Схуднення за допомогою харчової соди в домашніх умовах

Багато дівчат мріють про схуднення, але хочуть не просто скинути кілограми, а постройнеть за максимально короткий термін. Популярні рецепти, які допомагають очистити організм і забезпечити схуднення за допомогою харчової соди – це прийом напоїв на її основі, обгортання, прийняття лужних ванн. Зверніть увагу: застосування будь-яких засобів при схудненні неефективно без раціонального харчування і фізичних вправ.

Що таке харчова сода

Господині знають, що сода харчова – це розпушувач і регулятор кислотності, але не тільки – це ще й гарний антицелюлітний засіб. Даний компонент використовують в якості примочок при алергії, ним лікують псоріаз. З допомогою лугу можна швидко схуднути. Існує 2 шляхи: прийняття ванни з цим компонентом або вживання всередину, перорально. В останньому варіанті соду харчову потрібно вживати при схудненні тільки після консультації лікаря-дієтолога. Що необхідно знати при використанні натрію двовуглекислого:

  • Щоб не викликати глибоких опіків шкірних покривів, не можна сухий порошок втирати або прикладати на відкриті ділянки тіла.
  • Натрій двовуглекислий в неправильних концентраціях може викликати алергію.
  • Вирішуючи питання, як схуднути за допомогою соди, можна самому експериментувати і застосовувати на собі неперевірені поєднання різних речовин з NaHCO3.

Чи можна схуднути за допомогою соди

Найпростіший варіант схуднути за допомогою харчової соди – це робити ванни, їх слід приймати 2 рази в тиждень. Залишається питання: який принцип дії на організм такої процедури? Розчинений NaHCO3 у воді утворює лужне середовище, виділяється CO2. Вуглекислий газ проникає через пори, які розкрилися за допомогою гарячої води і пари, і спалює жири. Такий метод не тільки сприяє схудненню, але і позбавляє від втоми, нормалізує сон.

Для більш приємного проведення часу у ванній кімнаті, при прийомі лужних ванн можна використовувати аромасвічки або аромамасла. Якщо варіант з водними процедурами неприйнятний, то варто подумати про дієти з використанням натрію двовуглекислого. Тільки користувачам, у яких порушений кислотний баланс, краще використовувати інші види дієт, адже сода здатна спровокувати гастрит або інші, не менш серйозні захворювання ШКТ.

Як сода допомагає схуднути

Вплив блокаторів калорій разом з содовими процедурами гарантує хороший результат. Використовувати харчову соду, допомагає схуднути, краще комплексно з дієтою або з тренуваннями в спортивному залі. Для покращення кольору шкіри і боротьби з целюлітом, можна взяти масло бергамота і капнути кілька крапель в лужну воду. Будь-який з варіантів буде ефективний для процесу схуднення.

Як схуднути за допомогою соди

При схудненні потрібно включити в свій щоденний раціон лужної коктейль. Починати худнути за допомогою соди просто: треба взяти 7 г гідрокарбонату натрію, висипати в суху чашку або склянку. Наступний етап: соду залити невеликою кількістю окропу – це викличе хімічну реакцію. Потім розбавити окріп водою кімнатної температури. Ковток за ковтком випити цей напій натщесерце. Робити це потрібно щоранку протягом двох тижнів.

Через місяць можна повертатися до пройденого курсу. Важливо підкреслити, що цей напій може подразнювати слизові оболонки шлунку і кишечника. До сніданку варто приступати через півгодини, в меню повинен бути салат з фруктів або каша. Вони будуть обволікати слизові оболонки кишечника, що сприяє нормальному всмоктуванню поживних речовин. Харчова сода для схуднення очищає організм від токсинів, шлаків, що допомагає відчувати себе краще, здоровіше.

Як пити соду для схуднення

Зайву вагу можна скинути швидко, для цього можна пити соду для схуднення наступним чином: зробити фреш з лимона, потім долити теплої води, випити вміст. У склянку додати 7 г натрію двовуглекислого і залити її теплою водою. Після приготування випити лужний напій. Важливо пам'ятати, що не можна змішувати в одній склянці ці 2 продукту, можна нашкодити здоров'ю. Вживати напої коштує до 7 днів. Протипоказання до такого методу мають люди:

  • з гастритом;
  • з судинними захворюваннями;
  • з підвищеною кислотністю.

Рецепт соди для схуднення

Існує безліч прийомів для схуднення з NaHCO3. Їх застосування залежить від того, які проблеми із зайвою вагою у людини. Наприклад, якщо фігура в цілому влаштовує, але при цьому стегна трохи повненькі, можна застосувати обгортання. У таких випадках рецепт соди для схуднення наступний: в одному літрі теплої води розчинити 4 ст. ложки лугу. Змочити шматок тканини в лужному розчині і прикласти на розпарений проблемну ділянку шкіри.

