадила мені спробувати фитомуцил, аргументуючи, що цей препарат з рослинних компонентів не зашкодить здоров'ю. Після тижня застосування кілограми почали танути, відразу став менше живіт. Засіб став моїм спасінням.
Сергій, 43 рокиЯ все життя страждав від зайвої ваги, останні кілька місяців стали мучити запори. Лікар порекомендував мені препарат футомуцил. Я переглянув свій раціон і замінив сніданок порошком. Спочатку було складно дотримуватися питного режиму, відмовитися від алкоголю, але результат того вартий. Через місяць пішли ненависні кілограми. І це тільки початок.
Інна, 27 роківЗ дитинства не вмію контролювати свій апетит, тому довго шукала засіб, який зможе мені додаткову допомогу. Я щаслива, що почала приймати фитомуцил. Я стала менше їсти, голод виникає рідше, а порції стали набагато менше. За кілька місяців я досягла результату, якого не могла досягти кілька років.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!