За допомогою харчової плівки зафіксувати тканина. Лягти під теплу ковдру або укутати ділянку пуховою хусткою. Зняти плівку можна через 50 хвилин. Такі процедури допоможуть позбутися від зайвого підшкірного жиру, підвищити тонус шкіри. Головне – не підвищувати рівень концентрації розчину. Обгортання роблять 1 раз в тиждень. Відхилятися від рецепту небезпечно, луг може викликати опіки або алергію на шкірі. Після зняття плівки, потрібно обполоснути проблемну ділянку теплою водою.

Як схуднути на соді за тиждень

Добре зарекомендувала себе новинка – Soda super slim. Крім основного компонента, до її складу входять: імбир, англійська сіль. Всі ці 3 складові зможуть допомогти швидко знизити вагу. Схуднути на соді за тиждень можна тільки при регулярному використанні Soda super slim. Для курсу, що складається з 12 процедур, однієї упаковки цього кошти вистачить. Спосіб застосування: у ванну налити воду 37 градусів, насипати трохи Soda super slim. Приймати такі ванни потрібно не довше 20 хвилин 4 рази на тиждень. Слід знати, що після купання не варто обполіскуватися.

Дієта з содою для схуднення

Щоб швидко скинути вагу, можна в меню дієти включити напій з соди і яблучного оцту. Прийом такого засобу для схуднення здійснюється щоденно, але він може рекомендуватися тільки після консультації з лікарем. Дієта з содою для схуднення включає наступний рецепт: у склянку очищеної води додати 2 чайні ложки яблучного оцту, 1 ст. ложку меду, добре розмішати, а після повного розчинення додати щіпку соди і ще раз розмішати.

Мед і сода для схуднення

Щоб підтягнути шкіру і позбавитися від целюліту, є кілька варіантів – це масаж або косметологічні процедури, але краще, якщо є бажання, зробити в домашніх умовах скраб, в який входять мед і сода для схуднення. Для його приготування потрібно змішати 1 ст. ложку соди, 2 ст. ложки меду. Розмішати до однорідної консистенції, а потім втирати круговими рухами на проблемні ділянки. Після чищення скраб змивається теплою водою. Застосовувати цей засіб можна 1 раз в тиждень протягом місяця.

Ванна з соди для схуднення

Не всім відомо, як схуднути за допомогою харчової соди правильно. Щоб уникнути ускладнень зі здоров'ям, варто дотримуватися таких правил:

  • Ванну з соди для схуднення можна приймати не більше 10 хвилин;
  • сода після купання не змивається, тіло промакивается чистим рушником.
  • За 1 годину до водних процедур забороняється їсти.
  • Після купання 1 годину не можна приймати їжу.
  • Купання з додаванням натрію двовуглекислого здійснюється в сидячому положенні, щоб область серця не перебувала у воді. Процедура робиться не більше двох разів на тиждень.
  • Для оздоровчого ефекту можна капнути в лужну воду ефірний екстракт розмарину, цитрусових – це робить процес купання більш приємним.
  • Водні процедури слід поєднувати з ефективними спортивними вправами для схуднення.

Перед тим, як включити лужні ванни в свій режим дня, варто звернутися до лікаря і виявити, чи немає протипоказань або індивідуальної нестерпності. Щоб не зіткнутися з неприємностями зі здоров'ям, важливо пам'ятати, що лужні ванни заборонені:

  • вагітним і дітям;
  • пацієнтам з цукровим діабетом;
  • людям, які страждають захворюваннями щитовидної залози;
  • пацієнтам з високим кров'яним тиском;
  • при менструації.

Відео: як застосовувати соду для схуднення

СОДА ДЛЯ СХУДНЕННЯ . СКІЛЬКИ і коли приймати.

Відгуки

Марина, 28 роківСхуднення за допомогою антицелюлітної соди харчової допомогло. За зиму набрала 8 кг, мені хотілося, щоб вага пішов без особливих зусиль. Вирішила приймати лужну ванну, плюс іноді робила обгортання з соди харчової. Через 2 місяці схудла на 4 кг, я задоволена. Рекомендую всім, хто хоче вплинути на свою вагу без особливих дієт і занять в спортзалі.
Катя, 30 роківПодруга запропонувала спробувати схуднення з содою харчовою і яблучним оцтом. Після курсу дієти ми не побачили позитивного результату. Можливо, ми неправильно пили соду або таке схуднення неефективно. Як варіант, потрібно пити такий коктейль і ходити до того ж на тренування, тоді результат буде, але поки я не сильно задоволена методом схуднення.
Світла, 41 рікЯ трохи трохи повненька в стегнах, вирішила схуднути за допомогою содових скрабів з медом. Хочу сказати, що через 2 тижні у мене підтяглася і посвіжішало шкіра. Через місяць я значно схудла на проблемних ділянках. Правда, я ці процедури поєднувала ще й з фруктової дієти на основі грейпфрута. Хочу всім порекомендувати цей скраб, він дає хороший результат.
Оля, 25 роківСхуднення за допомогою соди харчової допомогло мені очистити кишечник від шлаків і скинути 2 кг за місяць. Я дуже задоволена, перепробувала безліч дієт, але результату не було. Спортзал або фітнес не для мене, тому вирішила схуднути за допомогою лугу. Рекомендую регулярні лужні ванни, щотижня по 2 рази, і зайва вага піде.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!